Canım ben bundan bir önceki tedavimde Pembe Mavi' deydim zaten.Ama maalesef ordan da negatif aldım.Eşimde negatif aldığımız için istmedi orayı sonra arayıp Osman Bey' i bulduk. Pembe Mavi' nin hizmeti herşeyi dört dörtlüktü ama olmadı.
Osman Bey' e gelince açıkcası bunun ilgi alakasının Pembe Mavi den geri kalır bir yanı olmadığı gibi Osman Bey ' le daha sık ve detaylı konuşma ve kafamıza takılan her şeyi sorma fırsatımız çok daha iyiydi.
Ama ne bileyim doktor % 70 derken, helede Pembe Mavi' de yaptırdığım embriyoların resmine bakıp da bunlar transfer öncesi normal ortamlarında bırakılsalarmış 5.güne bile gelmezlermiş belki de dedi.Yani dolaylı yoldan bu embriyoların tutmayacağı az çok belli olduğu halde transfer yapılmış ger gibiydi.
E noldu kendisi 5.gün embriyosu dedi, iki tane 1.kalite, % 70 şans ama sonuç negatif.
Şimdi tekrar oraya gideceğim, çünkü 3 tane dondurulmuşum var, 2 ay sonra onlarla deneyeceğim eğer yine olmazsa oraya gitmem heralde artık.
Aslında verecek olan Allah, ama negatif alınca insanın doktoru süper de olsa keyfi kaçıyor nedense.