selammm...Bende Bursada yaşıyorum.Mikro yaptırma kararı aldık.2 aşılama tecrubem oldu ama başarısızlıkla sonuçlandı.Şimdi merkez araştırıyorum siz nerelerde tedavi gördünüz yada görüyorsunuz.?
Canım ben Jinemedte tedavi gördüm.Dr. Murat Erdemir tedavimi yürüttü.Allahıma şükürler olsunki gebeyim.canım nasılsın msnde yoksun benımde yarın yumurta toplamam var heyecanlıyım bırazda korkuyorum
Ben de jinemed te başladım tedaviye..Doktorumdan ve merkezden çok memnunum.Umarım olumlu sonuçlanır..
slm herkese bende tedaviye başladım bursa acıbademde şahin bey ilgileniyor çok memenun kaldım umarım sonucu güzel olur.ilaçlarıma başladım bile dr bey 1 ay doğum kontrol hapı verdi sonrada iğneler
canım benim kaç günün kaldı yani ne zaman test günün?umarım iyi haberler verirsin sizin sorun neydi kaç embriyo koyuldu?biz pazartesi görüştük çok ilgilendi doğum kontrol hapıyla başladık hayırlısıyla 7 eylülde lucrine başlıyorum.benim 2. ilkinki kadar heyecan yok ama bende
bende şahin beyin hastasıyım birinci denemem negatif sonuçlandı 2.deneme için beklemedeyim
canım pazarttesı benım test gunum bende polikistık over var 4 embrıyo konuldu ama aslında o kadar cok koymuyor ama benım embrıyolar kalıtelı degıldı kısmet artık canım sendekı sorun ne
slm herkese bende tedaviye başladım bursa acıbademde şahin bey ilgileniyor çok memenun kaldım umarım sonucu güzel olur.ilaçlarıma başladım bile dr bey 1 ay doğum kontrol hapı verdi sonrada iğneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?