Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

canım sen şimdi bunları düşünü boşyere canını sıkma emin ol hoca sorun olduğunu düşünseydi pat diye söyleyiverirdi biliyorsun huyunu bişey demediğine göre sorun yok şimdi bol bol dua et ve değerlerin hızla katlanarak büyüsün sonuçta hamilesin ya rabbim hayırlara çıkarsın kendini de bebişini de üzme lütfeeeen

Valla çok doğru söyledin canım ya hoca pat diye söylerdi üzülecekmiş falan diye düşünmezdi😀 Rabbim hayırlısını versin inşallah allahım cümlesi isteyenlere nasip etsin

Canim benim.bebegininde seninde iyi olduguna cok sevindim.rabbim bizlerede nasip etsin o güzel duyguyu.ara sira haber ver kendinden.pazartesi histeroskopim var benimde.bakalim ne cikacak.

Hadi asraa hadi cabuk gel cok merak ediyorum seni.hic kimseyi bu kadar merak etmedim.ayni doktorun hastasiyiz ondan herhalde.

canım değerinin düşük olması önemli değil.önemli olan 2 günde 2 kat düzenli artması.geç tutunmuş olabilir.inş. kat ve kat artar canım.içini ferah tut.

Canım cevabını yeni gördüm ya kusura bakma çok sağol arkadaşım İnan içimi fetahlattınız insan bu yolda herşeyden tedirgin oluyor Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim inşallah hepimizin yüzünü hayırlı evlatlar vererek güldürsün.

Insallah canim.amin.sen yarin yine kan tahlili yaptiracaksin degil mi?

Kızlar cok üzüldüm çok agladım hastalıgım gectıkten sonra hoca cagırdı tekrar ne zaman başlarız artık konuşcaz bı hafta sonra felan ınş sonucumu aldıktan sonra eşim morl felan verdı ama oda üzülüyo ben kafama takmıyım dıye bişey belli etmıyor... kardeşim asker onu ugurlamat-ya ıstanbula geldım şimdi ondan girip yazamadım hakkınızı helal edın

: rabbım benım gıbı olan tüm kader arkadaşlarımın kucagını doldursun inşallah allah eşimden razı olsun dunyaya bırdaha gelsem gıne eşim hep eşim bana moral vermek için elinden gelenı yapıyo

Canim ya Allah sabir versin.gecmis olsun.zor gercekten.ne desek bos suanda.kardesinin de hayirli teskereleri olsun.tez vakitte bitsin askerligi.

Kızlar benim kimyasal gebelikmis çok üzgünüm sü anda değeri düşmüş 44 e , bu konuda bilgisi olan var mı ben ilk defa duydum

Kızlar benim kimyasal gebelikmis çok üzgünüm sü anda değeri düşmüş 44 e , bu konuda bilgisi olan var mı ben ilk defa duydum

canım biliyorum şuan ne söylense kalbinin sesini susturamayacak üzülüp ağlayacaksın ama zaman her şeyin ilacı diye boşuna dememişler aynı yollardan kısa bir süre önce bizler de geçtik ağladık ama elden gelen hiç birşey yok nasip değilmiş dedik yolumuza devam ettik inan geçmişi düşünemiyorsun bile hep ilerisini düşünüp umut etmek sabırla beklemekten başka seçeneğimiz yok eşine de sana da Allah sabırlar versin.bak ne güzel eşin senin yanında ve en büyük destekçin daha ne olsun ki bu açıdan düşün ve kendini çok fazla yıpratma tamam mı.bizlerde senin yanındayız kardeşine de hayırlı teskereler
canım geçmiş olsun ALLAH herşeyin hayırlısını versin inşallah.kimyasal gebelik çok yaygın evet çoğu kadın farkedemiyormuş bile sadece adetinin geciktiğini düşünürmüş.döllenip rahme tutunamayan gebeliklere kimyasal deniyor.tüp bebekte durum daha değişik oluysa da benim bilgim yok canım sana da rabbim sabırlar versin benimde içime korku düştü

Off canim ya cok üzüldüm.ALLAH sana ve esine sabir versin.tüp bebekte cok yasanan biseymis.gerci krizantemin dedigi gibi normal kisiler de adet gecikmesi saniliyormus.benimde basima geldi.biran önce toparlanip yeni tedavinin planlarini yapmani dilerim.

Çok sağol canım ama ben tam olarak tüp bebekte kimyasal gebeliği anlayamadım daha hocaylada ayrıntılı konuşmadık gerçi ama seninde başına geldiyse biraz bahsedermisin neden oluyo bu durumun nedeni nedir yani ilk denememde de negatif çıktı ama sonuc bu kadar yüksek değildi direk sıfır çıkmıştı bunun negatifden farkı nedir ki ben çözemedim

Canim ben normal yolla kimyasal gebelik yasamistim.belkide embriyo saglikli olmadigi icin tam tutunamiyor.bilemiyoruz.kan sulandirici kullaniyor muydun.2. Denenen sanirim.dondurulmus muydu?daha dogru bilgiyi hocadan alabilirsin.Allah yardimcin olsun.

hayırlısı olsun cnm.vardır rabbimin bir bildiği.kendini toparlayıp yoluna devam et yine.verecek olan rabbim,,biz sebeplere başvurup elimizden geleni yapalım,elimizden gelmeyenler için Allah'a el açaıp yalvaralım.mutlaka cevap verecektir.rabbim herkezin gönlüne göre versin inşllh....

hayırlısı böyleymiş arkadaşım.demekki vakti zamanı var.inşllh en kısa zamanda çifter çifter bebekler nasip etsin rabbim sizlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…