Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Ben ist art 2 tüp bebek yaptım hocalar cok deneyimli ve harika bir merkez ama ben hamile kalamadım hoş ben toplamda 7 tüp bebek yaptım ve hepsi başarısız bitti sonra bir dua ile kendiliğimden hamile kaldım şimdi 5 aylık kızım var rabbim hepinize evlat nasip etsin umutlarınız gerceğiniz olsun

Günaydın kızlar, benim histeroskopi sonrası dün çok fazla kanamam oldu, parça parça gelmeye başladı, gittikçe halsizleşmeye başladım.İlk iki gün bir şey yoktu, dün 3.günde bayağı bir kötü oldum. Doktoru mecburen 10.30 gibi aradım, önce dinledi sonra vakit geç bir vakit, yarın ara konuşalım, dedi

Sinirden delirdim ya, vaktin geç olduğunu ben de biliyorum keyfimden aramadım kendisini, bana yarın ara konuşalım diyeceğine normal olup olmadığını söyleseydi bari üzülmezdim bu kadar

Düşünüyorum da çok daha şiddetli acil bir durum olsa hasta kendisini onun istediği saatte arayamayacak kadar kötüyse ne olacak

Çok üzüldüm hem de çok dondurulmuş embriyolarım keşke olmasaydı orada dedim:26::26::26::26:

Biz canlarımızı doktorlara emanet ediyoruz, ama onlar müsait olmayınca onlarla konuşmamız mümkün değil, ne olursanız olun gibi hissettim.
Ben doktorumu istediğim saatte arayamıyorsam neyleyeyim bu doktoru

hoş geldin. tedavin hayırlı olsun inşallah. iş yerine gidemediğinde izin almak yerine biz sağlık raporu kullandık.
devlet destekli rapordan bahsetmiyorum. art özel ve devlet destekli değil. sgk raporları ilaç alman için yani orada geçerli değil. bütün işlemleri kendi cebinden karşılıyorsun.

Okuyunca çok üzüldüm ya, bugün aradın mı peki,insanız hepimizin ani tepkileri ,karşımızdakini anlamadığımız zamanlar olabilir.Bence kendini doldurma hocaya karşıda, yaptığı çok hatalı bir davranış ama onlara çok doğal geliyor böyle şeyler, bizim abarttığımızı düşünüyorlar. sonuçta onlar için günlük basit olaylar. Bende geçen ay rahim filmi çektirdim başka bir hastanede, kanamam oldu, fenalaştım acile gittim, enfeksiyon dediler. Çok sancım, bulantım ve baş ağrım olmuştu, kanamamda normal adet kanaması miktarında ama pembe kan dı. doktoru aradım not bıraktım bana dönmedi bile düşün.
Umarım ciddi bir poblem yoktur,içini de ferah tut,inşallah bebişin tez zamanda gelir:)

canım sana bişey sormak istiyorum,bende kamuda çalışıyorum osman hoca a.r.t den rapor verebiliyormu??? ve verdiği raporu işyeri kabul ediyormu yardımcı olursan cok sevinirim canım çünkü benim de iznlerim azaldı rapora ihtiyacım olacak

Çok sağol canım. Bugün artık inanır mısın ölsem bile aramayacağım diyorum aramayacağım da. Çünkü yaklaşık 3 aydır kendisinin hastasıyım ve bir kez olsun doktoru geç bir vakitte hiç aramamıştım düne kadar. Dün de gerçekten kanamam çok yoğunlaşmıştı ve parça parça gelmeye başlayınca ararsam en azından doktorun ağzından normaldir kelimesini duymak bile rahatlatır düşüncesiyle aradım ama çok pişman oldum.
Ben de doktorun yoğun olabileceğini her zaman müsait olamayacağını düşünüp aradığım saatlere çok dikkat ederim, ama dünkü acildi, çünkü tansiyonum düşmeye başlamıştı.Keyfimden aramadım kendisini.
Ha doktora karşı maalesef düşüncelerim gittikçe olumsuzlaşıyor, dondurulmuş embriyolarım olmasaydı orada keşke diyorum.

Sana da çok geçmiş olsun canım, enfeksiyon kapmışsın kolay bir şey mi? Bizi bu durumlarda ancak kendi doktorumuz rahatlatır ama maalesef çektiklerimizle kalıyoruz.

İlk tüp denememde düşük yapıyorum gecenin 12 si. Doktorum rahatsız olur endişesiyle aramadım doktoru ( başka bir doktordu bu) Sabah 9 da aradım, yanına çağırdı hemen, muayene etti maalesef bebeğin kalp atışları yok , neden daha önce aramadın dedi, erken arasaydın belki de bebek yaşıyordu,kurtarabilirdik dedi ama iş işten geçmişti artık.

Dünkü durumda da geç ararsam çözüm için geç kalırım endişesiyle aradım doktoru ama o da bana müsait değilim yarın ara dedi, kendisine olan güvenimi maalesef çok sarstı

Hocaya gittim 6yumurtam varmis kizlar kalitesini veya saayisini arttirmk icin ne yapmaliyim bna bi hap verdi cima gunu tekrar gidicem

canım çok geçmiş olsun senin en doğal hakkın değil mi ki zaten tedavi olduğun dr u aramak saat kaç olursa olsun ilgilenmek zorunda kevfi değil acil arama senin de dediğin gibi biz sonuna kadar güvende olduğumuzu hissettiğimiz her derdimizi paylaşabileceğimiz dr aramıyormuyuz yığınla dr var alelade herhangi birine de gidebiliriz ama biz bize yakın olsun derdimizi dinlesin kendimizi özel hissedelim diye bi ton para bayılıyoruz kusura bakmasında inan benimde donmuşlar olmasa eşim gitmek istemiyor ama el mecbur.işimiz bitene kadar eyvallah dicez artık yapacak bişey yok.
bu arada yırtık olacaksın sesini yükseltsen sen beni dinlemek zorundasın desen o alttan almaya başlayacak garanti ama bizde onu yapamıyoruz ben dikkat ediyorum bu tip insanlar her yerde avantajlı oluyor canım ne yazık ki

Canım teşekkür ederim.
Evet en doğal hakkımız doktorumuzu aramak ama maalesef iş uygulamaya gelince her şey tam tersi.Ben de o kadar doktor araştırması yaptım,yaptım sonra buraya karar verdim ama önemli bir durumda sorduğumla kaldım
Benim de dondurulmuşlarım keşke de orda olmasaydı diyorum
Canım yırtık olmak da çözüm değil bence.Ben doktorun yanına ilk kez gittiğimde " benim için maddiyat değil,hastamın memnuniyeti önemli " demişti. İlk önceleri gerçekten memnundum ve doktorumu tavsiye de ettim başkalarına, ama artık güvenim sarsıldı ve bundan sonra da kimseye tavsiye edebileceğimi zannetmiyorum.
Dondurulmuşlarım eğer tutarsa yine de fikrimin değişeceğini zannetmiyorum, çünkü doktorlar vesile, veren ise Allah.

Bundan bir kaç ay önce bir tanıdığımız da tüp tedavisiyle 10 yıl sonra bebeğine kavuştu. Bizim doktorumuzda iki negatif deneme yaptırmış ve kendisinden hiç memnun kalmadığını söylemişti.Tabi biz o zaman yeni başlıyoruz tedaviye, doktor hakkında çok yanıldığını düşündüm kendimce ama görüyorum ki haklıymış.

Kızlar benim Tutmamış (( akşam 8bucukta ara dedi osman hoca

Geçmiş olsun, zamanı değil henüz demek ki...

Çok kafam karıştı şimdi, ben önceki doktorumdan bu yüzden soğudum, şimdi sen böyle deyince hiç başlamasam mı diyorum , bu akşam için ara randevu vereyim demişti
Bence sen aramalısın , keşke bugün arasaydın, enfeksiyon kaptığımda çok kötü oldum, belki sende dün aynılarını yaşamışsındır, kasıklarım yırtılıyor gibi ağrıdı , başım midem her türlü olumsuzluğu hissettim, acildeki doktor antibiyotik verdi, şimdi düzeldiğini düşünüyorum. Bir daha da gitmedim doktora, zaten sonrasında safra kesemle uğraşmaya başladım, doktor gün verdi 26 aralıkta ameliyat olacağım. Öncesinde osman hocaya gitmeyi düşünüyordum ama sana olan tavrından dolayı sinir oldum şimdi Arasam mı aramasam mı çok kararsızım!!!

Canim bende cok üzüldüm gördügün muameleye.kafam karisti benimde.simdi nasilsin sen kanaman hala cok mu :-(

Canım ben akşam onu kötü olduğum sırada aradım ve benim için o an söyleyecekleri çok önemliydi. Belki doktorlara göre bizim yaşadıklarımız basit ama yaşayan biziz ve neler yaşadığımızı da en iyi biz biliriz. Ben hassas bir insanım ama her şeye rağmen olaylara karşı temkinli ve sağduyulu yaklaşmaya gayret gösteririm, dünkü halim abartı değildi, ama doktora göre önemsizmiş ki konuşma gereği bile duymadı maalesef. O yüzden bugün artık daha da kötü olsaydım, ki şimdi rabbime hamdolsun iyiyim, acile ya da başka bir doktora giderdim heralde.
Osman hocayı elim mahkum önümüzdeki adette dondurulmuşlar için arayacağım, ama bunu da yapalım sonuç ne olursa olsun maalesef doktora olan güvenim gitti.
Canım canımızla paramızla bu işe giriyoruz, hiç kolay değil, doktorun iyisini,kalitelisini, merhametlisini aramak çok doğal.Allah bizleri iyilerle karşılaştırsın.
Senin için de bizim için de Rabbim hayırlı olanı nasip etsin diyorum inşallah...
Düşün iyi araştır öyle karar ver canım.

Canim bende cok üzüldüm gördügün muameleye.kafam karisti benimde.simdi nasilsin sen kanaman hala cok mu :-(
Sağol canım
Kanamam hamdolsun bugün azaldı dünkü kadar yok ama hala devam ediyor, ama en azından parça gelmedi bugün.
Sen nasılsın canım?

Kızlar benim Tutmamış (( akşam 8bucukta ara dedi osman hoca

Allah hayırlısını versin.nasip de,üzmemeye çalış bi kişinin aldığı haber herkesi üzüyor yada mutlu edebiliyor burada..Dİlerim ii haberleri birbirimize veririz burdan..

Son düzenleme:
Arkadaşlar dün akşam aradım Osman hocayı ,yarın için 5 e randevu verdi. Kar yağışı olmazsa gideceğim,ama yerini bilmiyorum,küçük sanayi ya da fakülteden gitmeyi düşünüyorum. Küçük sanayiden ya da fakülteden nasıl gidiliyor yerine, tam olarak nerede? Bide ilk gittiğinizde nasıl muane etti? Tahlil istedi mi? istediyse ne kadar tuttu, sorularımı cevaplarsanız çok memnun olurum:):):)

Hatres hala kararsızım, yarın kar belirleyecek benim için hayırlı mı değil mi diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…