BURSA başlığı altında toplanalım..Birbirimizden haberimiz olsun!!!!

kızlar tüp bebek hemşiresi yeşimpat arkadaş bana aşılama için jimer hastanesini tavsiye etti. proflar yapıyormuş ve % 90 başarılı oluyormuş. birkaç arkadaşta bursa tüp bebek merk. den özer kutluyu tavsiye etti. kararsız kaldım.

canım bende bursa tüp bebek merkezinde yaptırDIM

ım ilgi alaka çok güzel dr ÖZER KUTLU ALLAHIM herkesin gönlüne göre verir inşallah

canım bende bursa tüp bebek merkezinde yaptırDIM

ım ilgi alaka çok güzel dr ÖZER KUTLU ALLAHIM herkesin gönlüne göre verir inşallah

evet canım özer beyi bana mavi-ay da tavsiye etmişti senin yakınınmış sanırım. ben önümüzdeki günlerde gitmeyi düşünüyorum. ama aşılamayı muaynehanede yapıyormuş sanırım tüp bebek merk. de değilmiş. sen de tavsiye ediyorsun herhalde özer beyi.

pink rose sen de haklısın canım ama o arkadaş o şekilde söyledi. benim de kafam karıştı açıkçası.

pınk rose ye katılıyorum kesinlikle %90 başarı şansı var denilemez.bunu diyen varsada kesinlikle ve kesinlikle YANLIŞ ve HATALI konuşmuş.
Tüp bebekde bile hiç bir sorunu bulunmayan eşlerin şansı %40 nasıl olıyorda % 90 gebelik şansı var deniliyor...
Yaptığım araştırmalar sonucunda Aşılama normal gebe kalma riskini sadece ve sadece % 2 oranında artırıyor. Buda demektirki şans oranı aşılamada %10-15 civarında.
Aşılama işlemi ne kadar tekrarlanırsa gebelik şansı artıyormuş..
İlk aşılamada hamile kalanlar mutlakaki vardır ama ben genellikle 2. ve sonrasında aşılamalarda hamile kalanların oranının yüksek olduğunu biliyorum..
Aşılama işleminin tüp bebek merkezinde yapılması hiç birşey ifade etmiyor canım bana göre muayene hanede yapılması daha mantıklı ve kendini daha rahat hissediyorsun.

Bence sen iyice araştır nereye gitmek istiyorsan oraya git..
oranlarla ilgili yazdıklarım sadece % 90 başarı varmış ben kesin ilkinde hamile kalırım diye gidipde sonradan hüsrana uğrama diye yazdım..
İlkindede kalabilirsin canım ama bişeyleri bilinçli olarak yapmakda yarar var
Allah yardımcın olsun..

Aşılamanın dünya üzerinde ki başarısı genelde %10-15 civarıdır.Bu litaratürlerle bunun sebebi ise tedavi için başvuran hastalara yeterli tetkik yapılmayıp kısa süreli infertiliteye göre aşılama yapmaya karar vermeleridir.Oysa ki aşılama yapılacak grup belli testlerden geçmelidir.Bu testlerin sonucunda da hastaya aşılama veya tüp bebek yapılmalıdır.
Biz bu kararı doğru verdiğimiz ve aşılama tecrübemizin çok olması ile geçtiğimiz ay ki başarımız %90 dı.İnanamadınız biliyorum ama ben bunu birebir hastalarımla beraber yaşıyorum.Bu duygu yani onların gebe kaldığını görmek çok güzel Allah sizlerede yaşatsın

kızlar bugun transferden sonrakı 10. gün dayanamayıp kan testı yaptırdım şimdi sonucunu beklıyorum cok fazla heyecanlıyım negatıf cıkıcak dıye cok korkuyorum zaten tek belırtım bıle yoktu negatıf cıkma ıhtımalı yuksek gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…