Bursa bahçeci tüp bebek merkezi

Cok teşekkür ederim bilgi icin canım kart taksit durumu çok önemli benim icin acaba arasam sorsam bilgi verirler mi? ☹️
Bilgi verirler yapyorlar buyük ihtimal soylemislerdi sanki
12000 canım, tedavi ücreti 10500+ rahim dinlendirme 1500. Karta taksit yapıyorlardır muhtemelen
Sizin ilaclar ne kadar tuttu kizlar ilk igneler

Bilgi verirler yapyorlar buyük ihtimal soylemislerdi sanki

Sizin ilaclar ne kadar tuttu kizlar ilk igneler
Yumurta büyütmek için gonolf 3 bin liraya yakın tuttu benim şuana kadr toplam 4 Bin liraya yaklaştı ilaç masrafı transferden sonrada nasıl olur orasını bilmiyorum

Masallahh Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende transfer bekliyirumda vitaminleri kullanmısmıydınız siz o donemde birde transfer icin kacvkez gidiliyor
Amin inşallah🥰 Ben sadece folik asit içtim başka hiçbir vitamin kullanmadım
Transfer gününe karara vermeden önce 2 kere gittim 3.De transfer oldum diye hatırlıyorum 🙈

Transfer gününe karara vermeden önce 2 kere gittim 3.De transfer oldum diye hatırlıyorum 🙈
Anladm cok tesekkur ederim peki dikkat etmem gereken bisey var mi bu surecte yada yapmam gereken bide transfer icin hangi ilaclari kullandıniz

Anladm cok tesekkur ederim peki dikkat etmem gereken bisey var mi bu surecte yada yapmam gereken bide transfer icin hangi ilaclari kullandıniz
Corasprin prolutex climara fort bant
Coraspin climara fort bant
Prolutex proluton depot Bnları kullandım transfer öncesi ve sonrasında

Merhaba öncelikle gözünüz Aydın sağlıkla gelsin bebeğiniz. Tüp bebeğe başlamadan sizden ve eşinizden hangi testler istendi acaba? Bir de testleri kendi merkezlerinde mi yaptırmak istiyorlar?

Merhaba öncelikle gözünüz Aydın sağlıkla gelsin bebeğiniz. Tüp bebeğe başlamadan sizden ve eşinizden hangi testler istendi acaba? Bir de testleri kendi merkezlerinde mi yaptırmak istiyorlar?
Sperm testi istediler ve Bi liste verdiler Bi sürü test vardı içinde isterseniz merkezde istersenizde başka hastanelerde yaptırabiliyorsunuz biz sperm testini merkezde diğerlerini devlet hastanesinde dahiliye bölümüne yaptırmıştık

Back
X