Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Osman hoca ile Haziran'da başladık tedaviye kendisi çok sert birisi işi dışında konuşmuyor bile ama ben bilgisine güveniyorum benim ilk tutmadı ikinci dondurulmuştu oda kimyasal oldu 3. De dondurulmuş olacak ama ilk önce histeroskopi yapılacak bilmiyorum bütün Dr lar aynı ben daha iyi bir Dr rastlamadım malesef

Osman hoca ile Haziran'da başladık tedaviye kendisi çok sert birisi işi dışında konuşmuyor bile ama ben bilgisine güveniyorum benim ilk tutmadı ikinci dondurulmuştu oda kimyasal oldu 3. De dondurulmuş olacak ama ilk önce histeroskopi yapılacak bilmiyorum bütün Dr lar aynı ben daha iyi bir Dr rastlamadım malesef

2338, member: 123465"]Osman hoca ile Haziran'da başladık tedaviye kendisi çok sert birisi işi dışında konuşmuyor bile ama ben bilgisine güveniyorum benim ilk tutmadı ikinci dondurulmuştu oda kimyasal oldu 3. De dondurulmuş olacak ama ilk önce histeroskopi yapılacak bilmiyorum bütün Dr lar aynı ben daha iyi bir Dr rastlamadım malesef[/QUOTE]
Arkadasim benim de 2. Denemem osman hoca da oldu. Tabiki karar senin ama ard arda 2 basarisiz deneme olduysa baska bir merkezi dene derim ben. Kismetse aralik yada subat ayinda istanbulda tedaviye baslamayi dusunuyoruz tabiiki garantisi yok ama bursa art den labatuar, kullanilan teknoloji anlaminda daha ileri olduguna eminim.

Merhaba arkadaşlar, 3 senelik evliyim ve bebeğimiz olmuyor. Osman Hoca hakkında çok duyduğumuz için ona gittik. Personel gayet ilgili, Osman hocanın ise kendine ait bir karakteri var, ama o önemli değil, adam işini iyi bilen olarak kabul ederim her şeyi.
Benim hep polikistik over teşhisi vardı, adet düzensizliği vb., fakat son hormon ve şeker testlerimi ART de yaptırdım, hepsinde bir sorun çıkmadı (normalde testosteron ve prolaktin biraz yüksek gösterir). Bütün sonuçlarımı elime çıktı şeklinde verdiler. Eşimden sperm testi istendi, orda yaptırdık, sonucu yeni geldi ve şimdilik sadece telefondan söylendi - spermleri düşük hareketli olduğu ortaya çıktı. Eşimin ilk evliliğinden çocuğu var, ona rağmen böyle bir durumla karşılaştık.

Hoca da aşılama yapmamızı önerdi. Maaliyeti 1500 tl.
Benim sizden sormak istediğim şu -
1. Başka bir bağımsız laboratuvarda sperm testi yaptırmamız gerekli mi? (güvenmediğimizden değil, teste hazırlık yanlış olabilir yada başka bir etkenler olabilir).
2. Aşılamayı yaptırmadan önce, rahim tüplerim açık/tıkalı olduğunu öğrenmek istiyorum, eğer tıkalıysa boşuna aşılamayı yaptırmamak amacıyla: hem zaman kaybetme, hem maddi, hemde benim sağlığıma zarar verme açısından. Fakat doktor sıra ile gideceğiz dedi. HSG-testine sonra yönlendiririm dedi. Bu konuda benim ısrarcı olmam gerekiyor mı, aşılama öncesi HSG yapılması gerekiyor mu? Tüpler konusunda subjektif süphelerim var.
Yorumlarınızı sabırzılıkla beklerim. Teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar, 3 senelik evliyim ve bebeğimiz olmuyor. Osman Hoca hakkında çok duyduğumuz için ona gittik. Personel gayet ilgili, Osman hocanın ise kendine ait bir karakteri var, ama o önemli değil, adam işini iyi bilen olarak kabul ederim her şeyi.
Benim hep polikistik over teşhisi vardı, adet düzensizliği vb., fakat son hormon ve şeker testlerimi ART de yaptırdım, hepsinde bir sorun çıkmadı (normalde testosteron ve prolaktin biraz yüksek gösterir). Bütün sonuçlarımı elime çıktı şeklinde verdiler. Eşimden sperm testi istendi, orda yaptırdık, sonucu yeni geldi ve şimdilik sadece telefondan söylendi - spermleri düşük hareketli olduğu ortaya çıktı. Eşimin ilk evliliğinden çocuğu var, ona rağmen böyle bir durumla karşılaştık.

Hoca da aşılama yapmamızı önerdi. Maaliyeti 1500 tl.
Benim sizden sormak istediğim şu -
1. Başka bir bağımsız laboratuvarda sperm testi yaptırmamız gerekli mi? (güvenmediğimizden değil, teste hazırlık yanlış olabilir yada başka bir etkenler olabilir).
2. Aşılamayı yaptırmadan önce, rahim tüplerim açık/tıkalı olduğunu öğrenmek istiyorum, eğer tıkalıysa boşuna aşılamayı yaptırmamak amacıyla: hem zaman kaybetme, hem maddi, hemde benim sağlığıma zarar verme açısından. Fakat doktor sıra ile gideceğiz dedi. HSG-testine sonra yönlendiririm dedi. Bu konuda benim ısrarcı olmam gerekiyor mı, aşılama öncesi HSG yapılması gerekiyor mu? Tüpler konusunda subjektif süphelerim var.
Yorumlarınızı sabırzılıkla beklerim. Teşekkür ederim.
Merhaba canim.
3 sene az bir zaman degil baska doktorlara gittiysen senden hsg filmi istemis olmaliydilar.ben iki kez kenliginden hamile kalmama ragmen simdiki doktorum hsg istedi ve cektirdim.
Esin icin de cocugu var ise tekrar olacak diye bisey yok yasimiz ilerliyor ve hergecen gun hormonlarimiz degisiyor.bu sebepten dusuk cikmis olabilir.hakkinizda (hakkimizda) hayirlisi olsun canim.kucaklarimizi bos birakmasin.

Merhaba canim.
3 sene az bir zaman degil baska doktorlara gittiysen senden hsg filmi istemis olmaliydilar.ben iki kez kenliginden hamile kalmama ragmen simdiki doktorum hsg istedi ve cektirdim.
Esin icin de cocugu var ise tekrar olacak diye bisey yok yasimiz ilerliyor ve hergecen gun hormonlarimiz degisiyor.bu sebepten dusuk cikmis olabilir.hakkinizda (hakkimizda) hayirlisi olsun canim.kucaklarimizi bos birakmasin.

Amin, İnşallah!

Cevabın için teşekkür ederim.

Bütün dediklerinde haklısın, tüplerin filmini çektireyim diye üç kez söyledim doktora, ama bir türlü ikna edemedim. Öncelikle aşılamayı deniyeceğiz, başarısız olursa tüpleri kontrol edeceğiz diyor. Vucut için acı verici ve zahmetli bir prosedür diyip duruyor.
Eşimin sperm testini tekrarlaylım mi dedim - 3 aşağı 5 yükarı fazla bir değişik sonuç olmayacak diyor. Ama yine de aklımızda kalmasın diye - başka bir yerde yaptıracağız.
Tüplerin kontrolü konusunda karasızım - doktorun yönlendirlmesi şart değilmiş, istiyorsan gidip kendin çektirebilirmişsin filmi, fakat Osman Hoca sözümü dinlemiyorsun diye kızabilir, bu da beni durduruyor. Kafam karıştı.

2338, member: 123465"]Osman hoca ile Haziran'da başladık tedaviye kendisi çok sert birisi işi dışında konuşmuyor bile ama ben bilgisine güveniyorum benim ilk tutmadı ikinci dondurulmuştu oda kimyasal oldu 3. De dondurulmuş olacak ama ilk önce histeroskopi yapılacak bilmiyorum bütün Dr lar aynı ben daha iyi bir Dr rastlamadım malesef
Arkadasim benim de 2. Denemem osman hoca da oldu. Tabiki karar senin ama ard arda 2 basarisiz deneme olduysa baska bir merkezi dene derim ben. Kismetse aralik yada subat ayinda istanbulda tedaviye baslamayi dusunuyoruz tabiiki garantisi yok ama bursa art den labatuar, kullanilan teknoloji anlaminda daha ileri olduguna eminim.[/QUOTE]
Bende öyle düşünüyorum fakat 3 tane dondurulmuş embriyom var onun için mecburen devam ediyorum Osman beye

Üniversiteden raporum çıktı olmazsa oraya gideceğim 3 ay sonra

Amin, İnşallah!

Cevabın için teşekkür ederim.

Bütün dediklerinde haklısın, tüplerin filmini çektireyim diye üç kez söyledim doktora, ama bir türlü ikna edemedim. Öncelikle aşılamayı deniyeceğiz, başarısız olursa tüpleri kontrol edeceğiz diyor. Vucut için acı verici ve zahmetli bir prosedür diyip duruyor.
Eşimin sperm testini tekrarlaylım mi dedim - 3 aşağı 5 yükarı fazla bir değişik sonuç olmayacak diyor. Ama yine de aklımızda kalmasın diye - başka bir yerde yaptıracağız.
Tüplerin kontrolü konusunda karasızım - doktorun yönlendirlmesi şart değilmiş, istiyorsan gidip kendin çektirebilirmişsin filmi, fakat Osman Hoca sözümü dinlemiyorsun diye kızabilir, bu da beni durduruyor. Kafam karıştı.
bence rahim filmi çekilmelisin ben 2 senelik evliyken çektirdim tüplerim kapalıymış çekim esnasında açıldı 2 sene boşa kürek çekmişim yani

Merhaba. Uzun zaman sonra bu forumdan mesaj almak beni mutlu etti. Ben 4 deneme yaptim toplam olarak. Yurt disinda yasiyoruz. Turkiye den sonra evime gelmek bana iyi geldi. Sizing negatif sonuc almaniza uzuldum gercekten. Neyle teselli olunur derseniz en iyi sey bende zaman. Kalpteki uzuntu Biraz olsun hafifliyor ve hayat Herseye ragmen devam ediyor. Umitsizim dedigim anlarda bile aslinda umit hic bitmiyor...Osman hoca da yaptigim tedavi en kolaydi cokta yolundaydi hersey. Doktorluguna bisey diyecem ama keske Biraz Daha hasta psikolojisi konusunda da kendinizi gelistirse. Ins osman bey burayi takip ediyordur. Benim bir dondurulmus embriyom var orda ama pek umitli degilim. Cunku gelisimi iyi deil demislerdi. En son konusmamizda osman bey bana yeni deneme de olmazsa tup bebek bana baskasinin yumurtasini almimi onerdi en son care olarak. Ben kendi cocugumun annesi olmak istiyorum ve henuz 34 yasindayim. Duydugumda yikildim. Turkiye de gittigimde her doktor bana farkli seyler soledi. Turkiyede bu is bir ticaret olmus bence. Arkadasim benim sana tavsiyem elbette tekrar dene ama oncesinde kendi ruh sagliginin moralinin iyi olmasina onemlisi .Biz kadinlar bu hormonlar ve hayal kirikliklariyla cokkkk yipraniyoruz.
Merhaba bende 2 ay önce Osman hocada tedavi oldum. Sonuç negatif oldu. Ben kırk yaşındayım. Bu yaşta çocuk sahibi olmanın zorluklarını biliyorum. Bana bu yaştan sonra tekrar deneme dedi . Bir sorunum yok . Geç evlenenlerdenim ben. Gerçekten kadın özellikle anne olmak isteyen kadın psikolojisinden anlamıyor.

Merhaba bende 2 ay önce Osman hocada tedavi oldum. Sonuç negatif oldu. Ben kırk yaşındayım. Bu yaşta çocuk sahibi olmanın zorluklarını biliyorum. Bana bu yaştan sonra tekrar deneme dedi . Bir sorunum yok . Geç evlenenlerdenim ben. Gerçekten kadın özellikle anne olmak isteyen kadın psikolojisinden anlamıyor.
Bende geç evlendim seni çok iyi anlıyorum. Bu işler yaşa bakmıyorki çevremde 40 yaşını geçmiş hamile kalan o kadar çok örnek var ki, tamam zor olabilir ama neden insanın moralini bozarki, ümit verme ama yıkmada değilmi..
Ben 38 yaşındayım, önceki denemelerimi fakültede yaptırdım şimdi Acıbadem de yaptırıyorum, oradan çok memnunum, bence bir orayla görüşmeni tavsiye ederim, 42 yaşında bir bayan oradaki tedaviyle hamile kaldı, moral bozma arkadaşım.

selam bayanlar bende yeni aranıza katıldım, yeniden tedaviye başlamak istiyoruz karar vermiyordum kime gitsem diye,osman hacayı duydum biraz sert biri diye ilettiler,benim 2 ,3 kere gibi deneme gibi bir şansim yok hem yaş konusunda hemde uçret konusunda çunku daha önceleri 2 tupbebek 1 kerede aşilama yapıldı ama başarılı olmadı,onun içiçn biraz tereddutlerdeyim fikirlerinizi bekliyorum.

sevgili arkadaşım öncelikle tedavin hayırlı olsun bende osman beyin hastasıyım ve doktorumdan çok memnunum doktor tercihiniz bence tam yerinde olmuş inş tedavinizden de pozitif alırsınız
Sevgili arkadaşlar . Doktor tercihi memnuniyeti kişiden kişiye değişir. Bizim çıktığımız yolda doktor ile iletişim güvenmek moralimizin yüksek olması çok önemli. Ben ilk tüp bebek tedavimi Osman Hoca da yaptım. Benim yaşım 40 . Fakat test değerlerim yumurta kalitem sayım iyiydi. Bana sürekli olumsuz umutsuz konuştu yaşın var bu yaşta zor. Bir ara bırakmayı düşündüm bile ama eşim rotayı değiştirmeyelim dedi .Sonuna kadar gittik. Hastalarına asistanı gibi davranıyor olması kötü yanı. Herşeyle kendi ilgileniyor randevu saatine kadar. Akşam saat 20:00 dan sonra ararsanız muahakkak cevap veriyor. O anlamda sıkıntı yok . Benim sorunum iletişim oldu. İyi bir iletişim yakalamadık biz. İkinci denememde onunla devam etmiyorum yola. Benim terübem şu oldu. İletişim iyi kuramadığınız doktorla yola devam etmemek gerek. Son bana bu yaştan sonra deneme dedi . Bu sözü beni bitirdi. Anne olmak isteyen birini anlamaması üzdü beni. Çok zor bir süreç yaşıyoruz. Burada hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Umarım tedaviniz başarılı geçer .Allahım tüm anne olmak isteyenlere evlat nasip etsin. Ben umutluyum .

Slm. arkadaşlar bende 39 yaşında ilk tüp bebek denememi arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine osman hocada yaptırdım. hocanın uslubu dışında her şey çok yolundaydı 4 yumurtam gelişti. hepsinin içi dolu ve kaliteli olduğunu söyledi bunlardan üçünün döllendiğini ve ikisinin çok çok iyi kalitede olduğunu (yaşıma göre). Rahimin iyi durumdaysa transfer yapıcaz dedi. Ultrasonda endimetrium duvarında 7 mm polip görüldü ben bunun alınmasını istedimse de kitaba göre 15 mm altındaki poliplerin zararsız olduğunu ve bir tanede daha kaliteli embriyom olduğunu söyleyerek transfer yaptı. Her şey bu kadar yolunda gidince bizde ümitlendik tabi. Negatifi görünce sandım ki dünyam yıkıldı. Allah kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın. Osman hocayı aradığımda ne kadar yanlış bir doktor tercihi yaptığımı gördüm. Kesinlikle hasta psikolojisinden anlamıyor. Şimdi birtane dondurulmuş embriyom var ve ben mecburen osman hocayla devam etmek zorundayım. Bu arada transfer gününe kadar vitamin takviyesi alıyorum. Belki tutunmaya faydası olur ümidiyle.

Bende geç evlendim seni çok iyi anlıyorum. Bu işler yaşa bakmıyorki çevremde 40 yaşını geçmiş hamile kalan o kadar çok örnek var ki, tamam zor olabilir ama neden insanın moralini bozarki, ümit verme ama yıkmada değilmi..
Ben 38 yaşındayım, önceki denemelerimi fakültede yaptırdım şimdi Acıbadem de yaptırıyorum, oradan çok memnunum, bence bir orayla görüşmeni tavsiye ederim, 42 yaşında bir bayan oradaki tedaviyle hamile kaldı, moral bozma arkadaşım.
Çok teşekkürler.

ben de kasım ayında osman hocaya gitmiştim.bana tüp bebek 1 yıl bile bekleme dedi.yaşım 28 hiç sorunumuz yok.adetin 2. günü hemen gel başlayalım dedi.bu beni şaşırttı.yani hiç başka test yapmadan direkt başlaması.ben de istanbulda bir merkeze başladım aralık başında.şimdi vücudum önce vitaminlerle hazırlanıyor tüp bebeğe 2ay.

ayrıca bana sen 28 yaşındasın yumurtalıkların 33 yaşında dedi.halbuki o ay 11 tane yumurtam vardı üstelik hiç ilaç kullanmadan kendiliğinden oluşan.20 tane olması lazım dedi.çok üzüldüm.istanbuldaki normal doktor hiç ünvanı yok bana senin yumurtalarını sayamıyorum bile çok fazla 3-4 kadına yeter dedi motive oldum

Back
X