- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #2.001
mrh.hoşgeldin...şimdi bölünmelerini bekleyecek,bol bol dua et canım.benim 18 toplandı.ikinci akşam konuştuk elimde bi tane var gel 3güne yaşarsa yarın transfer dedi.ağlayamadım bile3gün transfer gerçekleşti.sonuç negatif oldu.o gün bi tanesi daha ilerleme gösterecek gibi dedi,o donduruldu.yani biricik dondurulmuşum var.
bize,bu çok görülen bi durum değil dedi.babamı kaybetmiştim,umarım üzüntünün sonucudur. eğer dondurulmuşum tutmazsa başka tedaviye başlamadan genetik test isteyecek.dilerim 5.güne kadar gider yumişlerin.Allah yardımcımız olsun..
kızlar bu arada,bu ayki adeti bekliyorum.transfer için.ama ilk defa rüya gördüm,içime umut doğdu.Rüyamda bebek vermişlerdi kucağıma eşimle tanışmıştım.inş bu kez gördüğümde bebeğe çıkar..umutt..
Canım nasipse eğer 3.gün embriyosu da tutar.Benim kızım ve ondan önce kaybettiğim bebeklerim hep 3.gün embriyolarıydı. Çok şükür kızım oldu semin de nasipse olur inşallah.
Canım hoca olmazsa genetik yapıcam mı dedi sana?
Bana embriyolarım 1.kalite olmasına rağmen tutunamayışlarını muhtemelen yaşa bağlı yumurta kalitesizliğindendir diyor.Ben genetik yaptırsak dedim, bana uygulanmayacağını yaptırsak da sonucun değişmeyeceğini söyleyip durdu.
Yani benim tuhafıma giden bana hiç bir test ve genetik araştırma yapmadan bunu söylemesi. Bir belgeye bağlı olarak söylese anlayacam ama boşuna uğraşırsınız deyip duruyor. Genetik araştırmayı yaptırıp da öyle yapacağız tedaviyi başka bur merkezde .
Canım inşallah rüyan gerçekleşir alırsın yavrunu kucağına.
Bak ben de kızım olmadan 2 yıl kadar önce rüyamda bir kadının bana 2 yıl sonra sen anne olacaksın dediğini hala çok iyi hatırlıyorum, hep gelir aklıma bu Rahmani rüya. İnşallah senin rüyan da rahmanidir, gelir bebişin tez zamanda.
amin amin hatres..Rabbim evlatlada,evlatsızlıkla da sınamasın..insanoğlu neler görüyoruz.isteyen herkes için dua ediyorum.Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş..
ben pek rüya görmem.hayatımdaki ya en büyük acılar yada sevinçler malum olur..inş sağlıkla hamiler kalır tüm isteyenler..umut diye diye bi ark.gibi adını umut koyucam bende:):):)
Canım hoca olmazsa genetik yapıcam mı dedi sana?
Bana embriyolarım 1.kalite olmasına rağmen tutunamayışlarını muhtemelen yaşa bağlı yumurta kalitesizliğindendir diyor.Ben genetik yaptırsak dedim, bana uygulanmayacağını yaptırsak da sonucun değişmeyeceğini söyleyip durdu.
Yani benim tuhafıma giden bana hiç bir test ve genetik araştırma yapmadan bunu söylemesi. Bir belgeye bağlı olarak söylese anlayacam ama boşuna uğraşırsınız deyip duruyor. Genetik araştırmayı yaptırıp da öyle yapacağız tedaviyi başka bur merkezde .
eğer 5.gün embriyosu tutmazsa başka bi merkezede gitsen yaşadığımız sorunu anlat.genetik test yaptırmadan yeni bir tedaviye başlama dedi.canım ya bi ark.ım 12 yıl sonunda bebeğine kavuştu,40 üstü yaşıda.ist bahçeci Erbil Yağmur muş doktoru.bend e onu araştırıyorum.henüz erken ama ona osman hoca bile olmaz demiş.farklı bi yöntem uygulanıyormuş.Rabbim inş ona bile bırakmaz.eğer genetik testi yaptırmak zorunda kalırsam ist gidip görüşmek istiyorum.çok zormuş bu süreçler.ama dediğin gibi.Rabbim yoktan var eden..eğer o isterse doktorun dediği bindebir ihtimaller biter.Sabrediyoruz,Rabbim inş bizlerinde yüzünü güldürecek..
eğer 5.gün embriyosu tutmazsa başka bi merkezede gitsen yaşadığımız sorunu anlat.genetik test yaptırmadan yeni bir tedaviye başlama dedi.canım ya bi ark.ım 12 yıl sonunda bebeğine kavuştu,40 üstü yaşıda.ist bahçeci Erbil Yağmur muş doktoru.bend e onu araştırıyorum.henüz erken ama ona osman hoca bile olmaz demiş.farklı bi yöntem uygulanıyormuş.Rabbim inş ona bile bırakmaz.eğer genetik testi yaptırmak zorunda kalırsam ist gidip görüşmek istiyorum.çok zormuş bu süreçler.ama dediğin gibi.Rabbim yoktan var eden..eğer o isterse doktorun dediği bindebir ihtimaller biter.Sabrediyoruz,Rabbim inş bizlerinde yüzünü güldürecek..
Canım hayırlı olsun tedavin, hiç moralini bunları aklına takıp da bozma.Çünkü bana da aynı şeyi demişti ama hepsi de son aşamaya kadar geldi hatta o kadar iyiylerdi ki hoca tutunma şansına % 70 bile dedi. Ama sonucum negatif oldu nasip değildi demek. Sen kendini üzme Allaha sığınıp hayırlısı sonuçla sevinirsin inşallah.
mrh.hoşgeldin...şimdi bölünmelerini bekleyecek,bol bol dua et canım.benim 18 toplandı.ikinci akşam konuştuk elimde bi tane var gel 3güne yaşarsa yarın transfer dedi.ağlayamadım bile3gün transfer gerçekleşti.sonuç negatif oldu.o gün bi tanesi daha ilerleme gösterecek gibi dedi,o donduruldu.yani biricik dondurulmuşum var.
bize,bu çok görülen bi durum değil dedi.babamı kaybetmiştim,umarım üzüntünün sonucudur. eğer dondurulmuşum tutmazsa başka tedaviye başlamadan genetik test isteyecek.dilerim 5.güne kadar gider yumişlerin.Allah yardımcımız olsun..
kızlar bu arada,bu ayki adeti bekliyorum.transfer için.ama ilk defa rüya gördüm,içime umut doğdu.Rüyamda bebek vermişlerdi kucağıma eşimle tanışmıştım.inş bu kez gördüğümde bebeğe çıkar..umutt..
hayırlısıyla inşllh tutunmuşlardır bebeklerin cnm.ben dondurulmuş embriyoda tutma şansının daha yüksek olduğunu düşünüyorum.rahim dinlenmiş oluyor ve ilkine göre insanda daha az endişe ve kaygı oluyor ,daha tecrübeli olduğumuz için.herşey rabbimin elinde tabi ki.o OL dedikten sonra herşey oluverir.Sagol baharcim.ins. bu sefer bebegim yada bebeklerim benimledir.cok merak ediyorum.annelerine tutundular mi diye.sen nasilsin nasil geciyor hamileligin? Cinsiyeti belli olmus muydu?
uzun zaman oldu topiğe yazı yazmayalı.maşallah epey kalabalıklaşmışız. :)
ben 20 ocakta doğum yaptım kızlar. 40 + 4 günlük.hep normal doğumdu ilerleyiş olarak. ama açılma olmadı epidural sezeryan oldu. Çok şükür oğlum da ben de iyiyiz.
rabbim hayırlısıyla hepinize sağlıklı bebişler nasip etsin.
tedavisi devam eden bütün arkadaşların rabbim emeklerini zayi etmesin,kucaklarını doldursun inşallah....
Baharcım hoşgeldin canım, uzun zamandır gelmiyordun seni merak ediyordum açıkcası, hatta proline baktım dış gebelik topiğine yazdığını gördüm, kk ya gelmiş ama bize uğramamış dedim kendi kendime. Ama gördümki sen de yeni doğacak oğluşunda iyiymişsiniz sevindim senin adına
Canım Bülent Traş benim önceki doktorum, yani kızımın doktoru. Gerçekten kendisi iyi bir doktor. Ama o zamanlar Ankaradaydı şimdi ise İstanbul Acıbadem de. Ankara daki merkez her yönüyle ulaşım, kalma vs. gibi durumlar açısından bizim için çok rahattı.Bülent Hoca orda olmuş olsaydı çoktan gitmiştim oraya. Burada Osman hocayla negatif yaşamakla kalmadık ( gerçi sonuç Allahın takdiridir) hoca bize devam etmenizin bir manası yok deyip duruyor.
İçime Bülent Traşa gitmek şimdi her zamankinden baskın olarak düşüyor.Bak senin de onu bana tavsiye etmen ne güzel tevafuk olmuş
Canım seni öpüyorum, Allah' a emanet ol, gelip sadece öbür topice yazma. Osman hocayla işin bitmiş olsa da biz burdayız gel sohbet ederiz.
Canım inşallah bebeklerin seninledir
Canım Allah bebeğini bağışlasın , uzun zamandır görünmeyince doğum yapmış olduğunu düşünüyordum, gelip bir haber vermeni bekliyordum, sesimi duydun heralde
Adını ne koydunuz miniğin? Canım tüp bebekleri pek riske atmıyorlar normal doğumla. Ben de sezaryanla doğurmuştum kızımı, normali isterdim ama korktum ya bir şey olursa diye.
Tekrar Allah bağışlasın güle oynaya büyüt inşallah
İnşallah son aşamayı da geçip kucağına kadar gelirler canım.hatres, hepimizin hakkımızda hayırlısı olur inşallah, son aşamaya kadar gelir inşallah benm yumurtalarımda
meraba cnm.dış gebelik topiğine girip yazıyorum ama inan orayada çok sık girmiyorum.oraya girince mutlaka buraya gelip yazmasamda gelişmeleri okuyorum.biz iyiyiz şükür.18 haftalık olduk.ama geçen hafta çok stresli 1 hafta geçirdim.çok yakın bir arkadaşım 17 yıllık bir dostluğumuz vardı,ondan bir darbe yedim.günlerce ağlamaktan yüzüm gözüm şişti.artık insanlara asla güvenim kalmadı.Allah'a havale ettim.onu hayatımdan çıkardım.inşllh bundan sonrası daha güzel olacak.
Bülent traş hoca kızın doktoruysa sen daha yakından tanıyorsundur çok güven verici bir dr gibi geldi bana.hastalarıda çıkıyor programa.hocanın manevi olarakta nasıl destek olduğunu anlatıyorlar.osman hocada iyi bir dr.ama asla insana manevi olarak yardımcı olmuyor.takır takır herşeyi yüzüne söylüyor,üzülecek,kırılacak,yıkılacak diye düşünmüyor karşısındakini.benim ilk oğlum normal yolla olmuştu.dr a bir oğlum olduğunu söyleyince ne yapacaksın 2.yi doğurup akıllı adam bir tane çocuk yapar demişti:)
söylediğin gibi takdir allahın verecek olan rabbim.doktorlar bir vesile.ama içinde umut kalacağına emeğin kalsın.bence Bülent hocada bir kez daha dene.şifayı verecek olan rabbim,biz sebeplere başvurucağız.hakkında hayırlı olan neyse onu versin allah.bu yolda emek veren bütün arkadaşların rabbim kucaklarını doldursun,isteyen herkeze annelik duygusunu tattırsın....bende sizleri öpüyorum.
elabilge, cok sagol verdiğin moral için ilk denemem benim hiçbir şey bilmiyorum ve hemen panik oluyorum :) yani yarın belli olur mu acaba transferin yapılıp yapılmayacagı ? Yarın 2.gun olacak yumurtalar toplanalı.
Canim ya k.bakma.üzmek için söylemedim.yalnızca ayni şeyler olunca belki bizimle alakali bi durum değildir.benimde ilk deneme.inş gönlünce olur herşey.ben her aksam konusmustum hocayla,yumislerin durumu hakkında.şimdiden transferin hayirli olsun:)
elabilge, cok sagol verdiğin moral için ilk denemem benim hiçbir şey bilmiyorum ve hemen panik oluyorum :) yani yarın belli olur mu acaba transferin yapılıp yapılmayacagı ? Yarın 2.gun olacak yumurtalar toplanalı.
Canim ya k.bakma.üzmek için söylemedim.yalnızca ayni şeyler olunca belki bizimle alakali bi durum değildir.benimde ilk deneme.inş gönlünce olur herşey.ben her aksam konusmustum hocayla,yumislerin durumu hakkında.şimdiden transferin hayirli olsun:)
canım benim tedavimi durdurdu hoca, transferim olmayacakdöllenme olmamış
canım benim tedavimi durdurdu hoca, transferim olmayacakdöllenme olmamış
Off canim yaa cok üzüldüm.allah biran önce toplanma gücü versin.konustun mu hocayla.niye böyle olmus.
Uzuldumcanım benim tedavimi durdurdu hoca, transferim olmayacakdöllenme olmamış Hayirlisi olsun,canini sikma.vardir bunda da bi hayir.mutlaka hocayla konuşursun.bakalim ne diyecek.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Off canim yaa cok üzüldüm.allah biran önce toplanma gücü versin.konustun mu hocayla.niye böyle olmus.
UzuldumHayirlisi olsun,canini sikma.vardir bunda da bi hayir.mutlaka hocayla konuşursun.bakalim ne diyecek.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Kızlar saolun öncelikle ama daha açıklama yapmadı yarın konuşacağız bakalım ne diyecek daha kötü birşey deyip moralimi bozmaması için dua ediyorumAllah hepimize sabır ve kuvvet versin bu yolda
Canim nasilsin.görüstün mü bugün. Merak ettim seni?
Canim gorustum genetik testi istedi bakalim ona dedi, ilaclara karsi da vucudun tepkisi olabilir dedi 2 adet gordukten sonra tekrar deneyelim dedi bakalim genetik testin sonucu ne cikacak ? 10 gune kadar belli olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?