BURSA başlığı altında toplanalım..Birbirimizden haberimiz olsun!!!!

seybay

umut et! sabret! şükret!
Kayıtlı Üye
23 Mart 2008
974
6
96
Bursa
Merhaba Bursalılar ...
Gelin birbirimizden haberdar olalım...

Mayısta 1.micromu ACIBADEM de yaptırdım..10 haftalık bir hamilelik ardından dördüzlerimi kaybettim..Dondurulmuşalarımla yola devam edicem...

canım nasılsın msnde yoksun benımde yarın yumurta toplamam var heyecanlıyım bırazda korkuyorum

canım ben acıbademde tedavi görüyorum şahın beyde

ben de burdayııımmm
ben ilk mikro denememi gaziantepte denedim (doğu hizmetimizi yaparken en yakın tüpbebek merkezi antepteydi o yüzden)
2003 yılındaydı ve o günden bu yana bir daha cezaretimiz olmadı denemeye.
artık memleketimdeyim..bursadayım ve yeniden karar verdik denemeye.ya jinemedde ya da acıbademde deneyeceğim..birdahaki yaza..takipteyim sizi..tedavilerinizi sonuçlarınızı takip ediyorum.

Merhaba arkadaşlar!Ben de 4. denememi jinemed'te deniyorum...Doktorumdan(Murat Erdemir) çok memnunum..Umarım sizlere güzel haberler veririm..

Ben de jinemed te başladım tedaviye..Doktorumdan ve merkezden çok memnunum.Umarım olumlu sonuçlanır..

Hayırlı olsun canım tedavin.Seninde sonucun benimki gibi olsun inşallah..Bebeklerimizin resmi asılsın sonra doktoruyla jinemedteki panoya..Pozitif düşün canım iyiyi çağır ki iyi gelsin herşey.

slm herkese bende tedaviye başladım bursa acıbademde şahin bey ilgileniyor çok memenun kaldım umarım sonucu güzel olur.ilaçlarıma başladım bile dr bey 1 ay doğum kontrol hapı verdi sonrada iğneler

slm herkese bende tedaviye başladım bursa acıbademde şahin bey ilgileniyor çok memenun kaldım umarım sonucu güzel olur.ilaçlarıma başladım bile dr bey 1 ay doğum kontrol hapı verdi sonrada iğneler

hayırlı olsun canım bende şahin beyın hastasıyım ben transferım oldu şuan sonucu beklıyrouz şahin bey gercekten ıyı bır doktor memnun kalıcagına emınım ayrıca ekibide cok ıyıdır

canım benim kaç günün kaldı yani ne zaman test günün?umarım iyi haberler verirsin sizin sorun neydi kaç embriyo koyuldu?biz pazartesi görüştük çok ilgilendi doğum kontrol hapıyla başladık hayırlısıyla 7 eylülde lucrine başlıyorum.benim 2. ilkinki kadar heyecan yok ama bende

canım pazarttesı benım test gunum bende polikistık over var 4 embrıyo konuldu ama aslında o kadar cok koymuyor ama benım embrıyolar kalıtelı degıldı kısmet artık canım sendekı sorun ne

bende şahin beyin hastasıyım birinci denemem negatif sonuçlandı 2.deneme için beklemedeyim

aaaaaaa bir ben kalmışım şahin beyin hastası olarak buraya yazmayan ..selam kızlar bende burdayım bursada oturmuyorum ama çok yakınım...

kızlar merhaba bende başarısız 3 aşılamanın ardından bu ay ara verdim eylü adetimde micro tedavime balıyorum kısmetse ekim gibi de transferim olur,ben pembe maviye gidiyorum doktorum ismail küçükerdoğan çok da memnunum,başka pembe maviye giden yok mu

canım pazarttesı benım test gunum bende polikistık over var 4 embrıyo konuldu ama aslında o kadar cok koymuyor ama benım embrıyolar kalıtelı degıldı kısmet artık canım sendekı sorun ne

canım benim iki tüpüm kapalı 1. sinde tek embriyo koyuldu tutmadı inşallah bu tedavimde tutar umarım hepimiz en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız.seninde inşallah sonuncu ve ikizlerin olur.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dış gebelik sonucu tüpümün teki alındı tekide yapışıklıktan dolayı tıkanmış benim sorunum bu

Canımmmm başladın mı tedaviye hayırlı olsun..Umarım ii gider herşey..

SİBELBURSA bende ismail küçükerdoğanın hastasıyım.4 aşılama yaptı bana.olmadı ama.şimdi bende hazırlıklara başlıcam ve ekimde tüp bebek yaptırıcam.pembe mavide olacak benimkide.sen araştırdınmı hiç bu konuda nasıl orası gerçi ben ismail bey e güveniyorum.beni yanlış yönelndirmeyeceğini düşünüyorum ama ALLAH'IM hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…