- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #1.781
Teşekkür ederim.sen Osman hocadamısın???tabiki yazarım.dedigin yeride takip ediyorum :)
hadi gözün aydın arkadaşım.rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşllh.ara ara girip mesaj yazmasamda bir değişiklik varmı topikte diye bakıyorum.salı çarşamba test tarihi bekleyen arkadaşlar var diye aklımda kaldı.dua ederek açtım sayfayı inşllh güzel haber alırım diye.çok sevindim.inşllh yarında asra arkadaşımızın güzel haberini alırız.sonrada sırada bekleyen,tedavisi devam eden bütün arkadaşların rabbim emeklerini zayi etmesin,kucaklarını doldursun inşllh....
testini yaptır mutlaka.yerleşme kanaması olabilir.inşllh öyledir,yarın hayırlı haberini bekliyoruz inşllh.lekelenme şekl,ndeyse korkma benimde olmuştu.adet kanamasına dönmetikten sonra sorun olmaz demişti hoca...
nihancım ara sıra gelip bakıyorum yeni hamiş haberleri varmı acaba diye.çok sık giremiyorum.normal hayatıma döndüm çok şükür.13. haftaya girdik.zor günler bitti inşllh.kanamalar daha yeni kesildi.2 ay devam etti.iştahım düzelmeye başladı.en zoru ilk 3 aymış gerçekten.sık sık dr kontrole çağırıyor.10 günde filan gidiyoruz.ultrasonda bebeği görüyoruz.çok güzel bir duygu.rabbim burdaki bütün arkadaşlara yaşatsın o duyguyu.artık net olarak eli,ayağı,gözü ,kulağı,burnu gözüküyor.rabbimin mucizesi ,inan hayretle izliyoruz.cinsiyeti henüz belli değil.rabbim sağlıklı sıhhatli hayırkı bir evlat versinde gerisi önemli değil.psikolojik olarakta epey düzeldim şükür.2 ay eve kapanmak psikolojimi bozdu sanırım.şimdi daha iyiyim.en kısa zamanda rabbim isteyen herkeze sağlıklı bebkler nasip etsin...
Günaydin arkadaslar.bugün histeroskopim var.dua edin.asraacim gelmissin bir kac gündür yoktun.umarim daha iyisindir.
herkese merhaba içim içime sığmıyor kızlar tranferin 7. günü idrar testi yaptımpozitif çıktı 2. çizgi belli belirsizdi ama ben umutluydum bugün yine yaptım 2. çizgi artık belirgin yani oldu rabbim gönlümün muradını nasip etti çok mutluyum rabbim sonuna kadar yaşayabilmeyi nasip etsin bu duyguyu perşembe kan tahlimimi vericem sonucu paylaşırım şimdi de acaba ikiz mi değil mi heyecanı sardı beni. rabbim dileyen isteyen herkese anneliği tatmayı nasip etsin.nihancım şimdiden geçmiş olsun canım
Baharcım iyi haberlerini almak çok güzel Allah tamamına erdirsin inşallah.
Nihancım histeroskopin iyi geçmiştir inşallah.Biliyor musun şimdi baktım da senin histeroskopinin olduğu gün de ben de Osman hocadaydım öğlen 1 gibi.Ben de nihayet 17 günlük bir gecikmeyle ancak geçen cuma günü adet oldum ve tedaviye başladık.Haftaya salı günü randevum var, hayırlı olur inşallah.
Canım hayırlı olsun, rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Bilay ve Asra , her ikinize de geçmişler olsun, rabbim en yakın zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
iyi geçti canım.bir sorun yok çok şükür.ben 12 de evdeydim.benden sonra sen gitmişsin.ancak benim hiç kanamam olmadı canım ya bende sana sormayı düşünüyordum.çizik attım küçük bir polip var dı onu aldım dedi ama hiç kanamam olmadı.senin çok kanaman olmuştu ve hatta hocayı aramıştın dimi.kafama takıldı.tedavin hayırlı olsun canım arkandan ben geliyorum.adetin çok gecikmiş.histeroskopiden mi acaba?
Canım iyi ki kanaman yok, hafif lekelenme tarzında olması normal, benimki çok aşırıydı.Evet hocayı aramıştım ama,saat 10 olmasına rağmen geç bir vakit, yarın ara demişti ben de acil halimde cevap vermeyişine üzülmüştüm aramadım.1 hafta kadar sürdü sonra hiç bir şey de yapmadım düzeldi kendiliğinden.
Canım ben adetimin gecikmesini histeroskopiye bağladım ama hocaya eşim söylemiş ben muayene odasındayken, hayır demiş yumurtlama olmadığından gecikmiş:26:
Halbuki histeroskopi sonrasında başlayan kanamam ayın 10 da başlamıştı ve benim bu ay ki kanamam da tam o tarihte başladı oysa ki. Ne bileyim en doğrusunu Allah bilir artık.
Evet benden sonra sen başlıyorsun, hepimiz için hayırlı olsun inşallah.
Krizantemin kan tahlili bugün olacaktı , merak ediyorum onu da:26:
yawww heyecandan şimcikkk bayılıverrcemmm
sabah 9 da sağlık ocağına gittim kan verdim bu saat oldu hala onaylanmamış kaç kere aradık kafayı yicem daha öncekiler hemen açıklanıyordu buna ne oldu bilmiyorum çok heyecanlıyım kalbim duracak resmen ya
Canim kimyasal gebelik cok yasanan birsey.bunun sebebi bircok sey olabilir.üzme sen kendini nolur.osman hocada mi 2.denemendi.ilk denemeden sonra histeroskopi yapiyor genelde.okudugum kadariyla.adetinden sonra arayacaksin ve sana 2 adet sonra tekrar ara histeroskopi yapalim diyecek büyük ihtimalle.hemen baslamayacaksin yani tedaviye.sen ne zaman kendini hazir hissedersen o zaman baslayacaksin.Rabbim biran önce toparlanma gücü versin.
kızlar dun görüşmeye gittim hocayla uzun uzun konuştuk hoca her gıttıgımde sıgara içtiği için odası kokudan durulmuyodu :) hocam çok sıgara içiyosunuz dedım allahdan kızmadıtersliycek şimdi dedım söylerken neyse ıkı adet gecmesı gerekıyo dedı martı subat.. mart gecıcek sanırım subat ayındamı başlıyoruz yoksa ıkıncı adetlemı alıyoruz ilac tedavısını kafam karıştı
sabah 9 da sağlık ocağına gittim kan verdim bu saat oldu hala onaylanmamış kaç kere aradık kafayı yicem daha öncekiler hemen açıklanıyordu buna ne oldu bilmiyorum çok heyecanlıyım kalbim duracak resmen ya
kızlar dun görüşmeye gittim hocayla uzun uzun konuştuk hoca her gıttıgımde sıgara içtiği için odası kokudan durulmuyodu :) hocam çok sıgara içiyosunuz dedım allahdan kızmadıtersliycek şimdi dedım söylerken neyse ıkı adet gecmesı gerekıyo dedı martı subat.. mart gecıcek sanırım subat ayındamı başlıyoruz yoksa ıkıncı adetlemı alıyoruz ilac tedavısını kafam karıştı
Evet canım osman hocadaki 2.denememdi ama dondurulmuş değil,bundan sonraki dondurulmuş olacak inşallah ama benden hiç histereskopi istemedi doktor gerek görmüyorum dedi,bu defa isteyecek mi hiç bilmiyorum ama telefonda hiç öyle bişeyden bahsetmedi sadece dondurulmuşlarla bi kaç ay sonra devam edicez dedi.adetin bitince ara görüşelim dedi.sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet canım osman hocadaki 2.denememdi ama dondurulmuş değil,bundan sonraki dondurulmuş olacak inşallah ama benden hiç histereskopi istemedi doktor gerek görmüyorum dedi,bu defa isteyecek mi hiç bilmiyorum ama telefonda hiç öyle bişeyden bahsetmedi sadece dondurulmuşlarla bi kaç ay sonra devam edicez dedi.adetin bitince ara görüşelim dedi.sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım sende benim gibisin benimde ilk denememde dondurulmuşum yoktu ikinci de daha kaliteli olur yumurtaların inşallah.senden histereskopi istedimi asra? inşallah en kısa zamanda kavuruşun bebişine canım
Evet geçen gün gittiğimde eşim sormuş,ben de telefonla durumumu bildirmiştim ikimize de aynı şeyi söyledi, yani yumurtlaman olmamıştır muhtemelen, o nedenle adetin gecikmiştir dedi. Ben de histeroskopiye bağlı bir gecikme olduğunu düşünüyorum .Çünkü adetim bittikten 5- 6 gün sonra yaptırmıştım histeroskopiyi, iki gün sonrasında da kanamam çok şiddetlenmişti.en son gittiğinde mi sordun neden geç adet olduğunu.bence histeroskopiyle tekrar adet oldun sen.neyse hayırlısı.başlamışın ya tedaviye Allah yüzünü güldürsün sonunda.
Krizantemi bende merak ediyorum
Evet geçen gün gittiğimde eşim sormuş,ben de telefonla durumumu bildirmiştim ikimize de aynı şeyi söyledi, yani yumurtlaman olmamıştır muhtemelen, o nedenle adetin gecikmiştir dedi. Ben de histeroskopiye bağlı bir gecikme olduğunu düşünüyorum .Çünkü adetim bittikten 5- 6 gün sonra yaptırmıştım histeroskopiyi, iki gün sonrasında da kanamam çok şiddetlenmişti.
Artık geçen geçti de Rabbim hayırlısıyla inşallah bu kez nasip eder de bana da sizlere de, daha fazla aratmaz inşallah...
Canım bir haber vermedin hala, yoksa sonucu öğrenemedin mi sen de:26: Hayırlı haber olsun da canım geç olsun
Canım iyi etmişsin çok sigara içtiğini söylemekle
He yawwwww ben de odasına gittiğimde boğulacam sanıyorum, çünkü sigara dumanı çok rahatsız eder beni. Bir sağlıkçının bu denli sigara içmesi ne tezat bir durum oysa ki
Asracım ben önceki tedaviye ekimde başlamıştım, bana da iki ay demişti.Yani ikinci adette bana histeroskopi uyguladı, şimdi 3. adetimle tedaviye tekrar başlamış olduk. senin de 3.adetinle başlar tedavin sanırım.
ilk defa çok konuşttuk hocayla o konuşunca bende açıldım :) ordan geldi siğara konusu acayıp derecede kokuyodu odası:) hımm nisan ayını bulucak ozaman benım tedavı sen dogum kontrol hapı kullandınmı yoksa donmuşlarınmı var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?