• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Acibademde Tüp Bebek Yaptiran Var Mi???

Merhaba chadi ....Ne heyecanlı bir bekleyiş içindesin kimbilir..Emeklerin umut umutların da inşallah gerçek olur hayırlısıyla inşallah..

Canım Lucrin de 10 günüm.Geçen cuma adetimin 1.günü idi.Dr.muayene etti. Bugün tekrar randevum var.Ama adetim ilk günden bu yana leke leke geliyor.İlk kez başıma böyle bişey geliyor.haplardan mı ilaçlardan mı bilmem.Endişelendim. Dr aradım. problem olmaz dedi ama benim içim rahat değil.Bugün giderken merional lerden de götüreceğim.Anlayacağın henüz ben de ne olacak bilmiyorum..Valla sana özenmiyor değilim.Gerçi seninki ayrı bir heyecan....Dün gece aklıma geldi de chadi şimdi 4 embriyosuyla birlikte uyuyor. ne güzel...Dualarımız seninle...

Merhaba chadi ....Ne heyecanlı bir bekleyiş içindesin kimbilir..Emeklerin umut umutların da inşallah gerçek olur hayırlısıyla inşallah..

Canım Lucrin de 10 günüm.Geçen cuma adetimin 1.günü idi.Dr.muayene etti. Bugün tekrar randevum var.Ama adetim ilk günden bu yana leke leke geliyor.İlk kez başıma böyle bişey geliyor.haplardan mı ilaçlardan mı bilmem.Endişelendim. Dr aradım. problem olmaz dedi ama benim içim rahat değil.Bugün giderken merional lerden de götüreceğim.Anlayacağın henüz ben de ne olacak bilmiyorum..Valla sana özenmiyor değilim.Gerçi seninki ayrı bir heyecan....Dün gece aklıma geldi de chadi şimdi 4 embriyosuyla birlikte uyuyor. ne güzel...Dualarımız seninle...

canım benim saolasın evet heyecanlı bir bekleyiş sende yaşayacaksın bu günleri inşallah konuşunca dahada bir rahıtlıyor insan bide şöyle pozitif sonucu alsam bi elime değmeyin keyfime

[FONT="Comic Sans MS"]chadiii bugün nasılsın????az kaldı değil mi sonuca???inşallah bebişlerin sana sımıskı tutunurlar ve güzel haberler verirsin bizlere....[/FONT]

evet canım benim yarısı gittti yarısı kaldı 6 günüm kaldı sonuç için

ayyy canım...ne güzel..hakkında hayırlısı olsun inşallah canım....inşallah bebişlerin sıkıca tutunurlar sana ve hamişim diye yazarsın burda....kaç tane transfer ettiler....

ayyy canım...ne güzel..hakkında hayırlısı olsun inşallah canım....inşallah bebişlerin sıkıca tutunurlar sana ve hamişim diye yazarsın burda....kaç tane transfer ettiler....

inşallah canım ya ama pek umutlu değilim nedense olumsuz düşünmüyorum ama çok tutacakmış gibide gelmiyor 3 önerdi doktorum ama ben 4 istedim canım hayırlısı inşallah iyi kalitedeydi embriyolar

inşallah canım ya ama pek umutlu değilim nedense olumsuz düşünmüyorum ama çok tutacakmış gibide gelmiyor 3 önerdi doktorum ama ben 4 istedim canım hayırlısı inşallah iyi kalitedeydi embriyolar

niye öyle düşünüyorsunki canım benim....tutunur anneleri bebişlerin merak etme...hem bak 4 taneymiş ve kaliteliymişlerde...... :nazar:

çalışıyormusun evdemisin???

çalışıyorum canım işteyim şu an evde 1 hafta yumurta toplandıktan sonra dinlendim transferden sonrada 3 gün evdeydim şimdi işteyim artık

slm kızlar hepinize normalde kan tahlilimi ayın 20 sinde yani bugün yaptırmam gerekiyordu ama ben sabırsızlıktan dayanamadım ve ve 16 mayısta yani 8. günü tahlil yaptırdım sonuç 26,51 çıkmıştı tabi doktorlar iki gün sonra yenilensin tekrar bi bakalım dediler yine 11. günü yaptırdığım testte sonucum 171 çıktı yaşasın çok mutluyum allah herkese nasip etsin inşallah

slm kızlar hepinize normalde kan tahlilimi ayın 20 sinde yani bugün yaptırmam gerekiyordu ama ben sabırsızlıktan dayanamadım ve ve 16 mayısta yani 8. günü tahlil yaptırdım sonuç 26,51 çıkmıştı tabi doktorlar iki gün sonra yenilensin tekrar bi bakalım dediler yine 11. günü yaptırdığım testte sonucum 171 çıktı yaşasın çok mutluyum allah herkese nasip etsin inşallah

canım tekrar tebrik ederim...inşallah bizlerde yaşarız bu duyguyu....

inşallah canım en kısa zamanda sana da nasip olur inş sen tedavide miydin yanlış mı hatırlıyoruim:uhm:

canım ben tedavideydim...bende bir akıntı olmuştu doktorum transferi erteledi 7 tane dondurulmuş embriyom var öbür adetin başında gel lucirne ve doğum kontrol ilaçalrına başlayacağız tekrar dedi ve sabırsızlıkla o günlerin gelmesini bekliyorum....

canım Allah tamamına erdirsin inşallah tez zamanda bizde yaşarız o senin tatlı duygunu sağlıklı sıhhatli olmanız dileğiyle:teytey::teytey:

hadi hayırılısı canım biran önce günler geçerde başlarsın inşallah sağlıklı bebişlerin olur

hadi hayırılısı canım biran önce günler geçerde başlarsın inşallah sağlıklı bebişlerin olur

inşallah canım yaaa.....hiç bu kadar sabırsızlıkla adet olmayı beklememiştim....aksine adetim hiç olmasın diye dua ederdim....transfer gününün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum....o uzun ve stresli bekleme dönemini(12.günün gelmesi için beklenen süreç) bile sabırsızlıkla bekliyorum....:emir_bebek:

chadii hamişliğin hayırlı olsun bu formu görmediğim için bende açmıştım bugün bursa acıbademle ilgili sen şahin beyemi yaptırdın tüp bebeği

Back
X