- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #1.641
TEsekkur ediyorum nihan16Merhaba canim.yumurta kalitesi icin incir kurunden bahsediyor arkadaslar ben yapmadim inciri oldugu gibi yiyorum.allah yardimcin olsun.
Canım pgt sadece genetik problemleri olanlara değil;
38 yaş üzerindeki anne adaylarına,
3 kez IVF (Tüp bebek) işlemi ile gebelik elde edemeyen çiftlere,
Tekrarlayan düşükleri olan çiftlere ,
Kalıtımsal kromozom anomalisi riski taşıyan çiftlere uygulanıyormuş.
Beni pgt yi önermeye yönlendiren doktorun düşünceleri oldu.Tedavi neticesinde biz de % 70 şans görürken negatifle karşılaşınca, dondurulmuşlarla da gebelik oluşmazsa tedaviye devam etmenin gereksiz olduğunu söylemesi, bunun nedenini de yaşa bağlı olarak yumurtanın kalitesiz olma ihtimaline bağlı olduğunu düşünmesiydi. Yani yumurtalarımın gerçekten kaliteli mi kalitesiz mi olduğu ancak bu testle anlaşılabilir.
Gerçi ben Allah' ın izniyle yumurtalarımın kalitesiz olduğunu düşünmüyorum, çünkü hoca yaş gereği çok toplanamayacağını düşünürken, 6 tane toplandı. Döllenme aşamasında 5i döllendikten sonra, bunların hepsi 5.güne kalmaz dedi, 5.güne de gittiler.Ve bunların 3 tanesi A kaliteydi. Allah' a hamdolsun bir çocuğum var evet ama buna rağmen hoca maalesef bize karşı olumlu bakamadığını söyledi.
Canım ben Ankara' da Anatolia' da Bülent Traş' a gitmiştim.İki denemem oldu birini kaybettim diğeri de kızım oldu çok şükür.
Bülent bey iyi bir doktor ama merkezi o kadar kalabalık ki ben tedavi boyunca kendisi iki- üç kez ancak görmüşümdür.Hatta birinde opuma bile asistanı girmişti mahvetmişti beni kadın.Şimdi İstanbul Maslak Acıbadem' de. Ama çok kalabalık bir doktor olduğu ve başka bir şehirde olduğu için gitmek istememiştik.
Nevin Hanım prof. değil ama alanında başarılı, ben bir hastasıyla konuşmuştum kendisinden hem çok memnun kaldığını hem de gebelik elde ettiğini söylemişti.
Veren Allah doktorlar vesile. Adet tarihim yaklaştı, dondurulmuşlarla yolumuza devam edeceğiz, Allah hiç birimizin elini boş çevirmesin inşallah.
Evet canım histeroskopiden bahsediyor.Çok hafif bir anestezi alıyorsun, 15 dakikalık bir işlem. Sonrasında neredeyse hiç bir şey histsetmiyorsun rahat oluyorsun yani.Ben öncesinde endişeliydim ama kolay bir işlem.
Canım ilaçları nasıl kullanacağını iyi biliyorsan bir yere not etmene gerek kalmaz zaten.Ama unuturum diyorsan not alabilirsin tabi
tedavın hayırlı olsun canım bneımde hafta sonu transferım olcak inş dua eder dua beklerım:
Rabbim kucağını doldursun asraa..osman hocanın hepimize vesile olması dualarımızda..ben dondurulmuşla şubatta deneyeceğim..inş umut olursun..
tedavın hayırlı olsun canım bneımde hafta sonu transferım olcak inş dua eder dua beklerım:
Rabbim kucağını doldursun asraa..osman hocanın hepimize vesile olması dualarımızda..ben dondurulmuşla şubatta deneyeceğim..inş umut olursun..
cok tesekkur ederim canim.ins hepimizin diledigi olur
Kızlar cümleten iyi akşamlar herkese😀 Perşembe günü transferim oldu heyecanlA beklemedeyiz Allah hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ...
Selam kızlar, Hatres ...
Ben ameliyat oldum, kapalı safra kesesi ameliyatı diye girip açık ameliyat olarak çıktım ameliyathaneden, birde üstüne doktor o sırada göbek fıtığı görüyor, onu da halletmiş, bebek olayına 6 ay ara vereceğiz, kısmet böyleymiş
Iyi aksamlar canim.umarim bebisin yada bebislerin sıkıca tutunsunlar sana.yeni yila hamis olarak gir ins.
Merhaba canim.cok gecmis olsun.en kisa zamanda sagligina kavusursun.sonrada bebisine ins.
Kızlar cümleten iyi akşamlar herkese😀 Perşembe günü transferim oldu heyecanlA beklemedeyiz Allah hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ...
Selam kızlar, Hatres ...
Ben ameliyat oldum, kapalı safra kesesi ameliyatı diye girip açık ameliyat olarak çıktım ameliyathaneden, birde üstüne doktor o sırada göbek fıtığı görüyor, onu da halletmiş, bebek olayına 6 ay ara vereceğiz, kısmet böyleymiş
Selam kızlar, Hatres ...
Iyi aksamlar canim.umarim bebisin yada bebislerin sıkıca tutunsunlar sana.yeni yila hamis olarak gir ins.
canım osman hoca 35 yaşın altındakilere 1 embriyo transfer ediyor cumartesi dondurulmuş transfreim var benim de 2 tane var ama ikisinide koymaz yine 1 tane koyar herhaldearkadaslar kac embriyo transfer edildi
hadi bakalım hepimiz için hayırlısı olsun kızlar.tedavın hayırlı olsun canım bneımde hafta sonu transferım olcak inş dua eder dua beklerım:
canım hayırlı olsun inşallah tutunmuştur hayırlı haberlerini bekliyoruz heyecanla 2014 uğurlı gelsin hepimizeKızlar cümleten iyi akşamlar herkese😀 Perşembe günü transferim oldu heyecanlA beklemedeyiz Allah hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ...
canım çok geçmiş olsun sen sağlığına kavuş biran önce 6 ay cabuk geçerSelam kızlar, Hatres ...
hayırlı olsun bebişler dediüğine göre 2 galiba haklısın en zoruda yatmak zaman geçmek bilmiyor yatınca.canm hayırlısıyla senin için su gibi geçsin test gününde rabbim yüzünü güldürsün canım hayırlı haberlerini bekliyoruz topik olarak hadi bize umut olun annelerrrrHayirli olsun canim bende cuma gunu aldim bebisleri ins tutunmuslardir. Yatiyorum ucuncu gunum yarin biraz biraz ayaga kalkocam skldim uatmaktan kac transfer olsu sana
Hayirli olsun canim bende cuma gunu aldim bebisleri ins tutunmuslardir. Yatiyorum ucuncu gunum yarin biraz biraz ayaga kalkocam skldim uatmaktan kac transfer olsu sana
Hayırlısı olsun canım inşallah seninde gönlüne göre versin allahım canım benim tek embriyo Osman hoca çoğul gebeliği taşıyamayacağımı düşünüyor aslında ikinci denememiz ama tek embriyo transfer edildi inşallah tutar diye dua ediyoruz hep. Ama ben hiç bişey hissetmiyorum arada umudum azalıyor sanki olmayacakmış gibi sonradan kendimi toparlamaya çalışıyorum öyle işte😞 senin kaç embriyo transfer edildi canım
canım osman hoca 35 yaşın altındakilere 1 embriyo transfer ediyor cumartesi dondurulmuş transfreim var benim de 2 tane var ama ikisinide koymaz yine 1 tane koyar herhalde
hadi bakalım hepimiz için hayırlısı olsun kızlar.
canım hayırlı olsun inşallah tutunmuştur hayırlı haberlerini bekliyoruz heyecanla 2014 uğurlı gelsin hepimize
canım çok geçmiş olsun sen sağlığına kavuş biran önce 6 ay cabuk geçer
hayırlı olsun bebişler dediüğine göre 2 galiba haklısın en zoruda yatmak zaman geçmek bilmiyor yatınca.canm hayırlısıyla senin için su gibi geçsin test gününde rabbim yüzünü güldürsün canım hayırlı haberlerini bekliyoruz topik olarak hadi bize umut olun annelerrrr
yok.canim.tek konuldu bana genel olarak demistim sayfa bebisler saglikli cozunurler ins canim ya
gunaydin canim hayirlisi olsun ins benim sloganim var pozitif pozitif pozitif bu kelime aklimdan geciriyorum devamli banada tek mriyo konuldu bekliyoruz bakalim biraz biraz batmalar okiyo kasiklarda ara ara neden acaba
Çok iyiymiş asra cim doğru diyorsun pozitif pozitif pozitifcanım batmalar sancılar bendede oluyodu bugün azaldı , ama hiç biseye baglamayalim sakin herkesin dedklerine kulak asma çünkü bunları yapan bünye ve herkesin bünyesi farklı herkesteki belirtiler farklı olur kimse kimseye benzemez illa transferden sonra şu olur bu olur diyenlere inanmamak lazım allahım sonumuzu iyi eder inşallah rabbim cümlesini icindede bizlere anne olmayı nasip eder inşallah amiiiiiiiiiiiiin
canim kcinci gunun senin ins ya hic birseye baglayip uzmemek istiyorum kendimi alnimiza ne yazildiysa onu yasiycaz
Canım persembe günü yapıldı transferim o günü sıfır sayarsak bugün 4.günüm seninde 3 oluyo herhalde , bakalım canım hakkı mizda hayırlısı bu arada dondurulmusun var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?