Bursa bahçeci tüp bebek merkezi

KIZLARR BU MAXIJINOYA VE STROMEGA YA NE ZAMANA KADAR DEVAM EDILIYOR STROMEGA ICEMIYORUM BEN BASKA KULLANDIĞINİZ VITAMIN VAR MI

Yok hiç birşey söylemedi bence bi sakıncasıda olmaz transferden snra yasak diye biliyorm ben
Aynen ben de öyle düşündüm👍🏻
Betül hanımı da pek göremedim zaten acayip yoğundu muayene ettikten sonra çıkmış direkt karşı odaya da hasta alıyorlar artık galiba ordan oraya koşturuyordu

Aynen ben de öyle düşündüm👍🏻
Betül hanımı da pek göremedim zaten acayip yoğundu muayene ettikten sonra çıkmış direkt karşı odaya da hasta alıyorlar artık galiba ordan oraya koşturuyordu
Bnmde sormak aklıma gelmedi ama yasak olsaydı mutlaka söylerdi
Bu süreçte ne yiyip ne yememeliyiz sen daha tecrübelisin bilgisi olanlar yazabilir mi

Bnmde sormak aklıma gelmedi ama yasak olsaydı mutlaka söylerdi
Bu süreçte ne yiyip ne yememeliyiz sen daha tecrübelisin bilgisi olanlar yazabilir mi
Hergün 1 bardak nar suyu, 1 dilim ananas, 1 avuç kadar tuzsuz kabak çekirdeği yiyorum, hergün bir yumurta bir de ev yoğurdu yemeye çalışıyorum. Paketli gıdaları aburcuburu zaten uzun süredir eve sokmuyorum. Transferden sonra da avokado yiyeceğim hergün tutunmayı kolaylastırıyormuş. Böyle işte😃

Hergün 1 bardak nar suyu, 1 dilim ananas, 1 avuç kadar tuzsuz kabak çekirdeği yiyorum, hergün bir yumurta bir de ev yoğurdu yemeye çalışıyorum. Paketli gıdaları aburcuburu zaten uzun süredir eve sokmuyorum. Transferden sonra da avokado yiyeceğim hergün tutunmayı kolaylastırıyormuş. Böyle işte😃
Bende havuç suyunu duymuştum bnde 2 3 aydır beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum bu süreçte daha da dikkatli olurum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

Kızlar merhabalar fiyat nekadar şuan ilac harıiç ? Birde kredi kartına taksit yapıyolar mı bilgisi olan var mı?

Back
X