Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Canım nasipse eğer 3.gün embriyosu da tutar.Benim kızım ve ondan önce kaybettiğim bebeklerim hep 3.gün embriyolarıydı. Çok şükür kızım oldu senin de nasipse olur inşallah.
Canım hoca olmazsa genetik yapıcam mı dedi sana?
Bana embriyolarım 1.kalite olmasına rağmen tutunamayışlarını muhtemelen yaşa bağlı yumurta kalitesizliğindendir diyor.Ben genetik yaptırsak dedim, bana uygulanmayacağını yaptırsak da sonucun değişmeyeceğini söyleyip durdu.
Yani benim tuhafıma giden bana hiç bir test ve genetik araştırma yapmadan bunu söylemesi. Bir belgeye bağlı olarak söylese anlayacam ama boşuna uğraşırsınız deyip duruyor. Genetik araştırmayı yaptırıp da öyle yapacağız tedaviyi başka bur merkezde .

Canım inşallah rüyan gerçekleşir alırsın yavrunu kucağına.
Bak ben de kızım olmadan 2 yıl kadar önce rüyamda bir kadının bana 2 yıl sonra sen anne olacaksın dediğini hala çok iyi hatırlıyorum, hep gelir aklıma bu Rahmani rüya. İnşallah senin rüyan da rahmanidir, gelir bebişin tez zamanda.

Son düzenleme:

amin amin hatres..Rabbim evlatlada,evlatsızlıkla da sınamasın..insanoğlu neler görüyoruz.isteyen herkes için dua ediyorum.Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş..
ben pek rüya görmem.hayatımdaki ya en büyük acılar yada sevinçler malum olur..inş sağlıkla hamiler kalır tüm isteyenler..umut diye diye bi ark.gibi adını umut koyucam bende:):):)

Canım hele bebek olsun umut mu koyarsın tutku mu koyarsın düşündüğün o olsun

Canım ben Osman hocanın bazı dediklerine gerçekten çok şaşırıyorum, bir prof. doktordan bana " olmuyor, devam etme " demesini beklemezdim. Çünkü günümüz kadınlarının çoğu anne olma yaşını sosyal nedenlerden ötürü hep ileri yaşa ertelemiş kadınlar. Sadece ben değilim ki ileri yaşta olan. Zaten önemli olan da benim gibi durumu daha zor görünen ( kaldı ki bir evladım olmasına rağmen) birinin evlat sahibi olma umudunu yaşatmak daha önemli, çünkü yaşı genç olan bir kadınla benim şansımın aynı olmadığını, dezavantajlarımın olduğunu ben de biliyorum.
Şimdi Allah nasip ederse kızımın doktoruna Bülent Traş' a gitmek istiyorum.Çünkü Bülent Traş tüp bebek konusunda ilmini sürekli artıran bir doktor. Biz bir kez daha deneyelim takdir Allahın.

Son düzenleme:

hatres, hepimizin hakkımızda hayırlısı olur inşallah, son aşamaya kadar gelir inşallah benm yumurtalarımda

elabilge, cok sagol verdiğin moral için ilk denemem benim hiçbir şey bilmiyorum ve hemen panik oluyorum :) yani yarın belli olur mu acaba transferin yapılıp yapılmayacagı ? Yarın 2.gun olacak yumurtalar toplanalı.

Bu arada malum olur derler böye önemli olaylar inşallah rüyanda göstermiştir Rabbim sana müjdesini

Sagol baharcim.ins. bu sefer bebegim yada bebeklerim benimledir.cok merak ediyorum.annelerine tutundular mi diye.sen nasilsin nasil geciyor hamileligin? Cinsiyeti belli olmus muydu?
hayırlısıyla inşllh tutunmuşlardır bebeklerin cnm.ben dondurulmuş embriyoda tutma şansının daha yüksek olduğunu düşünüyorum.rahim dinlenmiş oluyor ve ilkine göre insanda daha az endişe ve kaygı oluyor ,daha tecrübeli olduğumuz için.herşey rabbimin elinde tabi ki.o OL dedikten sonra herşey oluverir.
benim hamilelik iyi gidiyor şükür.cinsiyeti erkek.2. oğlan geliyor nasip olursa.rabbim en kısa zamnada sizlerede yaşatsın annelik duygusunu inşllh....

gözün aydın cnm.rabbim onu size bağışlasın.ailesine milletine hayırlı bir evlat eylesin inşllh.ben tahmin etmiştim doğum yaptığını.gebelik takviminde 1. ay gözüküyordu sen topikteyken.sezeryandan korkuyorum.senin zor oldumu?bende normal doğum istiyorum ama rabbim hakkımda hangisi hayırlısı ise onu nasip etsin inşllh.

meraba cnm.dış gebelik topiğine girip yazıyorum ama inan orayada çok sık girmiyorum.oraya girince mutlaka buraya gelip yazmasamda gelişmeleri okuyorum.biz iyiyiz şükür.18 haftalık olduk.ama geçen hafta çok stresli 1 hafta geçirdim.çok yakın bir arkadaşım 17 yıllık bir dostluğumuz vardı,ondan bir darbe yedim.günlerce ağlamaktan yüzüm gözüm şişti.artık insanlara asla güvenim kalmadı.Allah'a havale ettim.onu hayatımdan çıkardım.inşllh bundan sonrası daha güzel olacak.
Bülent traş hoca kızın doktoruysa sen daha yakından tanıyorsundur çok güven verici bir dr gibi geldi bana.hastalarıda çıkıyor programa.hocanın manevi olarakta nasıl destek olduğunu anlatıyorlar.osman hocada iyi bir dr.ama asla insana manevi olarak yardımcı olmuyor.takır takır herşeyi yüzüne söylüyor,üzülecek,kırılacak,yıkılacak diye düşünmüyor karşısındakini.benim ilk oğlum normal yolla olmuştu.dr a bir oğlum olduğunu söyleyince ne yapacaksın 2.yi doğurup akıllı adam bir tane çocuk yapar demişti:)
söylediğin gibi takdir allahın verecek olan rabbim.doktorlar bir vesile.ama içinde umut kalacağına emeğin kalsın.bence Bülent hocada bir kez daha dene.şifayı verecek olan rabbim,biz sebeplere başvurucağız.hakkında hayırlı olan neyse onu versin allah.bu yolda emek veren bütün arkadaşların rabbim kucaklarını doldursun,isteyen herkeze annelik duygusunu tattırsın....bende sizleri öpüyorum.

hatres, hepimizin hakkımızda hayırlısı olur inşallah, son aşamaya kadar gelir inşallah benm yumurtalarımda
İnşallah son aşamayı da geçip kucağına kadar gelirler canım.

Canım bazen en sevdiğimiz dostlarımızdan hiç beklemediğimiz şeylere maruz kalıyoruz, dostun yaptığının acısı çok daha yıkar insanı. Seni hamile halinle günlerce ağlatacak kadar nasıl bir acı vermiş ki arkadaşın:44:
Ne diyelim canım inşallah telafisi mümkün bir durumdur , arkadaşın da gelip gönlünü alır inşallah. Allah' a havale etmek en güzeli , Allah en güzel hesap sorucu değil midir?
Canım Bülent Bey gerçekten kaliteli ve hastasına Osman hoca gibi umutsuzluk değil, umut aşılayan bir doktor. Bunu yaşadığım için söylüyorum , daha önceki ilk iki tedavimi onda görmüştüm.Hatta ilk gittiğimde o zaman 36ydım sanırım, yaşımın ileri olduğunu acaba ondan mı olmadığını sormuştum, gülerek elini babacan bir tavırla omuzuma attı senin yaşında ne var ki dedi. Kendimi 15 yaşında küçük bir kız çocuğu gibi hissetmiştim inanır mısın:44:
Ama Osman hocaya ilk gittiğimizde, Pembe Maviden aldığım negatifi söyleyince 3.gün ve kalitesiz embriyoya bağladı, tutunmayacağı bilinerek transfer edilmiş tarzında bir şeyler söyledi.Ama kendisinin yaptığı da negatif olunca başladı, ilk düşen bebeğimi, kızımın düşen ikizini ve diğer tutunmayan embriyoları, yaşın gereği yumurtalarının kalitesizliğidir dedi durdu.
Ben demiyorum ki asla böyle bir şey olamaz,, olur insanız neticede her şey bizim için.Ama bana yumurta rezervlerimle alakalı ne bir tahlil, ne de genetik bir araştırma yaptı.Bunlar olmadan bize olmaz uğraşmayın demesi hocaya olan güveni maalesef yok etti.Histeroskopi sonrasında yaşadıklarımı da biliyorsunuz zaten.
Bence çok iyi etmişsin ikinciyi düşünmekle, Allah bağışlasın çocuklarını sana.Oğlun çok seviniyordur kardeş geliyor diye.
Ha Osman hoca bize de demişti benim de bir çocuğum var başka da düşünmüyorum, zaten nadiren görüyorum demişti.Bizim de var ya ikinci olmasa da olur yani.

Bülent hoca İstanbul' da, orda kalacak yer sorunumuz var, onların misafirhaneleri var ama çok pahalı.Bir de bir gıcık asistanı vardı kızımın yumurta toplama işleminde o girmişti beni mahvetti. Ne bileyim burada Osman hocayla hep muhatap oldum da ne oldu, neticede yok umutsuzluk da aşılanıyor üstelik. Bakalım Allah hayırlısını versin inşallah.

Son düzenleme:

Canim gorustum genetik testi istedi bakalim ona dedi, ilaclara karsi da vucudun tepkisi olabilir dedi 2 adet gordukten sonra tekrar deneyelim dedi bakalim genetik testin sonucu ne cikacak ? 10 gune kadar belli olur dedi

Hayirlisi olsun canim.bizden de istemisti genetik testi.ins.bir sorun cikmaz 2.tedavine daha iyi hazirlanirsin.allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…