- Konu Sahibi handan1976
- #10.021
tbrkler cnm çokmu çok sevindimm...cuma günü inşallah deger fırlarr..
ÇOk teşekkürler cnmm inş katlanir bende o kadar çok istiyorum ki allahim isteyen herkese nasip etsin inş herşeyin hayirlisini versin ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tbrkler cnm çokmu çok sevindimm...cuma günü inşallah deger fırlarr..
Allah razı olsun cvp için.bende şuan kafam okadar karışık ki ne yapmalıyım diye düşünüyorum sürekli netten araştırıyorum. tutmadığında hangi testler yapıldığının vs...bencede önce bütün testlerin yapılması gerek ondan sonra tüpe geçiş olması gerek ama malesef 2 veya 3 tüp yaptır tutmazsa ondan sonra hist.-laparaskopi yaparız diyolar canm tabi olan bizlere oluyor((
bide sen kendim önce histereskopi yaptırdım demişsin bunu nerde yaptırdın hangi dr. ile görüştün? korasprin günde kaç defa alıyosun? çok soru sordum kusura bakma..içim rahat etmesini istiyorum hayırlısı artık bakalım şuan iyi bi mrkz araştırıyorum tedaviye başlamadan önce bütün testlerin yapılmasını istiyorum..
sabhatan yazmıştım ama kimse cvp vermemiş lütfen arkadaşlar bilgisi olan varsa cvp yazarsa çok sevinice ...geçen ay 3. denememizi(dondurulmuş) negatifti ve bende bütün testleri yapmak istiyorum ama kendim farklı yerde. Bursadayım daha önceki denemelerimi farklı yerlerde yaptım fakat iki yerden de memmun kalmadım( hangi testleri nerde yaptırabilirim yani genetik test veya ne gerekiyorsa önceki dr. bana hiç güven vermediği için onun ile devam etmek istemiyorum. yardımcı olusanız çokk svinicem.Rabbim hepimizin yaptıklarını boş çevirmesin inşlh...
acelyacım dedıklerın cok dogru bende senın gıbı dusunuyordum ama yok ucuncu deneme yada ıkıncı denemede tutmaz ıse rahım cekelım dıyord dr maddı olarak 1250 oda tup bebek tadavısı ıcınde fıyat bu daha yuksek normalde ve ozel sıgortam karsılamıyor sıgorta hastahanenın ıcınde butun hıkayeye ulaştıklrı ıcın zaten karsılamıyor dolayısıyla gereklı oldugunu bılsek yıne yaptırcaktık ama gerek yok dedı sımdılık doktor.
Bu arada hassas bır ısmış rahım hıstereskopı fılmı bayıltılarak yapılıyomus bısı anlamıyomussun fakat duyduguma gore rahımı zarar gorup gelen cok hasta olmuş o yuzden arastırıyorum..
Sen bu arada karar verdınmı nerde yaptıracaksın kacıncı gun emrıyosu ıle devam etcen labaratuvar ısını arastırdınmı benım bıraz canım sıkıldı ılkı 6 gun verıldı bu sfer 3 gun verıldı. Yıne olmadı yıne olmadı ılkınde uzulmedım bukadar ılkınde 35 cıkmıstı ama kanamam oldu aksamı cok dusuktu busefer tutmamış bıle..
26 yumurta 19 olgun dollenen den 12 ye dustu gerıye sadece 4 olgun yumurta kaldı bende bunu anlamıyorum lab danmı kaynaklanıyor .
Yumurtasını fazla donduran sayı olarak daha denk gelmedım ya sen?
Allah razı olsun cvp için.bende şuan kafam okadar karışık ki ne yapmalıyım diye düşünüyorum sürekli netten araştırıyorum. tutmadığında hangi testler yapıldığının vs...bencede önce bütün testlerin yapılması gerek ondan sonra tüpe geçiş olması gerek ama malesef 2 veya 3 tüp yaptır tutmazsa ondan sonra hist.-laparaskopi yaparız diyolar canm tabi olan bizlere oluyor((
bide sen kendim önce histereskopi yaptırdım demişsin bunu nerde yaptırdın hangi dr. ile görüştün? korasprin günde kaç defa alıyosun? çok soru sordum kusura bakma..içim rahat etmesini istiyorum hayırlısı artık bakalım şuan iyi bi mrkz araştırıyorum tedaviye başlamadan önce bütün testlerin yapılmasını istiyorum..
Beta-hCG <2.0 mIU/ml
malesef arkadasla sonuc negatıf canım cok sıkkın annca yazabıldım 2. dwenememız cok yoruldum..bundan sonrakı asamaları konusucaz ılk once rahım fılmı cekılır fılm hakkında bılgısı olan yada cektıren varsa paylasırsa sevınırım sahın hocanın orda sıgorta karsılamıyor. dıger yerlerdede guvenılır doktor bulan varmı? allah herkeze sabır versın cok uzgunum..
Gebe Olmayan Kadınlarda 0 - 7 mIU/ml
3 Hafta 5.8 - 71.2 mIU/ml
4 Hafta 9.5 - 750 mIU/ml
5 Hafta 217 - 7138 mIU/ml
6 Hafta 158 - 31795 mIU/ml
7 Hafta 3697 - 163563 mIU/ml
8 Hafta 32065 - 149571 mIU/ml
9 Hafta 63803 - 151410 mIU/ml
10 Hafta 46509 - 186977 mIU/ml
12 Hafta 27832 - 210612
ÇOk teşekkürler cnmm inş katlanir bende o kadar çok istiyorum ki allahim isteyen herkese nasip etsin inş herşeyin hayirlisini versin ....
cnm çok geçmiş olsun,şahin beyde bende 2 deneme yaptırdım malesef sonuç negatif .26 yaşındayım sorunumuz sebepsiz inf.
şimdi 3. deneme için hazırlanıyorum 2. denemem geçtiğimiz temmuz yaındayı 2. denememde negatif olunca araştırılmasını istedim.eşime ve bana genetik test yapıldı bana kan pırtışalması testi yapıldı onlarda temiz çıkınca uludag üniversitesi tıp faküldesine randevu aldım orada yeni tüp bebek bölümü açılmış 2 sene filan olmuş açılalı çok yogun değil merkez ordaki dra anlattım daha önce 1 gebeliğim oldu kendiliğinden düşük oldu daha sonraki tüp bebek denemelerim olumsuz oldu araştırılmasını istiyorum dedim elimde olan test sonuçlarıma baktı ve yapılmayan yapılması gereken tüm testleri orada yaptırdım.allaha şükür bir sorun çıkmadı istersen testlerini oradada yaptırabilirsin.randevu nosunu yazayım çok bekletmiyolar 3-5 gün sonraya hemen randevu veriyolar 02242952525 allah hepimizin yardımcısı olsun .
cnm çok geçmiş olsun,şahin beyde bende 2 deneme yaptırdım malesef sonuç negatif .26 yaşındayım sorunumuz sebepsiz inf.
şimdi 3. deneme için hazırlanıyorum 2. denemem geçtiğimiz temmuz yaındayı 2. denememde negatif olunca araştırılmasını istedim.eşime ve bana genetik test yapıldı bana kan pırtışalması testi yapıldı onlarda temiz çıkınca uludag üniversitesi tıp faküldesine randevu aldım orada yeni tüp bebek bölümü açılmış 2 sene filan olmuş açılalı çok yogun değil merkez ordaki dra anlattım daha önce 1 gebeliğim oldu kendiliğinden düşük oldu daha sonraki tüp bebek denemelerim olumsuz oldu araştırılmasını istiyorum dedim elimde olan test sonuçlarıma baktı ve yapılmayan yapılması gereken tüm testleri orada yaptırdım.allaha şükür bir sorun çıkmadı istersen testlerini oradada yaptırabilirsin.randevu nosunu yazayım çok bekletmiyolar 3-5 gün sonraya hemen randevu veriyolar 02242952525 allah hepimizin yardımcısı olsun .
arkadaşım,ben bursada yaşamıyorum ama tavsiye üzerine bursaya geldim şahin hocanın yanına. ilk tüp bebek denememizi yaptık, şuan sonuç bekleme aşamasındayım(hakkıma hayırlısı) fakat şunu söyleyebilirim ki sonucum ne olursa olsun şahin hoca hakkında kesinlikle doğru karar vermişim. bana çok fazla güven verdi. sorduğun testlere gelince,tam olarak hangilerini soruyosun bilmiyorum fakat ben hiç tüp bebek denememe rağmen bir sürü test yaptırdım öncesinde. bunlar kromozom analizinden tut,kanda pıhtılaşmaya kadar baktırdım ve kanımda pıhtılaşma çıktı,suan asprin kullanıyorum. bu testleride bana ablam söyledi çünkü onun iki başarısız tüp denemesi vardı. bütün bu testleri üniversite hastanesinde yaptırdım,hemde ücretsiz. sende üniversite hast. yaptırabilirsin,sadece biraz zaman alıyo. bu arada tüp bebek denemelerini hangi merkezde yaptırdın? doktorun kimdi? en azından bilgim olursa bir dahaki sefer olursa haberim olsun önceden. hakkımızda herşeyin hayırllısı olsun arkadaşım..[/QUOTE
tedavin hayırlı olsun arkadaşım, inşlh hayırlı haberi alırsın.testlerini uludağ üniv.mi yaptırdın cnm.benim önceki detavilerim ilki Jinemed ve soranüs tüp yaptırdım ben memnun kalmadım; ama memnun olanlar var şanş belki benim şansızlığımdır hayırlsı ben iyice araştırılmasını ve yapılan sonuçlarıda biz hastalara açıklanmasını istiyorum. kafamda soru işaretlerin olmasını istemediğim için bundan sonra nereye veya neler yapılması gerektiğini öğrenmek için sizlere sorum. çok tşk ederim hepiizden hakkımızda hayırlısı inşlhh
ben üniversite hastanesindeki prof.a gittim ve 5 tane olumsuz aşılamam var,çok kötüyüm,tüp bebek yaptırmak istiyorum.. bu kadar aşılama neden olmadı,tüp öncesinde bir problem var mı bilmek istiyorum,bana laparoskopi yapın dedim.... laparoskopi biraz riskli bir işlem karından delik açarak karın içini yumurtalıklarını inceliyorlar.. ve kolay kolay yapmıyorlar.. dolayısıyla bana da doktor olmaz dedi.. o zaman histereskopi yapamazmısınız dedim,olabilir bi rahim içine bakalım dedi.. adetin 8. günü gidip ameliyathane ortamında narkoz verilerek yapıldı,kısa süren bir işlem,rahimin temiz dedi doktor o kadar işte.... korasprin ve vitamin alıyorum,günde 1 tane...
bu arada tedaviye başlamama 1 hafta kaldı,benim için dua edin olur mu :))
çok tşk ederim Allah razı olsun. bende 2. deneme negatif olunca dr.ma sordum bütün testlerin yapılmasını vs. ama hemen dondurulmuşlar ile bir ay araile 3. yapalım dedi.oda negatif olunca bize açıklama bile yapmadılar tutmadı dediler okadarbende şuan bi kaç ay dinlenip iyi bir merkz araştırıp bütün testlerin ve ne gerekiyorsa yapılmasını istiyorum arkadaşım. sen uludağ üniv. gittiğinde testlerin yaptırdın yaa uzun sürdümü? cnm ilgileri nasıl hangi dr. gittin cnm. Rabbim hepimizn emeklerini boş çıkarmasın..
Merhaba canım.Benimde başarısız 3 denemem oldu. O yüzden araştırmak istiyorum. Uludağ ni. tıp Fak. randevu aldım. Merak ediyorum orada hangi testleri yapıyrlar. Hisreteskopi yapılıyormu. Biraz endişeliyim. Çünkü yıllar önce üniversiteden tüp bebek raporu alacağımız zaman bana smear testi dışın birşey yapılmadı. Problemimiz erkek nedenli olduğu için. Acaba gittiğimde zorluk çıkarırlarmı. Bilgilerin için sağol.
çok tşk ederim Allah razı olsun. bende 2. deneme negatif olunca dr.ma sordum bütün testlerin yapılmasını vs. ama hemen dondurulmuşlar ile bir ay araile 3. yapalım dedi.oda negatif olunca bize açıklama bile yapmadılar tutmadı dediler okadarbende şuan bi kaç ay dinlenip iyi bir merkz araştırıp bütün testlerin ve ne gerekiyorsa yapılmasını istiyorum arkadaşım. sen uludağ üniv. gittiğinde testlerin yaptırdın yaa uzun sürdümü? cnm ilgileri nasıl hangi dr. gittin cnm. Rabbim hepimizn emeklerini boş çıkarmasın..
hiç bilgim yok cnm, negatifler olunca bende kendimce kk araştırmalarım bu testlerin yapılmasını gerektiğini duydum, bu testeler kan testleri zor bi işlem olduğunu sanmıyorum bakalım hayırlısı inşlh herşey temiz olur engellerimiz kalkar ve meleğimize kavuşuruz.blowhole benımde o testlerden yaptırmam gerekecek bende arastırmadayım uludag unv. baska kımse solemedı bıde bahar hastanesı genetık test hakkında bılgın varmı zor bı ıslemmı kandan mı bakılıyor bılgın varmı?
allah sendende razı olsun cnm.inşallah artık daha fazla üzülmeyiz.daha önceki tedavilerini şahinbeydemi yaptırdın cnm.yok cnm 1-2 hafda bitti tabi hergün gitmiyosun mesela bufgün gittin test yazdılar ertesi ğün kan veriyosun sonuç çıkıncada gidip alıyosun dra gösteriyosun bu arada elinde şimdiye kadar olan tüm testlerini ğötür dr baksın.benim fakülteye gittiğimde yurt dışından kadın bir dr gelmişti yabancıydı 1 aylıgına gelmişti cnm inşallah sanada ii bir dr denk gelir.
sana yapılan tesleri yazarmısın bende kendi lkurum doktoruma yaptırayım,
bugün şahin beye gittim, full hamile hastaları, tuturanlar bayağı var, maşallah darısı başımıza,
bende pıhtılaşma teslerinde problem çıktı 3 ay ilaç kullanacağım, sonra deneme olacak, neden buysa olmamasının artık çözülecek
sevindim gerçekten bişey bulunmasına, test yaptırmak isteyenler için yaptırmadan deneme yaptıracak olanlar lütfen sizde yaptırın sorun varsa bebek tutsa bile düşüyormuş, sgk sı olana 12 tl falan benim yoktu 100 tl verdim, şahin beyden rica edin yada sevda hanımdan bi telefon veriyorlar, yönlendiriyorlar.hepinize bol şans ,
canım ilaç olarak ne verdi doktor?inşallah olmamasının tek nedeni budur ve bundan sonraki denemen inşallah son olur.. genelde bir çok kadında pıhtılaşma problemi çıkıyor,sanırım çok anormal bir durum değil.. benim son aşılamamı yaptıran doktor korasprin vermişti.sonuç negatif olunca bir daha gitmedim o doktora ama ilacı ezcaneden alıp kendi bildiğime içmeye devam ettim..sanırım bir zararı yok yoksa test falan yaptırmadan verdi,ben de nasıl olsa ilacı alıyorum diye tüp öncesi yaptırma gereği duymadım.. şahin beye ayaküstü kullandığım ilacı söyledim devam edebilirsin dedi sadece o kadar...
bu arada hamile sayısını falan mı sordun yoksa denk mi geldi :)) ay inşallah öyledir darısı başımıza....