Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Hayirli olsun demem gerekirdi canim.haklisin özür dilerim ::) transferin oldugunu biliyordum ya o yüzden dikkatliydim.hayirdir canim niye kötü geçti transferin?

Merhaba Hatres,
Osman Hoca Bana gel yumurtalarını donduralım istediğin zaman deneriz dedi.Bu dondurma işlemi için ne kadar ücret alınıyor acaba bir fikrin var mı? benimle paylaşırsan çok sevinirim.

Merhaba Hatres,
Osman Hoca Bana gel yumurtalarını donduralım istediğin zaman deneriz dedi.Bu dondurma işlemi için ne kadar ücret alınıyor acaba bir fikrin var mı? benimle paylaşırsan çok sevinirim.

Merhaba canım

Hoca dondurma işlemi için hiç ücret almadı , başka merkezlerde dondurma ücreti peşin alınırken burada hiç alınmayışı hasta memnuniyetinin gözetildiğini düşündürdü bana. Ama sonra öğrendim ki başka bir merkezde 1000 lira dondurma ücreti peşin alınırken 1000 lira da transfer için alınmış, toplam 2000 lira ( Acıbadem- Şahin Zeteroğlu ).

Bizim gittiğimiz merkezde de dondurma için tek kuruş alınmıyor ama transfer için 2000 lira alındı bizden.

Yani pek değişen bir şey yok fiyatlar yönünden.

Senin bu durumda avantajın dondurulmuşlar bekletilirken transfer işlemi için ücreti biriktirme şansın olur.
Tedaviye başladın mı peki damladamla? Umarım hayırlı olur hepimiz için.

Son düzenleme:

öncelikle mrb pardon ama bu bahsettiginiz doktor ve hastane tüp bebek merkezimi birde nerde beni aydınlatırmısınız

öncelikle mrb pardon ama bu bahsettiginiz doktor ve hastane tüp bebek merkezimi birde nerde beni aydınlatırmısınız

Acıbadem Şahin Zeteroğlunu mu kastediyorsunuz:44:
Eğer bunu soruyorsanız, Bursa Fatih Sultan Mehmet bulvarında, Acıbadem hastanesinde.

hayır canım osman hoca diye bahsetmişsiniz ama tüp bebek merkezimi

Evet canım , Bursa Art Yardımcı Üreme Teknikleri Merkezi. Tüp bebek yapılıyor , diğer işlemlerde. O da FSM bulvarında ama fethiye mahallesinde.

Merhaba kizlar.buz bebeklerimi aldim geldim yatiyorum.hatres yarinki sonucunla umudum olacaksin.inaniyorum ki arka arkaya verecegimiz sonuçlarla burayi bayram yerine cevirecegiz :)

Merhaba kizlar.buz bebeklerimi aldim geldim yatiyorum.hatres yarinki sonucunla umudum olacaksin.inaniyorum ki arka arkaya verecegimiz sonuçlarla burayi bayram yerine cevirecegiz :)

Sonucunu merakla bekliyorum canım.

Nihancım maalesef buz bebeklerim de olmadı

Ama herkes aynı kaderi yaşayacak değil ya, inşallah senin bebeklerin tamamına erer.

Nihancım maalesef buz bebeklerim de olmadı

Ama herkes aynı kaderi yaşayacak değil ya, inşallah senin bebeklerin tamamına erer.

Off canim ya çok üzüldüm. Geçmiş olsun.kısmet değilmiş demekki.rabbim cok bekletmeden kendiliginden göndersin melegini.kalitesi nasildi embriyolarin.

Off canim ya çok üzüldüm. Geçmiş olsun.kısmet değilmiş demekki.rabbim cok bekletmeden kendiliginden göndersin melegini.kalitesi nasildi embriyolarin.

Sağol canım, evet nasip değilmiş, belki de hep hayırlısını istiyoruz ya hayır budur belki de.
Embriyolar birinci kaliteydi, öncekilerde öyle. Olmayınca olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…