Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yarın dok gidiyorum bir aksilik çıkmazsa detaviye başlayacagım
bende haziran gibi başlıycam inşş..hakkımızda hayırlısı osun
merhaba pinkrose bende şahin beyin hastasıyım bende haziranda yaptıracağım senin içinde benim içinde herkes için hayırlısı olur inşaallah.senin kaçıncı denemen.rabbim isteyen herkese versin .bellimi olur transferlerimiz aynı güne denk gelir belki inşaallah ikimizde aynı anda hamiş kalırız
iki dr varsa kafanda en iyisi onlarla birebir görüş canım o zaman kesin kararını verebilirsin
Daha önceleri ŞAhin beyi düşünüyorum demiştim. Ve nihayet 2 martta Şahin Beyle tedaviye başladık. Şuan hamileliğimin 11. haftasındayım. ŞAHİN BEY bugüne kadar tanıdığım en mükemmel doktor. Bursa ve çevresinde yaşayan ve tüpbebek düşünenlerin Şahin beyi 1. sıraya oturtmasını tavsiye ediyorum. Doktorumu çok seviyorum.
Bizim ilk denememizdi ama çok şükür inşallah allahın izniyle 6,5 ay sonra bebeğimizi kucağımıza alıcaz.
Momi Biz hastaneye 3700 lira verdik.. Devlet memuruyum ama rapor kullanmadım. İlaçlara yaklaşık 1500 lira verdik. Bunun dışında başka bir masrafımız olmadı. Zaten testler için extra para almıyorlar. Biz bursa da yaşadığımız için gece hastanede kalmamız gerekmedi.
Bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim. darısı başına diyorum. Umraım hayırlısıyla isteyen herkes bebeğine kavuşur. Herşey moralle oluyor. Ben çok inandım ve doktoruma güvendim. Elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi allahın takdiri...