slm arkadaşlar hbyiron sayesinde topiğe ulaştım tşk ederim.bende osman hocanın hastasıyım.hikayemi anlatayım kısaca.35 yaşındayım,17 yıllık evliyim.16 yaşında bir oğlum var(evlendikten 3 ay sonra normal yolla gebe kaldım)5 yıl hapla korundum ve ikinci bebeği istediğimde hamile kalamadım.çokdoktora gittim ,yumurtlama tedavileri gördüm,iki aşılama yaptırdım.olmadı malesef.doktorlar hiçbir sorun olmadığını,herşeyin normal gözüktüğünü söylüyorlardı.tabi bu arada 10 yıl geçti.ama yorulup tedavilere ara verdiğim,akışına bıraktığım zamanlarda oldu.ama baktımki yaşım ilerliyor,oğlum delikanlı oldu,çok geç olmadan istikrarlı bir tedaviye başlamam gerektiğine karar verdim.oturduğum şehirde prof ve tüp bebek merkezi olmadığı için.bana en yakın olan bursayı ve uzun araştırmalar sonucu osman beyi tercih ettim.görüşmeye gittiğimde bana dediği senin işin çok basit.sen ilk bebeğini kilolu doğurmuşsun.kimse sana hamileyken şeker testi yapmadımı?4.5 kilo bebek doğurdum ve kimsede şeker testi yapmadı.2 ay içinde 5 kilo verip geleceksin dedi ve şeker hapı verdi.boyum 1.70 ve kilom 71 idi.2 ayda 6 kilo verdim tedaviye başladık.2 ay klomen tedavisi,3.ayda polip operasyonu,4.ay aşılama,5.ay tüp bebek..tüp bebekte dış gebelik oldum.şimdi 2 ay dinlenip dondurulmuş embriyolarla yoluma devam edecem inşllh.4 tane dondurulmuş var.sorunumun polikistik over olduğunu söyledi.tüp bebek süreci zor bir süreçmiş.18 yumurta oluştu 16 tanesi döllendi.1 tane taransfer edildi.(OHSS olduğum için)doktorumu seviyorum ve memnunum.işini titizlikle yapıyor.önce Allah'a sonra doktoruma güveniyorum.rabbim çıktığımız bu yolda hepimizin yardımcısı olsun ,ellerimizi ve kucaklarımızı doldursun inşllh.