- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #1.761
Kızlar cok üzüldüm çok agladım hastalıgım gectıkten sonra hoca cagırdı tekrar ne zaman başlarız artık konuşcaz bı hafta sonra felan ınş sonucumu aldıktan sonra eşim morl felan verdı ama oda üzülüyo ben kafama takmıyım dıye bişey belli etmıyor... kardeşim asker onu ugurlamat-ya ıstanbula geldım şimdi ondan girip yazamadım hakkınızı helal edın
bir zamanlar birisi ALLAH'tan bir çiçek ve bir kelebek diledi.fakat ALLAH bunların yerine ona bir kaktüs,bir tırtıl verdi.adam üzgündü.ve sorgulamamaya karar verdi.bir zaman sonra,adam öylece bıraktığı dileğinin ne durumda olduğuna bakmaya gitti.fakat gördüklerine inanamadı:dikenli ve çirkin kaktüsten güzel bir çiçek ortaya çıkmıştı.ve göz zevkini bozan tırtıl harika bir kelebeğe dönüşmüştü.ALLAH ne yaptığını bilir.O'nun yolu her zaman en doğrusudur.bize tamamen yanlış görünse bile.eğer ALLAH'tan birşey isterseniz ve O size başka birşey verirse güvenin.O'nun her zaman size ihtiyaç duyduğunuz şeyi uygun zamanda vereceğine emin olun...bilmeliki BUGÜNÜN DİKENİ.YARININ ÇİÇEĞİDİR.....
herkese merhaba içim içime sığmıyor kızlar tranferin 7. günü idrar testi yaptımpozitif çıktı 2. çizgi belli belirsizdi ama ben umutluydum bugün yine yaptım 2. çizgi artık belirgin yani oldu rabbim gönlümün muradını nasip etti çok mutluyum rabbim sonuna kadar yaşayabilmeyi nasip etsin bu duyguyu perşembe kan tahlimimi vericem sonucu paylaşırım şimdi de acaba ikiz mi değil mi heyecanı sardı beni. rabbim dileyen isteyen herkese anneliği tatmayı nasip etsin.nihancım şimdiden geçmiş olsun canım
herkese merhaba içim içime sığmıyor kızlar tranferin 7. günü idrar testi yaptımpozitif çıktı 2. çizgi belli belirsizdi ama ben umutluydum bugün yine yaptım 2. çizgi artık belirgin yani oldu rabbim gönlümün muradını nasip etti çok mutluyum rabbim sonuna kadar yaşayabilmeyi nasip etsin bu duyguyu perşembe kan tahlimimi vericem sonucu paylaşırım şimdi de acaba ikiz mi değil mi heyecanı sardı beni. rabbim dileyen isteyen herkese anneliği tatmayı nasip etsin.nihancım şimdiden geçmiş olsun canım
Günaydin arkadaslar.bugün histeroskopim var.dua edin.asraacim gelmissin bir kac gündür yoktun.umarim daha iyisindir.
Evet geldim canim ailemin yaninda unuttum ama eve gelince yanliz kalinca aklima geliyo iuim sukur rabbime iyi olcam iyi olucaz ins
Asra cnm hayırlısı olsun Rabbim inş hayırlıysa hepimize nasip etsın. Biz elimizden geleni yapicaz gerisini Rabb'ime bırakıcZ o en doğrusunu bilir.bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum.nasıl birsureç bekliyor beni bilmiyorum
hayırlı olsun canım inş hayırlı sonuç alırsın osman hocadamı başlıyosun bende yarın görüşmye gidicem inş tez zamanda tekrar başlarım tedavıye
Asra cnm hayırlısı olsun Rabbim inş hayırlıysa hepimize nasip etsın. Biz elimizden geleni yapicaz gerisini Rabb'ime bırakıcZ o en doğrusunu bilir.bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum.nasıl birsureç bekliyor beni bilmiyorum
Inşallah cnm.yok ben Şahin zeteroğlunda başlıcam.
hayırlı olsun canım fiyatını nedir bu doktorun nerde görevli bilğilendirmisin
Inşallah cnm.yok ben Şahin zeteroğlunda başlıcam.
Hayirli olsun canim tedavin.bende bu iki doktor arasinda kalmistim.tedavi sürecini paylasirsan sevinirim.hatta 2013 kasim aralik ayinda tüp bebek yaptiracaklar topigine yazarsan daha iyi olur.
Asraacim seninde haberlerini bekliyorum hocayla görüstükten sonra.Allah a emanet olun.
Ayy canim benim nasil sevindim anlatamam.Rabbim kucaginada almayi nasip etsin.ins.ikizdir.bende sordum hocaya banada iki tane koyacak.darisi basima ins.kendine ve bebislerine dikkat et :-D
Çok sevindim tebrik ederim arkadaşım. Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallah!
aminnnnnn Allah hepinizden razı olsun yarın kan tahlilim var bakalım hayırlı haberlerle dönerim inş.Canim tebrik ederim hayirli olsun ins ins saglikli ilerler hersey hayirli haberler ver ins darisi bize ins
Kızlar merhabalar, kimyasal gebelik yaşadığımı öğrenince ilaçları bıraktım 7 gün geçti kahverengi lekelenmem oldu,hocayı aradım tahlil istedi yaptırdım bhcg değerim 28,93 çıktı,tekrar hocayı arayıp bilgi verdim,tamam düşüşe geçmiş dedi,ben görüşmeye çağırıcak diye düşündüm ama hoca dedi ki adetin bitsin sonra dondurulmuşlarla devam edicez,ama benim kafam karıştı hemen mi devam edicez yani hiç ara vermiycezmi yada kimyasal gebelik neden oldu sorun ne rahimde sorun var mı???? histereskopi hiç yapılmadı bana gerek duymuyor mu ???? yani hiç bişey anlayamıyorum benden umudu kestimi hoca olmayacak diye mi düşünüyor offf hiç bi açıklama bulamıyorum bu 2.denememdi bundan sonraki 3.deneme olacak kızlar nolur kimyasal gebelik yaşayan bana bunun nedeninden bahsedebilirmi çok kötüyümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?