Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

benim yas 29.
5 tane embryo donduruldu, yasa gereği 1 tane konulacak canım.

histeroskopi yapıldı bişey çıkmadı, çizikler attım dedi, tiroyid tahlili yaptı o da iyiy cıktı nasip işte. her şey ıyı ama olmadı ılk denemede.

nisan 25 gibi transfer yapılacakmış.

hayırlısı olsun canım inş bu sefer olucak 2tane koysa ne olur sanki ne güzel olurdu ama osman bey asla koymaz şu sertliği hiç hoşuma gitmiyor neyse benimde 2li tarama testi oldu sonucu güzel çıktı allahtan erkeğe benziyor dedi bakalım .haberlerini bekliyorum cnm

sağolun arkadaşlar cevap verdiğiniz için evet çok haklısısnız bende doktorumuzun çok iyi olduğunu düşünüyorum sert ama napalım her güzelin bir kusuru vardır :))
bizim sorunumuz sperm azlığı tahlil günümüzü bekliyoruz ikinci denemem inşallah bu sefer olur diye yatıp kalkıp dua ediyorum...sizlerden hamile olan varmı??mutlu haberleri bekliyoruz :)))

canım bizim sorunumuzda aynıydı bende problem yoktu ilk denemede rabbim verdi şükürler olsun.osman bey çok sinirli bende katılıyorum bazen bende çok gerildim uslubu çok sert dediğin gibi 8den sonra ayrı bir sinirli bir şey sormaya korkuyor insan halbuki ücretini ödüyoruz soru sorarken rahatca sorabilsek ama fırsat vermiyor ama ne yapalım her gülün bir dikeni var işinde çok iyi bir hekim o yüzden ne yapalım bazı şeyleri sineye çekmek lazım rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin haberlerini merakla bekliyorum inş bu denemede olucak :)

arkadaşlar dikkatsizliğim için özür dilerim ama bişi sormam gerekiyor bir sürü sayfa okudum genelde tüp bebekle ilgili tedavileri okuduğumdan size bişi sormak istiyorum.ben kısa bir süre önce 7aylık bebeğimi kaybettim preeklampsi geçirmişim ve drum anlamadı.şimdi hemen hamile kalma gibi bi düşüncem yok ama ilk gebeliğim ne de olsa artık sorunlu gebelik kapsamında.bu yüzden şimdiki tahlillerim ve ilerdeki hamileliğim için iyi bir doktorla başlangıç yapmak istiyorum..osman beyi bu konularda da önerir msnz bana yoksa osman bey tüp bebek konusunda uzman başka dr. araştr mı dersiniz..ya da çevrenzde preeklampsiden dolayı bebeğini kaybetmiş birileri varsa onların dr. isimlerini de alabilirim.yorumlarınızla bana yardımcı olursanız sevinirim..

arkadaşlar dikkatsizliğim için özür dilerim ama bişi sormam gerekiyor bir sürü sayfa okudum genelde tüp bebekle ilgili tedavileri okuduğumdan size bişi sormak istiyorum.ben kısa bir süre önce 7aylık bebeğimi kaybettim preeklampsi geçirmişim ve drum anlamadı.şimdi hemen hamile kalma gibi bi düşüncem yok ama ilk gebeliğim ne de olsa artık sorunlu gebelik kapsamında.bu yüzden şimdiki tahlillerim ve ilerdeki hamileliğim için iyi bir doktorla başlangıç yapmak istiyorum..osman beyi bu konularda da önerir msnz bana yoksa osman bey tüp bebek konusunda uzman başka dr. araştr mı dersiniz..ya da çevrenzde preeklampsiden dolayı bebeğini kaybetmiş birileri varsa onların dr. isimlerini de alabilirim.yorumlarınızla bana yardımcı olursanız sevinirim..

Allah sabırlar versin...osman hoca sadece tüp bebek yapmıyor normal hastalarıda var.prof. biliyorsun çok bilgilidir.birde sorunlu gebeliklerde ii olan prof yalçın kimya var...ya osman hocam ya da yalçın kimya derim ikisinden biri...Allah yardımcınız olsun...

Kızlar ya ben iki gündür kötü oluyorum.Kasıklarım da kasılmalar var. Karnım şişti sanki beş aylık hamileyim.En kötüsü de kilo alıyom. Vücudum şiş gibi. İlk defa başıma böyle şeyler geliyor. Sizlerde olmuşmuydu hiç bu gibi yakınmalar? Neler yapabilirim? Hoca ilaç almamı yasaklamıştı.Hocayı hemen aramak da istemiyorum.

sen harhangi bir ilaç alıyor musun canatann...vücud ödem yapıyordur..benim karnım ve vücudum ilaçlar ötürü şiş zaten,kasıklarımda da ağrı hissediyorum ara ara ...ama bi doktora danış istersen...inşallahh tutmuştur onun belirtileride olabilir...:)

Allah sabır versin..Osman hocaya bu konuda güvenebilirsin hiç bir zaman için aklında soru işareti kalmaz kendisi çok bilgili ve başarı hırsı çok olan birisi o yüzden her zaman 2. adımı belli ne yapacağını bilen birisi bu da insana çok güven veriyor.

Kızlar ya ben iki gündür kötü oluyorum.Kasıklarım da kasılmalar var. Karnım şişti sanki beş aylık hamileyim.En kötüsü de kilo alıyom. Vücudum şiş gibi. İlk defa başıma böyle şeyler geliyor. Sizlerde olmuşmuydu hiç bu gibi yakınmalar? Neler yapabilirim? Hoca ilaç almamı yasaklamıştı.Hocayı hemen aramak da istemiyorum.

aşılama olduğum ay bende şişmiştim cnm.korkulacak bir durum yok.aldığımız ilaçların yan etkisi sanırım.zamanla geçiyor merak etme.karnım şişince kendimi hamile gibi hissetmeye başlamıştım:)negatif olmuştu,hayırlısı böyleymiş demekki.inşllh senin aşılaman tutar cnm,sonucunu merakla bekliyoruz.hepiniz dualarımdasınız..

canım bizim sorunumuzda aynıydı bende problem yoktu ilk denemede rabbim verdi şükürler olsun.osman bey çok sinirli bende katılıyorum bazen bende çok gerildim uslubu çok sert dediğin gibi 8den sonra ayrı bir sinirli bir şey sormaya korkuyor insan halbuki ücretini ödüyoruz soru sorarken rahatca sorabilsek ama fırsat vermiyor ama ne yapalım her gülün bir dikeni var işinde çok iyi bir hekim o yüzden ne yapalım bazı şeyleri sineye çekmek lazım rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin haberlerini merakla bekliyorum inş bu denemede olucak :)

ya canım kesinlikle haklısın eşimde bende aynı şeyleri düşünüyoruz biz cahil insanlar değiliz ki anlatılanı anlamayalım..tamam iyi hekim ancak benimde sorularım kaygılarım ve en önemlisi yaşadığım hayal kırıklığım var bunlaı hocaya sormayacağımda kime soracağım anlamıyorum burda arkadaşlar soru soramamaktan ve cevap alamamaktan mutlu sanırım..senin gibi yazan hiç olmadı çünkü..bende dedimki heralde sadece bana bu siniri stresi..neyse senin adına çok sevindim allah bir ömür mutlu etsin sizi canım...

Kızlar haklısınız bu topikte ki herkes gülü seviyor dikenine katlanıyor Bana göre hocaya direk cepten ulaşmak önemli sinirli olsa bile kötü bir durum olunca ulaşabiliyoruz.Diğer topiklerde ve çevremdeki insanlar doktorlarına ulaşamamaktan yakınıyor. Bizse direk cep tl arıyoruz
Hocadan başkasıyla muattap olmuyoruz. En önemlisi hoca kendini benim boş zamanımıza ayarlıyor.Bizlere de sinirli davranıyor ama ben hep artılarını düşünmeye çalışıyorum. Bizler çok hassas insanlarız (küçük ayrıntılar bizim için önemli ) Çünkü kötü deneyimlerimiz var ama sizler de iyi taraflarından bakın.

Allah sabırlar versin...osman hoca sadece tüp bebek yapmıyor normal hastalarıda var.prof. biliyorsun çok bilgilidir.birde sorunlu gebeliklerde ii olan prof yalçın kimya var...ya osman hocam ya da yalçın kimya derim ikisinden biri...Allah yardımcınız olsun...

çok saol..yalçın kimya ve tufan bilgini bizde duyduk ve düşündük ama tahliller fln her şey özel oluyor sanırım doğumları da acıbademde yapıyorlarmş yani sağlık sigortası lazım..başımıza da ilk gebelikte olumsuz olaylar gelince her şeyi düşünür olduk.özel sigortalar erken doğum durumnda anneyi karşılıyor ama bebeğin küvöz masraflarını karşılamıyormş.ondan kararsz kaldk..osman bey tahlleri kendi yerinde mi yaptırıyor bir de olası doğumu jimerde yapıyor dimi... çok soru sordum biliyorum ama hiçbir bilgim yok osman bey hakkında..şimdiden yardımlarınız için teşekkrler...

Allah sabır versin..Osman hocaya bu konuda güvenebilirsin hiç bir zaman için aklında soru işareti kalmaz kendisi çok bilgili ve başarı hırsı çok olan birisi o yüzden her zaman 2. adımı belli ne yapacağını bilen birisi bu da insana çok güven veriyor.

çok teşekkr ederim böyle kararlılıkla tavsiye edenleri duyunca rahatlıyorum..biraz asık suratlı diyorlar ama teşhisi doğru olan,iyi bir dr. olsun da çok konuşmasa da olur...

Kızlar haklısınız bu topikte ki herkes gülü seviyor dikenine katlanıyor Bana göre hocaya direk cepten ulaşmak önemli sinirli olsa bile kötü bir durum olunca ulaşabiliyoruz.Diğer topiklerde ve çevremdeki insanlar doktorlarına ulaşamamaktan yakınıyor. Bizse direk cep tl arıyoruz
Hocadan başkasıyla muattap olmuyoruz. En önemlisi hoca kendini benim boş zamanımıza ayarlıyor.Bizlere de sinirli davranıyor ama ben hep artılarını düşünmeye çalışıyorum. Bizler çok hassas insanlarız (küçük ayrıntılar bizim için önemli ) Çünkü kötü deneyimlerimiz var ama sizler de iyi taraflarından bakın.

evet canım aynen napalım işte bindik bir alamete..sen nasılsın şişliklerin durumun nasıl canım??

kızlar belki bana kızıcaksınız ama istanbuldaki bir çok dr sadece tedaviye başlarken hastayla konuşuyor sonra bütün işlemleri ya asistanlar yada hemşireler yapıyor ve hastaları bela okuyor onlara.eşimin iş yerindeki bir bayan bizim doktor gibi ilgilenen birisiyle yaptı tedavisini ve 10.000 tl harcadı hatta banada gel burda yaptıttır dediler. bende neden geleyim dedim aynı tedaviyi ve prof bir dr dan benimle birebir ilgilenen kişiyeben yarı fiyatına tedavimi yaptırıyorum dedim.Bu nedenlerden dolayı ben kendi adıma şanslı olduğumu bile düşünüyorum çünkü bu dr gitmeden önce 8 ayım boşu boşuna geçti hem maddi hem manevi açıdan bu yönlerden dolayı bu sinirlilik olayına fazla takılmayın bence sonuçta gelip geçiyo.

çok saol..yalçın kimya ve tufan bilgini bizde duyduk ve düşündük ama tahliller fln her şey özel oluyor sanırım doğumları da acıbademde yapıyorlarmş yani sağlık sigortası lazım..başımıza da ilk gebelikte olumsuz olaylar gelince her şeyi düşünür olduk.özel sigortalar erken doğum durumnda anneyi karşılıyor ama bebeğin küvöz masraflarını karşılamıyormş.ondan kararsz kaldk..osman bey tahlleri kendi yerinde mi yaptırıyor bir de olası doğumu jimerde yapıyor dimi... çok soru sordum biliyorum ama hiçbir bilgim yok osman bey hakkında..şimdiden yardımlarınız için teşekkrler...[/QUOTE .!.:
haklısınız ama osman hocanın merkezinde herhangi bir sigorta şirketi ile anlaşmasının olmadığını biliyorum...sigorta şirketlerininde bir sürü ıvır zıvır koşulları var ben araştırmıştım ama o sene için yaptırdığın özel sigortanın ilk 9 ayında hamile kalmaman gerekli yani karşılamıyor son 3 ayında denk gelmesi ne kadar olursa...küvez masraflarını zaten devlet karşılıyor ne olursa olsun benim bildiğim...tahlilerini anlaşmalı olduğu bi lab. var orda yaptırıyor ya da mesela sen dersen ki hocam ben devlet hastanesinde yaptırıcam onada bir şey demiyor...doğumu hem jimer hemde acıbademde yaptırıyor sana kalmış kendin seçiyorsun öle biliyorum....

kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen...yarın öğlen hoca arayacak haber verecek transfer saatini Allah yardımcımız olsun inşallah güzel çözünür bizim sıpalar.....:))))

kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen...yarın öğlen hoca arayacak haber verecek transfer saatini Allah yardımcımız olsun inşallah güzel çözünür bizim sıpalar.....:))))[/QUO

Dualarım seninle canım.Hayırlısı olsun inşallah canım. Bizleri ara ara gelişmelerden haberdar et....

evet canım aynen napalım işte bindik bir alamete..sen nasılsın şişliklerin durumun nasıl canım??

Canım şişliklerim aynı acayip kilo alıyorum. Moralım bozuluyor.Ağrılarımda devam ediyor.Ama test günü gelene kadar doktoru aramıyacagım. Arasam da yapacak bir sey yok doktor bana sakın ilaç alma dedi.Benim kanımda pıhtılaşma var. Pıhtılaşma yüzünden galiba rahmim çok kalınlaştı.

kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen...yarın öğlen hoca arayacak haber verecek transfer saatini Allah yardımcımız olsun inşallah güzel çözünür bizim sıpalar.....:))))

hadi bakalım hayırlısı olsun inşllh..sağlıkla çözünüp annesine sıkı sıkı tutunsunlar bebişlerin inşllh.hergün dua ediyorum buradaki ve diğer topikteki arkadaşlarıma ...rabbim ellerimizi ve kucaklarımızı boş bırakmasın,emeklerimizi de boşa çıkarmasın inşllh.amin.....

Canım şişliklerim aynı acayip kilo alıyorum. Moralım bozuluyor.Ağrılarımda devam ediyor.Ama test günü gelene kadar doktoru aramıyacagım. Arasam da yapacak bir sey yok doktor bana sakın ilaç alma dedi.Benim kanımda pıhtılaşma var. Pıhtılaşma yüzünden galiba rahmim çok kalınlaştı.

aman canım dayan inşallah her şey çok güzel olacak :)))

Back
X