- Konu Sahibi tiramisu505
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bunların hiç birini kullanmıyorum Betül hanım mı verdi bunlarıKIZLARR BU MAXIJINOYA VE STROMEGA YA NE ZAMANA KADAR DEVAM EDILIYOR STROMEGA ICEMIYORUM BEN BASKA KULLANDIĞINİZ VITAMIN VAR MI
Evet betül hanm verdi ilk muayeneye gittigimizdeBen bunların hiç birini kullanmıyorum Betül hanım mı verdi bunları
Ben de kullanmıyorum bunları, supralife kullanıyordum ona devam ettirdi Betül hanım transfere kadar da devamKIZLARR BU MAXIJINOYA VE STROMEGA YA NE ZAMANA KADAR DEVAM EDILIYOR STROMEGA ICEMIYORUM BEN BASKA KULLANDIĞINİZ VITAMIN VAR MI
Aaa yanlış okumuşumdurYok canım bayramda değil transfer, bayramda kontrol var gün verecek transfer için![]()
Aynen ben de öyle düşündümYok hiç birşey söylemedi bence bi sakıncasıda olmaz transferden snra yasak diye biliyorm ben
Bnmde sormak aklıma gelmedi ama yasak olsaydı mutlaka söylerdiAynen ben de öyle düşündüm
Betül hanımı da pek göremedim zaten acayip yoğundu muayene ettikten sonra çıkmış direkt karşı odaya da hasta alıyorlar artık galiba ordan oraya koşturuyordu
Bu arada sizinle bugün doktordaydık ama siz kimdiniz çıkaramadımAynen ben de öyle düşündüm
Betül hanımı da pek göremedim zaten acayip yoğundu muayene ettikten sonra çıkmış direkt karşı odaya da hasta alıyorlar artık galiba ordan oraya koşturuyordu
Hergün 1 bardak nar suyu, 1 dilim ananas, 1 avuç kadar tuzsuz kabak çekirdeği yiyorum, hergün bir yumurta bir de ev yoğurdu yemeye çalışıyorum. Paketli gıdaları aburcuburu zaten uzun süredir eve sokmuyorum. Transferden sonra da avokado yiyeceğim hergün tutunmayı kolaylastırıyormuş. Böyle işteBnmde sormak aklıma gelmedi ama yasak olsaydı mutlaka söylerdi
Bu süreçte ne yiyip ne yememeliyiz sen daha tecrübelisin bilgisi olanlar yazabilir mi
Ben de siziBu arada sizinle bugün doktordaydık ama siz kimdiniz çıkaramadım![]()
Bende havuç suyunu duymuştum bnde 2 3 aydır beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum bu süreçte daha da dikkatli olurum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallahHergün 1 bardak nar suyu, 1 dilim ananas, 1 avuç kadar tuzsuz kabak çekirdeği yiyorum, hergün bir yumurta bir de ev yoğurdu yemeye çalışıyorum. Paketli gıdaları aburcuburu zaten uzun süredir eve sokmuyorum. Transferden sonra da avokado yiyeceğim hergün tutunmayı kolaylastırıyormuş. Böyle işte![]()
Ben kapalıyım siyah şal ve siyah ferace vardı üzerimdeBen de sizi![]()
Benim de kahverengi takım ve kahverengili örtüm vardı, bankonun ön tarafındaki koltukta vardı siyahlı biri sankiBen kapalıyım siyah şal ve siyah ferace vardı üzerimde![]()
Evet kapıdan girişte sağdaki koltklardydmBenim de kahverengi takım ve kahverengili örtüm vardı, bankonun ön tarafındaki koltukta vardı siyahlı biri
Gördüm sanırım seniEvet kapıdan girişte sağdaki koltklardydm![]()
12000 canım, tedavi ücreti 10500+ rahim dinlendirme 1500. Karta taksit yapıyorlardır muhtemelenKızlar merhabalar fiyat nekadar şuan ilac harıiç ? Birde kredi kartına taksit yapıyolar mı bilgisi olan var mı?