Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Ben de evdeyim hep, midemden yana dertliyim bi türlü düzelmedi :KK43: Doktorum 4 hafta sonra 38'de doğuma almayı planlıyor tabi bebeklerim o kadar dayanabilirse :) Sende sorun yok dimi inşallah?
Benim de son 1 hafta.benim de doktorum 38 de alırız dedi.bakalıö hayırlısı.çok heyecanlıyım

İlk denemede olmadı malesef.ikincisi dondurulmuş embriyo transferiydi.o tuttu.şimdi bunlar ise kardeş.osman hocadan memnunum. Ama sert mixaçlı biri
Herkez öyle diyor cnm olsun çok şükür sağlıkla doğarlar inşallah bende dün transfer oldum üniversite de ikinci denemem

Ben Osman hoca nın hastadı değilim ama transferimi Osman hoca yaptı. Doktorum Prof. Dr murat arslan istanbul da olduğu için transferim Osman hocaya kaldı. Beklemedeyim inşallah tutacak inanıyorum. Hepimize dua ediyorum

Bide başarılı mıydı sonuç alabildin mı kusura bakma çok soru sordum
bu şubat ayında yaptım canım 2015 aralık ayında sıraya koydular 2017 şubat ayında çağırdılar adetimin 2.günü tedaviye başladık ama tutmadı benimle aynı gün başka bir arkadaşa yapıldı onun tuttu ama düşükle sonuçlandı sormak istediğini sor canım çekinme varsa bende cevabı veririm :)

bu şubat ayında yaptım canım 2015 aralık ayında sıraya koydular 2017 şubat ayında çağırdılar adetimin 2.günü tedaviye başladık ama tutmadı benimle aynı gün başka bir arkadaşa yapıldı onun tuttu ama düşükle sonuçlandı sormak istediğini sor canım çekinme varsa bende cevabı veririm :)
Çok saol Allah razı olsun şimdi ozeldemi yapican

Back
X