Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acibadem'de Şahin Bey'in hastasi olan varmi?

hayır canım başlayamadım hormon tahlileri güzel çıktı önümüzdeki ay başlayalım dedi. sen nezaman başlayacaksın

merhaba pinkrose bende şahin beyin hastasıyım bende haziranda yaptıracağım senin içinde benim içinde herkes için hayırlısı olur inşaallah.senin kaçıncı denemen.rabbim isteyen herkese versin .bellimi olur transferlerimiz aynı güne denk gelir belki inşaallah ikimizde aynı anda hamiş kalırız

merhaba pinkrose bende şahin beyin hastasıyım bende haziranda yaptıracağım senin içinde benim içinde herkes için hayırlısı olur inşaallah.senin kaçıncı denemen.rabbim isteyen herkese versin .bellimi olur transferlerimiz aynı güne denk gelir belki inşaallah ikimizde aynı anda hamiş kalırız

inşş canım belki tanışırız da hakkımızda hayırlısı olsun inşa.s.

selam herkese

bende bursadayim ve tup bebek tedavisine ilk fırsatta başlayacağız. ama kararsız kaldım biraz kimle ve nerede yapılması gerektiğine dair. alternatiflerden biri prof. dr. osman develioğlu + bursa tup bebek merkezi diğeri de sizlerinde gittiği şahin bey + acıbadem.

hepiniz acıbademden ve şahin beyden memnunsunuz okuduğum kadarıyla. peki aranızda diğer alternatif hakkında duyduğu bildiği birşey olan var mı?

karar vermeme yardımcı olursanız çok sevinirim.

momi diğer sayfada da yazdım......ben alternatifimi doç.şahin zeteroğlunda kullandığım için çok memnunum......diğer sayfalarda yazılanlarıda okuduysan başarıları çok fazla.....hakkında hayırlısı olsun.....

momi selam canım dediğin osman bey çok çok iyi bir dr..ama tüpbebekte ne kadar iyi bilmiyorumonun hastaları hiç burayı görüp yazmadılarmı acaba ..
ama şahinbeyin birçok hastasını biliyorum pozitif olan iyice araştır canım

iki dr varsa kafanda en iyisi onlarla birebir görüş canım o zaman kesin kararını verebilirsin

hizli yanıtın icin cok tesekkurler pinkrose. bakalim her ikisi ile de gorusup uygun zamanda bende baslarim insallah. allah hepimize hayırlısını versin.

Daha önceleri ŞAhin beyi düşünüyorum demiştim. Ve nihayet 2 martta Şahin Beyle tedaviye başladık. Şuan hamileliğimin 11. haftasındayım. ŞAHıN BEY bugüne kadar tanıdığım en mükemmel doktor. Bursa ve çevresinde yaşayan ve tüpbebek düşünenlerin Şahin beyi 1. sıraya oturtmasını tavsiye ediyorum. Doktorumu çok seviyorum.

Bizim ilk denememizdi ama çok şükür inşallah allahın izniyle 6,5 ay sonra bebeğimizi kucağımıza alıcaz.

Daha önceleri ŞAhin beyi düşünüyorum demiştim. Ve nihayet 2 martta Şahin Beyle tedaviye başladık. Şuan hamileliğimin 11. haftasındayım. ŞAHİN BEY bugüne kadar tanıdığım en mükemmel doktor. Bursa ve çevresinde yaşayan ve tüpbebek düşünenlerin Şahin beyi 1. sıraya oturtmasını tavsiye ediyorum. Doktorumu çok seviyorum.

Bizim ilk denememizdi ama çok şükür inşallah allahın izniyle 6,5 ay sonra bebeğimizi kucağımıza alıcaz.

boyle guzel haberleri duydukca bizimde melegimiz hemen gelir diye seviniyorum insanin morali yerine geliyor. alkisalkisalkis
tup bebek denildiginde ilk basta cok moralim bozulmustu. hatta bendeki hastalikla 2.3. denemede de tutmama olasiligi cok fazla. sizinki ilk denemede hemen tutmus ne kadar guzel. allah kucagina da saglikla almayi nasip etsin insallah minik kuzunu. darisi basimiza artik :Saruboceq:

aranizda tup bebek tedavisi oncesinde akapuntur deneyen var mı? bu aralar her yerde cok okuyorum faydali oluyormuş diye. yurtdısında ve istanbulda yaptıran cok ama bursada yapan/yaptıran biliyor musunuz? ama lisanslı infertilite uzmanının yapması gerekiyormuş

bilen fikri olan??? :uhm:

ya kizlar aklima takildi. yardımcı olur musunuz?
acibademde tup bebek icin 1. si 3700 - 2.si 3000 - 3. deneme ucretsiz gibi bir paket var.
her deneme icin ilaclar 1500-2500 arası degisiyor diyorlar. buraya kadar tamam ama bir arkadasim bu ucretlerin uzerine ayrica test, tahlil, anestezi, yatis vs. icin ek ucretler istiyorlarmış acibademde dedi. bu konu dogru mu? yaptiranlar bilgi verirse cok sevinirim. yani toplamında 3700+2000 ilaclar gibi mi herşeye yeterli oluyor mu? yoksa ek masraflar çıkartıyorlar mı?

Momi Biz hastaneye 3700 lira verdik.. Devlet memuruyum ama rapor kullanmadım. ılaçlara yaklaşık 1500 lira verdik. Bunun dışında başka bir masrafımız olmadı. Zaten testler için extra para almıyorlar. Biz bursa da yaşadığımız için gece hastanede kalmamız gerekmedi.

Bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim. darısı başına diyorum. Umraım hayırlısıyla isteyen herkes bebeğine kavuşur. Herşey moralle oluyor. Ben çok inandım ve doktoruma güvendim. Elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi allahın takdiri...

Momi Biz hastaneye 3700 lira verdik.. Devlet memuruyum ama rapor kullanmadım. İlaçlara yaklaşık 1500 lira verdik. Bunun dışında başka bir masrafımız olmadı. Zaten testler için extra para almıyorlar. Biz bursa da yaşadığımız için gece hastanede kalmamız gerekmedi.

Bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim. darısı başına diyorum. Umraım hayırlısıyla isteyen herkes bebeğine kavuşur. Herşey moralle oluyor. Ben çok inandım ve doktoruma güvendim. Elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi allahın takdiri...

canım senin sorunun neydi allah kucagına almayı nasip etsin.

Back
X