Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Allah yardımcın olsun canım.İnşallah bebeklerin seni 9 ay hiç bırakmayacak.
in canıminşallah dün aldım geldim bebeciklerimi bir değil hemde iki tanesinide aldım geldim dr beni çok şaşırttı doğrusu ikiz gebe olma sakın dedi şok geçirdim ben tek koyar diye sormamıştım bile embriyolog hanım 2sini de transfer edelim şansı yükselsin demiş valla çok sevindim çok mutluyum tek çift sağlıklı olsunda inş gerisi boş.ikiside iyi kaliteymiş maşallah benim minnoşlarıma
Allah yardımcın olsun canım inşallah çok kolay bi transfer olur ve hamile kalirsin bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine allah hepimizin yüzünü guldursun inşallah
sağolasın canım dün heyecanlı bir bekleyiş sonrası nihayet kavuştum yavrucuklarıma amin inşallah tatlım sizden de güzel haberleri bekliyoruz ALLAH Yyardımcımız olsun

Transfetin hayirli olsun ins canim

Ayy canim cok sevindim bebislerine.ins banada iki tane koyar.hayirli olsun transferin.heyecanli bekleyis baslsdi.sonu güzel olur ins.

Allah kucağına almayı nasip etsin..inş bebişlerin seninle..

Transfetin hayirli olsun ins canim

Ayy canim cok sevindim bebislerine.ins banada iki tane koyar.hayirli olsun transferin.heyecanli bekleyis baslsdi.sonu güzel olur ins.

Allah kucağına almayı nasip etsin..inş bebişlerin seninle..
hepiniz çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için amin inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlanır bu bekleyiş nihancım inşallah sanada 2 tane koyar ben hiç sormadım bile o emriyolagla öyle uygun görmüş ALLAH razı olsun ne diyim haırlısı.rabbim dileyen herkese nasip etsin aminnnnnnnnnnn

Krizantem canım hayırlı olsun transferin...
Allah bebişlerini sana bağışlasın inşallah.
Canım senin toplam kaç embriyon vardı dondurulmuş? İki taneyse eğer birini transfer edip birini dondurmayı gereksiz görmüştür hoca bence, ikisini de o yüzden transfer etmiştir.
Çünkü benim üç embriyom var orda , kaç tane transfer edeceksiniz dediğimde iki tane transfer ettikten sonra tek başına dondurmanın bir anlamı yok, onu da salıcaz gitsin demişti. Yani 3 embriyoyu da yerleştirmeyi düşünüyordu.
Her ne ise Allah inşallah nasip eder canım.

Adetinle baslayacaksin dimi hatres tedaviye.ne zaman kismet olursa.bende adet oldum 17 gun arayla.adet bitince histeroskopi olmam lazim ama is yerinde izin sıkıntisi var bir ay daha erteleyecegim sanirim.

Adetinle baslayacaksin dimi hatres tedaviye.ne zaman kismet olursa.bende adet oldum 17 gun arayla.adet bitince histeroskopi olmam lazim ama is yerinde izin sıkıntisi var bir ay daha erteleyecegim sanirim.

Evet canım , adetimin başlamasını bekliyorum.
Senin için de hayırlısı olsun canım, vardır her şeyde bir hikmet.
Ben de zaten çok hastalandım , kızım hastalandı, böyle hastalığım geçmeden başlasın istemiyorum tedavi, çok zor olur diye, hayırlısı olsun hepimiz için.

Gecmis olsun canim.umarim sende kizinda sagliginiza kavusursunuz biran önce.

Arkadaşlar hayırlı akşamlar.Ben ara ara giriyorum ama yazmaya fırsatım olmamıştı.Transferi olan arkadaşlarım sizin için bol bol dua ediyorum.Hepimize rabbim hayırlı evlatlar versin.Hayırlı haberlerinizi bekliyorum:)))

amin canım ALLAH razı olsun dileyen isteyen herkese nasip etsin rabbim.
sağolasın canım amin inşallah ALLAH razı olsun.benim 2 tane dondurulmuştu yani tek bi tane cücük gibi kalmasındansa onuda salması iyi olduartık hayırlısı neyse hakkımızda o olsun beklemedeyiz bakalım...

bugün test yapacak arkadaş vardı güzel sonuçlarını bekliyoruz inş.

Gecmis olsun canim.umarim sende kizinda sagliginiza kavusursunuz biran önce.

Sağol canım Allah razı olsun

Canım çok şükür hamileyim değerim 49çıktı iki gün sonra tekrarlanacak inşallah darısı başına canım tüm isteyenlere allahım nasip etsin canım

Bilay canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…