Bursa bahçeci tüp bebek merkezi

Merhaba benim de tedavim Bursa bahçeci de , opu işlemim yapıldı . Ocakta Allah nasip ederse transfer olur diye düşünüyorum .
Hayırlı olsun canım rahim dinlendirme mi olacak çogu hastaya yapılıyormuş doğru mu kaç yumurtan çıktı ilk denemeniz mi
canım biz başladık tedaviye adetimle birlikte ilaçları kullanmaya başladım betül hoca çok tatlı biri
Senin de tedavin hayırlı olsn canım inşallah pozitif haberler vereceğiz birbirimize inanıyorum
Betül hocayı bende sevdim bize ugurlu gelsin inşallah sizde sorun neydi

Hayırlı olsun canım rahim dinlendirme mi olacak çogu hastaya yapılıyormuş doğru mu kaç yumurtan çıktı ilk denemeniz mi

Senin de tedavin hayırlı olsn canım inşallah pozitif haberler vereceğiz birbirimize inanıyorum
Betül hocayı bende sevdim bize ugurlu gelsin inşallah sizde sorun neydi
Benim öncesinde pembe mavide 2 aşılamam oldu . İlk tüp bebek deneyimim . Kendim doğal yolla iki gebelik geçirdim ama ikisi de dış gebelik oldu . Geçen yıl da sağ tüpümü kaybettim bu sebeple . Dört yıllık bir Özlem Rabbim hayırla bebişlerimizi nasip etsin . İsteyen Özlem çeken herkese 🤲

Kızlar rahim dinlendirme sürecinde gebe kalan var mıdır acaba ? Dikkatlidavranıyorum ama yine de “içime kurt düştü “ derler ya hani 🙄

çikolata kıstı olup tüp bebek tedavısı olan var mı kızlar?
Bilgim yok cnm

Kızlar rahim dinlendirme sürecinde gebe kalan var mıdır acaba ? Dikkatlidavranıyorum ama yine de “içime kurt düştü “ derler ya hani 🙄

duymadım hiç ama neden olmasın

Ben oldum 3 cm çikolata kistim var.. doktorum kisti baskılayıcı iğne ve doğum kontrol hapları sonrasında 1 2 ay ara verip transfer yaptı ama malesef negatif oldu

bahçeci de mi yaptırmıştım acaba? Nasıldı süreç memnun kaldın mı genel anlamda..
Üzüldüm negatif olmasına ama me denir ki hayırlısıolsun hakkında inşallah kendiliğinden gelir bebişin💕

Arkadaşlar varmı tedaviye başlayan sona yaklaşan bi gelişme ne bileyim umut verici güzel bi haber buraları boş bırakmayın paylaşalım birbirimizle..
ben 31 aralıkta gidiyorum kısmetse ocakta başlarız tedaviye.

kızlar gıttıgını doktorlarda bu süreçte ek olarak gıda takviyesi için hap önerilerinde bulunuyorlar mı?

bahçeci de mi yaptırmıştım acaba? Nasıldı süreç memnun kaldın mı genel anlamda..
Üzüldüm negatif olmasına ama me denir ki hayırlısıolsun hakkında inşallah kendiliğinden gelir bebişin💕
Acıbademde yaptırmıştım..inşallah bizim negatiflerimiz sizlere pozitif olarak dönsün🙏🙏 elimden ne geliyorsa yapmıştım ama transfer öncesinden sonrasına kadar nasip işte.. burdan yine yardımcı oluruz beslenme vs konularında heycanını tahmin edebiliyorum inşallah bu topiğin uğuru olursun:anneadayı::anneadayı:

Bursa bahçeci de tedavi olan tedavi olacak arkadşlr yeni yıl fiyatlari ne kadar olacak bilgisi olan yazabilir mi

Acıbademde yaptırmıştım..inşallah bizim negatiflerimiz sizlere pozitif olarak dönsün🙏🙏 elimden ne geliyorsa yapmıştım ama transfer öncesinden sonrasına kadar nasip işte.. burdan yine yardımcı oluruz beslenme vs konularında heycanını tahmin edebiliyorum inşallah bu topiğin uğuru olursun:anneadayı::anneadayı:

benimde ilk tüpüm acıbadem di tekrar gitmedi ayağım nedense herşey alelacele ezbere yapılıyo gibi hastaya göre bi yaklaşım göremedim açıkçası.. ama nasip bu işler birazda doktorlar vesile sadece demekki şimdi değilmiş zamanı öyle düşün daha hayırlı bi zamanda gelir inşallah bebeğin belkide kendiliğinden güzel düşünelim vazgeçmeyelim arkadaşlar💕
Güzel dileğin için çok teşekkür ederim🥰

Multi vitamin olarak sen ne kullanıyorsun bana maxijuno yazmıştı bana Betül hanım biosteron folicasit krilom omega 3 kullaniyorum yanında da
Evet banada maxijuno ve stromegaQ10 verdi. Biesteron da verecekti kullanıgım başka bi ilaç var onunla etkileşirmi bilemedik şimdi başlar belki.

Back
X