- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
- Konu Sahibi umutdoluyuz
- #1.261
merhaba kızlar aranızda histereskopi olan varmı varsa bilgilerini payalaşırsa çok sevinirim osman hoca da histereskopi ne kadara oluyor benim özel sağlık sigortam var başka bir merkezde yaptırsam sigorta ödüyor fakat osman hocada ödemiyor.eylülde tüp bebek yaptırdık olmadı maddi manevi zor ve yıpratıcı bir süreç acaba başka merkezde yaptırıp gitsem osman hoca bişey der mi.
Ben de önümüzdeki ay histeroskopi yaptıracağım, Osman hoca bize 500 e yaparım dedi. Aslında daha pahalıya mal olurmuş ama benim işlemim daha hafif olacağı için 500 e olurmuş.
Aslında başka bir yerde sağlık sigortasından karşılayarak ben de yaptırabilirim ama rahimi kendisinin görüp durumu daha iyi anlaması açısından ona yaptırmak daha iyi olur diye düşünüyorum ben.
Ama sen kendisine başka bir yerde yaptırmak istediğini söylersin. Olumsuz bir tepki vereceğini zannetmiyorum, çünkü ben de ilaçlarımın bir kısmını maliyeti düşürmek için başka yerden temin etmek istediğimi söyledim gayet güzel karşıladı, alabileceğim ilaçların hepsini de kendisinin de haberi olarak aldım.