- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #1.961
:))istanbul dogumluyum canım :)
Yarin transferim var canim :-D
İnşallah canım sizlere de nasip olur
Evet beni iyi tespit etmişsin maşallahın var valla, hafiye gibisin kız
Canım benim transferim çok kötü geçti ben o yüzden kendimi hiç iyi hissetmiyordumSanırım o yüzden olsa gerek bak sen en ince ayrıntısına kadar hatırlarken ben , önümden geçmene, yanımda oturmana rağmen seni bile hatırlayamıyorum.Keşke konuşsaydın ya benimle, ne güzel hazır karşılaşmışken tanışırdık işte
Bi geçmiş olsun bile demedin , tüstüm sana
İnsallh guzel gecer canim
Canım Allah hayırlısı ile kucaklarını doldursun..
Merhaba Hatres,
Canım ben de 39 yaşındayım bir kızım var.Osman hocadaki denemem 4.denememdi.Çok umutluydu benden, tutunma şansımızı % 70 gördüğünü söylemişti ama maalesef olmadı.Nasip değilmiş diyorum ben.Ama Osman hoca benim bir önceki denememin nedenini 3.gün ve kalitesiz embriyo kullanımına bağlamıştı. Kendisi her şeyin en iyisini yaptığı halde olmadı, tabiki Allah verecek her şeyden önce.Kendisinde de olmayınca bu kez döndü benim yaşıma bağlı olarak yumurta kalitesizliğinden olabileceği üzerinde durdu.Bu ay dondurulmuşlarla deneyeceğiz eğer bu kezde olmazsa tedaviye devam etmemizin pek faydası olacağını düşünmediğini söyledi.Benim kafam çok karıştı maalesef doktordan yana.
Önceleri kendisine çok güvenim vardı ama geçen ay histeroskopi yaptırdıktan sonra aşırı kanamam sonrası gece 10 da kendisini aradığımda şimdi müsait değilim yarın ara dediğinde bütün güvenim gitti, çünkü ben ilk kez o gün gece 10 da aramıştım ve acil bir durumdaydım.Şaşırttı beni bu tavrı.Doktoruma acil durumumda ulaşamayacaksam ne anlamı var.
Canım bazı arkadaşlar çok memnun Osman hocadan, belki benim yaşadıklarım aksilik oldu bilemiyorum artık.Kendin iyice araştır kararını öyle ver, git veya gitme diyemem.Para konusuna gelince paragöz olduğunu düşünmüyorum çünkü neredeyse iki aydır dondurulmuş 3 embriyom var orda ve tek kuruş ödemedik dondurma işlemi için.Eğer hamilelik olsaydı o zaman yine onları dondurmak isteseydik o zaman ücret alacaktı bizden.
Rabbim doğru kararı vermeni nasip etsin.
Merhaba Hatres,
Osman Hoca Bana gel yumurtalarını donduralım istediğin zaman deneriz dedi.Bu dondurma işlemi için ne kadar ücret alınıyor acaba bir fikrin var mı? benimle paylaşırsan çok sevinirim.
Merhaba canım
Hoca dondurma işlemi için hiç ücret almadı , başka merkezlerde dondurma ücreti peşin alınırken burada hiç alınmayışı hasta memnuniyetinin gözetildiğini düşündürdü bana. Ama sonra öğrendim ki başka bir merkezde 1000 lira dondurma ücreti peşin alınırken 1000 lira da transfer için alınmış, toplam 2000 lira ( Acıbadem- Şahin Zeteroğlu ).
Bizim gittiğimiz merkezde de dondurma için tek kuruş alınmıyor ama transfer için 2000 lira alındı bizden.
Yani pek değişen bir şey yok fiyatlar yönünden.
Senin bu durumda avantajın dondurulmuşlar bekletilirken transfer işlemi için ücreti biriktirme şansın olur.
Tedaviye başladın mı peki damladamla? Umarım hayırlı olur hepimiz için.
öncelikle mrb pardon ama bu bahsettiginiz doktor ve hastane tüp bebek merkezimi birde nerde beni aydınlatırmısınız
Acıbadem Şahin Zeteroğlunu mu kastediyorsunuz:44:
Eğer bunu soruyorsanız, Bursa Fatih Sultan Mehmet bulvarında, Acıbadem hastanesinde.
hayır canım osman hoca diye bahsetmişsiniz ama tüp bebek merkezimi
Evet canım , Bursa Art Yardımcı Üreme Teknikleri Merkezi. Tüp bebek yapılıyor , diğer işlemlerde. O da FSM bulvarında ama fethiye mahallesinde.
Merhaba kizlar.buz bebeklerimi aldim geldim yatiyorum.hatres yarinki sonucunla umudum olacaksin.inaniyorum ki arka arkaya verecegimiz sonuçlarla burayi bayram yerine cevirecegiz :)
Canim hayirli olsun insallah guzel haberler verin bize
Merhaba kizlar.buz bebeklerimi aldim geldim yatiyorum.hatres yarinki sonucunla umudum olacaksin.inaniyorum ki arka arkaya verecegimiz sonuçlarla burayi bayram yerine cevirecegiz :)
Sonucunu merakla bekliyorum canım.
Nihancım maalesef buz bebeklerim de olmadı
Ama herkes aynı kaderi yaşayacak değil ya, inşallah senin bebeklerin tamamına erer.
Off canim ya çok üzüldüm. Geçmiş olsun.kısmet değilmiş demekki.rabbim cok bekletmeden kendiliginden göndersin melegini.kalitesi nasildi embriyolarin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?