Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Cok tesekkur ederim bilgilerinizi bizimle paylastiginiz icin.

Kızlar cümleten iyi akşamlar herkese😀 Perşembe günü transferim oldu heyecanlA beklemedeyiz Allah hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ...

Selam kızlar, Hatres ...
Ben ameliyat oldum, kapalı safra kesesi ameliyatı diye girip açık ameliyat olarak çıktım ameliyathaneden, birde üstüne doktor o sırada göbek fıtığı görüyor, onu da halletmiş, bebek olayına 6 ay ara vereceğiz, kısmet böyleymiş

Kızlar cümleten iyi akşamlar herkese😀 Perşembe günü transferim oldu heyecanlA beklemedeyiz Allah hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ...

Iyi aksamlar canim.umarim bebisin yada bebislerin sıkıca tutunsunlar sana.yeni yila hamis olarak gir ins.

Merhaba canim.cok gecmis olsun.en kisa zamanda sagligina kavusursun.sonrada bebisine ins.

Iyi aksamlar canim.umarim bebisin yada bebislerin sıkıca tutunsunlar sana.yeni yila hamis olarak gir ins.

Merhaba canim.cok gecmis olsun.en kisa zamanda sagligina kavusursun.sonrada bebisine ins.

Hayirli olsun canim bende cuma gunu aldim bebisleri ins tutunmuslardir. Yatiyorum ucuncu gunum yarin biraz biraz ayaga kalkocam skldim uatmaktan kac transfer olsu sana

Canım çok geçmiş olsun önce senin sağlığın önemli olan Allah şifa versin inşallah

Meraba nihan çok teşekkür ederim iyi dileklerin için Allah razı olsun bu topiktekii herkesin Allah gönlüne göre versin inşallah

arkadaslar kac embriyo transfer edildi
canım osman hoca 35 yaşın altındakilere 1 embriyo transfer ediyor cumartesi dondurulmuş transfreim var benim de 2 tane var ama ikisinide koymaz yine 1 tane koyar herhalde

Hayirli olsun canim bende cuma gunu aldim bebisleri ins tutunmuslardir. Yatiyorum ucuncu gunum yarin biraz biraz ayaga kalkocam skldim uatmaktan kac transfer olsu sana

Hayırlısı olsun canım inşallah seninde gönlüne göre versin allahım canım benim tek embriyo Osman hoca çoğul gebeliği taşıyamayacağımı düşünüyor aslında ikinci denememiz ama tek embriyo transfer edildi inşallah tutar diye dua ediyoruz hep. Ama ben hiç bişey hissetmiyorum arada umudum azalıyor sanki olmayacakmış gibi sonradan kendimi toparlamaya çalışıyorum öyle işte😞 senin kaç embriyo transfer edildi canım

gunaydin canim hayirlisi olsun ins benim sloganim var pozitif pozitif pozitif bu kelime aklimdan geciriyorum devamli banada tek mriyo konuldu bekliyoruz bakalim biraz biraz batmalar okiyo kasiklarda ara ara neden acaba

Son düzenleme:
gunaydin canim hayirlisi olsun ins benim sloganim var pozitif pozitif pozitif bu kelime aklimdan geciriyorum devamli banada tek mriyo konuldu bekliyoruz bakalim biraz biraz batmalar okiyo kasiklarda ara ara neden acaba

Çok iyiymiş asra cim doğru diyorsun pozitif pozitif pozitif canım batmalar sancılar bendede oluyodu bugün azaldı , ama hiç biseye baglamayalim sakin herkesin dedklerine kulak asma çünkü bunları yapan bünye ve herkesin bünyesi farklı herkesteki belirtiler farklı olur kimse kimseye benzemez illa transferden sonra şu olur bu olur diyenlere inanmamak lazım allahım sonumuzu iyi eder inşallah rabbim cümlesini icindede bizlere anne olmayı nasip eder inşallah amiiiiiiiiiiiiin

canim kcinci gunun senin ins ya hic birseye baglayip uzmemek istiyorum kendimi alnimiza ne yazildiysa onu yasiycaz

canim kcinci gunun senin ins ya hic birseye baglayip uzmemek istiyorum kendimi alnimiza ne yazildiysa onu yasiycaz

Canım persembe günü yapıldı transferim o günü sıfır sayarsak bugün 4.günüm seninde 3 oluyo herhalde , bakalım canım hakkı mizda hayırlısı bu arada dondurulmusun var mı

Canım persembe günü yapıldı transferim o günü sıfır sayarsak bugün 4.günüm seninde 3 oluyo herhalde , bakalım canım hakkı mizda hayırlısı bu arada dondurulmusun var mı

canim transferin ilk gununu saymiyomuyuz benim doldurulmuum yok ins gerek kalmaz canim kac yasindasin nerde oturuyosun calisiyomusun canim cok soru sordum istersen cvp vermeye bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…