- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #1.921
Canim ins bebegini alir beklme surecini de guzel bi sekilde aTlatir hayirli haber verirsin bize hamile haberleri alalim artik ya
Tedavi oluyorsun canim dondurulmusta ta yaklasik 20 gün kadar estrofem hap kullandiktan sonra yani rahim kalinligi 8 mm bulduktan sonra transfer oluyor.benim 20 gün yani çarsamba transferim var hayirlisi ile.
hayırlı olsun şimdiden..Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin..bizlere umutsun..:)
ben 32 yaşındayım 10 yıllık evliyim 2012 yılında tüp bebeğe osman hocayla başladık. bizim problem sperm kalitesizliği 4 tüp bebek denemem oldu 2 tanesi negatif,1 tanesi boş kese ,1 tanesinide kalp atışını duyduk 1 hafta sonra kaybettik böylelelikle paketimiz bitti maddiyat bittiği için şmdi üniversteye başladım tahlilleri teslim ettik haber bekliyoruz hayırlısı inş. umudumu kaybetmedim,daha da ümitliyim bu günleride gördüğüm için o nedenle pes etmeden isyan etmeden devam etcez inş. buluşmaya bende gelebilirim kızlar osman hocadan çok memnundum çok açık sözlü
Arkadaşlar aranızda kürtajdan hemen sonraki ilk adette tüp bebek tedavisine başlayan var mı?
iki gün girmeyince topik baya hareketlenmiş
hatrescim estrofeme başladım gecen cuma.hala devam ediyorum.cumartesi kontrol var.Allah rast getirsin canım sanada transfer günün belli olmuş.kaçta gideceksin merkeze belli mi.belki görüşürüzsen kaç gün kullandın estrofemi ve progestanı?
kızlar bende istiyorum görüşmek.gece biraz zor olacak ama gelirim yalnız eşler olmasa daha iyi olmaz mı benim eşim geç geliyor.önce kendimiz bir tanışalım sonra eşleri tanıştırırız diye düşünüyorum.sizce de uygunsa.cumartesi gündüz olsa ne iyi olur hatresin de transferi varmış.gelebilirse o da gelirdi
Nasilsin canim.transferin oldu sanirim.hayirli haberler verirsin ins.bize.cumartesi sanirim gördüm ben seni.saat 5 siralari merkezde miydin?
Canım sanırım olmuşsun transferini, yoksa iki gün sonrayı mı kastediyorsun:44:Evet ya terk edildi sanirim topik :-( kizlar çarsamba transferim var.dualarinizi eksik etmeyin lütfen.
Ins.canim ya.önce hatres sonra ben Sonra sen sonra elabilge sonra baharim bilay krizantem baska kimler vardi.hepimiz isteyen herkez hamis olsun kucagi dolsun :-D
Kürtajdan sonra en az iki ay adet görmen gerekiyor diye biliyorum canim.rahim kendini toparlamasi gerekir.
Benim de netimin kotası dolduğu için 10 gün giremedim.
İlaçlara başladığımdan beri devam ediyorum gebelik olursa sanırım 3 ay kullanmamız gerekecek.
Evet canım cumartesi transferim vardı.
Evet oldum canım, perşembe test:18:
Canım ya ben de orada bir kaç kişi gördüm ve özellikle seni aradı gözlerim
Krem rengi parke giymiş , kapalı bir bayanı nedense sen diye düşündüm, bilmemm yanıldım mı? Beni kesin görmüşsündür, çünkü ben transfer olup yukarı çıktığımda bir sürü kişi orda oturuyordu.Ben de dedim kendi kendime , şimdi bizim kızlarda burda diye
Canım sanırım olmuşsun transferini, yoksa iki gün sonrayı mı kastediyorsun:44:
Amin canım buluşmamız gayet güzel olur ama malum ben bu sıralar müsait olamıyorum
Ya benim ilk tüp bebek tedavimle arası 2 ayı geçiyor. Osman Bey hemen yapalım dedi. Tabii o kararı bize bırakıyor.
Yok canim benim siyahti kabanim ama cikarmistim.yanimiza oturdunuz sekreterin önündeydik biz.diger kapalı bayan kapiya yakindi.ikimizin arasina oturdunuz.siz ciktiniz hocanin yanindan biz girdik :) 2 gün sonra canim transferim.insallah pozitif test sonucun esine sevgililer günü hediyesi olur
Teşekkür ederim, umarım isteyen herkes kavuşur bebeğine.Osman hoca uygun görüyorsa sorun olmaz o zaman.en dogru karari sen vereceksin.kendini ne zaman hazir istersen o zaman basla tedvine.rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.
Arkadaşlar test için tahlili merkezde yaptıran oldu mu, olduysa ücret ödediniz mi?
Ilk test bedava canım aşılama yaptırdığımda öyleydi
Canım teşekkür ederim cevabın için
Allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin
Allah razı olsun canım. Sen de inşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırsın. Zor süreç Allah yardımcınız olsun.
Amin canım hepimizden.Evet süreç zor ki ne zor:18::18::18::18:
10 gün geçti ama şu iki gün geçmez oldu, dün de negatif alan birini okuyunca daha da zor olmaya başladı:26::26::26::26:
Senin aşılama neticesinde mi oldu bebişin?
Haziran da ilk aşılamada dış gebelik oldu 2. De ise negatif . Eylül'de de ara verdik Ekim Kasım gibi tüp e geçmeyi düşünürken kendiliğinden oldu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?