Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

canim transferin ilk gununu saymiyomuyuz benim doldurulmuum yok ins gerek kalmaz canim kac yasindasin nerde oturuyosun calisiyomusun canim cok soru sordum istersen cvp vermeye bilirsin

Evet canım sıfır sayiyoruz benim ikinci denemem olacak bursa nilüfer deyim canım yaşım 27 evet calisiyorum ama su an izindeyim.senin ilk deneme miydi ?

Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır forumu takip ediyorum ancak ilk kez mesaj yazıyorum. Ben de Osman hoca'nın hastasıydım ve kasım ayında başladığımız tedavi Allah'ın izniyle olumlu sonuçlandı. Şu anda 6+1 haftalık gebeyim. Öncesinde 2 tane başarısız aşılama deneyimim oldu. Ben de tedavi sürecinde sizlerin yaşadıklarınızı yaşadım ve hepinizi çok iyi anlıyorum. Lütfen hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin. Dilerim Allah en hayırlı zamanda sizlere de nasip eder bu duyguyu. Osman hoca'ya güvenin ve gerisini Allah'a bırakın, kendinize iyi bakıp bol bol dua edin. Yeni yılın hepimize mutluluklar getirmesini dilerim.

Hayırlı olsun canım ne güzel bunları duymak insanın umudunu artırıyor hemde bizi anlayan aynı yollardan geçmiş kişilerden duymak çok daha güzel tüm iyi dileklerin için sağol Allah seninde bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah...

Asraa nerdesin canım merak ettim bugün seni nasılsın bi sorun yoktur umarım

hayirli olsun canim birkez daha umutlandim yazini okuyunca rabbim bizede nasip etsin ins

Hayırlı akşamlar arkadaşlar , bir kaç gündür hastalıklarla uğraştığım için gelemedim.

Kızlar cümleten iyi akşamlar herkese😀 Perşembe günü transferim oldu heyecanlA beklemedeyiz Allah hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ...

Canım hayırlısıyla olumlu netice alırsın inşallah.

Aleyküm selam canım. Ameliyatını rahatça atlatmana sevindim.Bebek için de hayırlısı canım, kim bilir bakarsın o arada Alllah kendiliğinden verir

Hayirli olsun canim bende cuma gunu aldim bebisleri ins tutunmuslardir. Yatiyorum ucuncu gunum yarin biraz biraz ayaga kalkocam skldim uatmaktan kac transfer olsu sana

Canım senin bebeğin de hayırlısıyla tutunur inşallah.

Sağol canım teşekkürler.

hayirli olsun canim birkez daha umutlandim yazini okuyunca rabbim bizede nasip etsin ins

oturmaya basladim bugun bende nilufrde oturuyorum canim ilk tup denemem canim

Yakınız yani desene besevlerdeyim ben yolun düşerse gel canım çaya

Canim alahrazi olsun cok tesekkur ederim bu yolda olan hepizimin muradi olur ins

çok güzel hayırlısıylakucağınada alırsın inşallah darısı başımıza cumartesi transferim var benimde donmuşlarla olucak ALLAH 'm bizede nasip eder inşallah

Gecmis olsun canim.en kisa surede kavusursun ins.bebisine.Seninle ayni durumdayiz.bir bucuk ay oncede ben negatifi aldim.histeroskopi ile rahime bakacak sonrada dondurulmus tadaviye baslayacagim.anestezi ile oluyormus.senin dondurulmusun var mi?

Burada yeniyim bazı kullanım hatalarım oluyor kusura bakmayın.Sizin yazdığınız bazı cevapları okudum .Müsadenizle birkaç sorum olacak.Vaktiniz olurda cevaplarsanız çokk sevineceğim. Öncelikle Ben Osman Hoca ile bir denemem oldu ama olumsuz sonuçlandı.38 yaşındayım ve rezervlerim az.Siz Osman Hoca ile ilgili ne düşünüyorsunuz? sizce doğru bir seçim mi? Kafam öyle karıştı ki okuduklarımdan sonra.Doktor bana 2. denemeden önce gelirsin yumurtaları toplarız ,dondururuz ve histereskopi yaparız dedi.Neden ilk denemem den önce yapmadı? veya neden 2. denememden önce yapmıyoruz? bir sorun varsa tedavi ederiz ve 2. tüp bebek denemesi yaparız diye düşünüyorum nacizana ben.Ama ben doktoru dinlemeyeceğim ve reglim bittikten sonra rahim filmi mi çektiricem.Böyle oluncada acaba doktor para için mi dondurmayı öneriyor diye düşünüyorum malesef.Siz arkadaşımın fikirlerine çok değer veriyorum.

Arkadasim belki soruya atlamış gibi olucam ama bu kafandaki soruları hocayla paylaşmalisin bence seni ancak hoca rahatlatabilir ben senelerdir o'nun hastasıyım ve çok guvenirim bilgisine ve tecrübesine ayrıca osman hocanın paraya pula hastaya hiç ihtiyacı yok çünkü yeterince var kisiligi de buna musait değil yapsaydı çok önceden yapardi bu tarz şeyleri .yani senin durumunla iilgili de mutlaka vardır bir düşündüğü ki böyle düşünmüş .herkesin kendi fikridir ama bence dalında en iyilerdendir osman bey.

İyi dileklerin için teşekkür ederim bil_ay. Umut olabildiysem ne mutlu

çok güzel hayırlısıylakucağınada alırsın inşallah darısı başımıza cumartesi transferim var benimde donmuşlarla olucak ALLAH 'm bizede nasip eder inşallah

Amin inşallah darısı başınıza ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Bu süreç gerçekten başından sonuna zorlu bir süreç ama Allah'ın en güzel mucizesi. Transferin olumlu sonuçlanır inşallah!

Asraa, teşekkür ederim. Allah'ım en güzel zamanda hayırlısıyla sizlere de nasip etsin inşallah.

Ben de gördüğüm kadarıyla kendi fikrimi söyleyebilirim sadece: Osman hoca ilk görüşmeye gittiğimiz andan itibaren ve tüm tedavi süresince bana ve eşime hep güven verdi. Bazen benim de kafamda soru işaretleri oluşuyordu ama hep kendisinden o kadar emindi ki o tavrıyla herhalde bir bildiği vardır diye düşündük. Siz yine de sormak istediklerinizi yüz yüze sorun. Mutlaka bir nedeni vardır ve size bunu açıklayacaktır. Allah yardımcınız olsun.

Canım ben de 39 yaşındayım bir kızım var.Osman hocadaki denemem 4.denememdi.Çok umutluydu benden, tutunma şansımızı % 70 gördüğünü söylemişti ama maalesef olmadı.Nasip değilmiş diyorum ben.Ama Osman hoca benim bir önceki denememin nedenini 3.gün ve kalitesiz embriyo kullanımına bağlamıştı. Kendisi her şeyin en iyisini yaptığı halde olmadı, tabiki Allah verecek her şeyden önce.Kendisinde de olmayınca bu kez döndü benim yaşıma bağlı olarak yumurta kalitesizliğinden olabileceği üzerinde durdu.Bu ay dondurulmuşlarla deneyeceğiz eğer bu kezde olmazsa tedaviye devam etmemizin pek faydası olacağını düşünmediğini söyledi.Benim kafam çok karıştı maalesef doktordan yana.
Önceleri kendisine çok güvenim vardı ama geçen ay histeroskopi yaptırdıktan sonra aşırı kanamam sonrası gece 10 da kendisini aradığımda şimdi müsait değilim yarın ara dediğinde bütün güvenim gitti, çünkü ben ilk kez o gün gece 10 da aramıştım ve acil bir durumdaydım.Şaşırttı beni bu tavrı.Doktoruma acil durumumda ulaşamayacaksam ne anlamı var.
Canım bazı arkadaşlar çok memnun Osman hocadan, belki benim yaşadıklarım aksilik oldu bilemiyorum artık.Kendin iyice araştır kararını öyle ver, git veya gitme diyemem.Para konusuna gelince paragöz olduğunu düşünmüyorum çünkü neredeyse iki aydır dondurulmuş 3 embriyom var orda ve tek kuruş ödemedik dondurma işlemi için.Eğer hamilelik olsaydı o zaman yine onları dondurmak isteseydik o zaman ücret alacaktı bizden.
Rabbim doğru kararı vermeni nasip etsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…