Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11.04.2008 tarihinde başladım tedaviye lucrin ile daha sonra gonal f vs... 04.05.08 de yumurtalarım toplandı şu an transfer günün bekliyorum kızlar inşallah hepimiz için hayırlısı olurr
11.04.2008 tarihinde başladım tedaviye lucrin ile daha sonra gonal f vs... 04.05.08 de yumurtalarım toplandı şu an transfer günün bekliyorum kızlar inşallah hepimiz için hayırlısı olurr
sevgili chadii umarım dilediğin sonuçları alır ve umutlarının yeşerdiğini görürsün..Yarınların güzelliklere gebe olur umarım...
Bir de sana sorum olacak..sen acıbadem de mi yaptırıyorsun tedavini..yumurta toplama olayı nasıl,acı duyuluyor mu ? Bilgilendirisen sevinirim?
Adına çok sevindim...Dilerim embriyo ve transfer aşamaların da tüm bu ağrılarının ödülünü alacak şekilde gelişir.sanırım şu an embriyo oluşumu için beklemektesin..toplama işleminden sonraki 3.günün anladığım kadarıyla..Güzel haberler bekliyoruz ...Çünki birimizin morali ve yaşadığı deneyimler olumlu oldukça bu ortak amaçta birleşen diğer insanlara da umut olacaktır..
EMEK ET Kİ UMUDUN ....UMUT ET Kİ GERÇEĞİN OLSUN....
canım benim bütün iyi dileklerin için teşekkür ederim allah herkesin gönlüne göre versin inşallah perşembe günü transferim yapıldı 4 embriyo koyulmasını isltedim inşallah iyi sonuçlar alırız sen tedavide misin ne alemdesin
ALLAH(c.c.) gönlüne göre versin inşallah herşey istediğin gibi olur
Seni tanımıyorum ismini bile bilmiyorum...Ama aynı doktorun ellerine bırakmışız kendimizi bu bile ister istemez ortak bir umut ve bağ oluşturdu bende..
Lucrin de 8.günüm şu an adet oluyorum pazartesi randevum var.Sanırım merional e başlayacağım..Cuma günü adetimin 1.günüydü hemen randevu aldım ..Doktorla görüştüm.pazartesi tekrar gidicem.Seni tanımıyorum ama senden bahsettim.Açıkçası şöyle...1 hafta önce 34 adet yumurta toplamışsınız ..Nerden biliyorsun diye gülümsedi ve çok şaşırdı..Biliyorum ama tanımıyorum sadece sizin hastanız olduğundan haberdarım dedim..Dilerim transferi de başarılı olmuştur dediğimde sen tanımıyorsun ama ben tanıyorum dedi..Çok hoş sohbet bir doktor..Sorularıma cevap veriyor ilgili biri...Memnunum anlayacağın..Günlerdir de merak etmiştim transferin nasıl oldu diye..4 embriyo demişsin.Sınır 3 değil mi..Ben mi yanlış biliyorum...Neyse ..En güzel habere sayılı günlerin kaldı..Bu bekleme sürecinde olumlu ,pozitif ve umut dolu olman dileğiyle...Gönlünden geçenler yaşamında hayat bulsun....
şahin bey ne dedi canım sen öyle diince yorum falan yaptımı iyi gecti vs gibilerinden yada tanımıyorsunda nerden biliyorsun 34 yumurta toplandığını ve benim hastam olduğunu falan gibilerinden bi bilgi verdi mi
evet dr iyi bi doktor sınır 4 canım embriyo için dr 3 önerdi bana ama ben diğer dr umla da görüşerek 4 te karar kıldım hayırlısı olsun inşallah yarabbim heyeccanla bekliyeceğim artık sonucu transferde evet 4. gün oldu emriyoların gelişimine bağlı olarak cağırıyorlar seni senin de hayırlı haberlerini alırız inşallah sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin özelden msj da atabilirsin
chadi canım tarnsferinde hayırlı olsun..imşallah bebeişlerin sana sımsıkı tutunur...allah yanında ve yardımcın olsun inşallah...a.s.
chadii inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur ve seni burdan kutlarız canım