BURSA başlığı altında toplanalım..Birbirimizden haberimiz olsun!!!!

canım oraya atamıyorum ama pozıtıf cıkmış 240 küsür jaleyle konuştum şimdi sen hastanedemısın oranın telefonundan sana ulaşabıulırmıyım

canım sen de haklısın. seninle özelden de yazışmıştık. ben özer beye gitmek istiyorum. tahlil sonuçlarımı toparlamaya çalışıyorum. smear testi yaptırdım sonuç önümüzdeki hafta çıkacak onu da alıp öyle gideyim diyorum. onda da bir problem çıkmaz inşallah. enfeksiyon, mantar vs bişey çıkarsa ilaç kullanmam gerekebilir. evet canım ben yine de arkadaşların fikirlerini alıyorum araştırıyorum bir yandan. % 90 başarı diyen arkadaş 1 aya mahsus böyle oldu diye düzeltmiş. ama aşılama maliyeti biraz yüksek geldi bana. senin söylediğin rakamın 2 katından da fazla ilaçlar da bir dünya para tutuyor yani işin maddi boyunu da düşünmek lazım. sonuçta paracı bir doktor olmasını istemem. Allah kısmet ettiyse ilkinde de hamile kalınır. 2. sinde de yani bu işler nasip kısmet canım. sen bana çok yardımcı oldun çok sağol.

canım oraya atamıyorum ama pozıtıf cıkmış 240 küsür jaleyle konuştum şimdi sen hastanedemısın oranın telefonundan sana ulaşabıulırmıyım

seherim tebrik ederim seni canım. Allah tamamına erdirsin. inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini kucağına almak nasip olur. darısı bizlerin başına.

OLEEEYYYYhihoyyythihoyyyt:teytey::teytey: UMUT OLDUN ŞİMDİ BANA VE HEPİMİZE.ALLAH'IM BİZEDE NASİP EDER İNŞALLAH.BENDE BÖYLE SÜPER BİR HABERİ VERİRİM BURDAN.ÇOK SEVİNDİM.ALLAH'IM KUCAĞINA SAĞ SALİM ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.kaydirigubbakcemile3

Canım benimmmmmmmmmmmmmm nekadar sevindim anlatamam..
Allah tamamına erdirsin.Şimdi alışman zaman alır hamişliğe..
Nası güzel bi mutluluk Allahım herkese yaşatsın..

Canım benimmmmmmmmmmmmmm nekadar sevindim anlatamam..
Allah tamamına erdirsin.Şimdi alışman zaman alır hamişliğe..
Nası güzel bi mutluluk Allahım herkese yaşatsın..

aa canım ben sana başka bir konuda yazmıştım ne dicem sana senin beta biraz düşük çıkmıştı nasıl gidiyor hamilelik

BENİM GÜZELLER GÜZELİ ARKADAŞIM SEHERİM,,
İNAN Kİ NE DİYECEĞİMİ NE SÖYLEYECEĞİMİ BİLEMİYORUM..
UMUTLA BEKLEDİĞİN YOLCULUĞUN SONUNDA YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ...
ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
SAĞLIKLA MELEK YAVRUNU ALIRSIN İNŞALLAH KUCAĞINA.:CüvCüv:
DÜNYADA YAŞANMASI EN GÜZEL DUYGU OLAN ANNELİK DUYGUSUNU DOYA DOYA YAŞA BİTANEM..
ALLAH MİS KOKULU YAVRUNU SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.....
HER İHTİYACIN OLDUĞUNDA HER AN HER SANİYE YANINDAYIM BİTANEM
SENİ ÇOOOOOK SEVİYORUMhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
HADİ TÜM SİTECE HALAYAA:teytey::teytey::teytey:

AMİİİİİİİİNNNNNN ..ALLAHIM hepimizin dualarını kabul eder bizide meleklerimize kavuşturur İNŞALLAH...CANIM SEHERİM TEBRİKLER CANIM.....İKİZ OLUCAK İNŞALLAAAAAAHH...

bu sonuç ikiz diyor umarım 9 ay boyunca sağlıklı bir gebelik yaşarda şu bebekleri kucağımıza alırız

seherim canım benim gözün aydın canım çok sevindim :dance::dance:
Allahım inşallah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin inşallahhihoyyythihoyyythihoyyyt

yeşim cim eğer sakıncası yoksa sana sormak istediğim örn. aşılama için gelen hastalarınıza ne gibi tahlil ve testler uyguluyorsunuz canım

BEYAZ MELEK BENİM GÜZELLER GÜZELİ ARKADAŞIM SEHERİM,,
İNAN Kİ NE DİYECEĞİMİ NE SÖYLEYECEĞİMİ BİLEMİYORUM..
UMUTLA BEKLEDİĞİN YOLCULUĞUN SONUNDA YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ...
ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
SAĞLIKLA MELEK YAVRUNU ALIRSIN İNŞALLAH KUCAĞINA.
DÜNYADA YAŞANMASI EN GÜZEL DUYGU OLAN ANNELİK DUYGUSUNU DOYA DOYA YAŞA BİTANEM..
ALLAH MİS KOKULU YAVRUNU SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.....
HER İHTİYACIN OLDUĞUNDA HER AN HER SANİYE YANINDAYIM BİTANEM
SENİ ÇOOOOOK SEVİYORUM
HADİ TÜM SİTECE HALAYAA allah bana da nasip eder inşallah

canımmmm cok sagol tatlım bılıyorum zaten hep yanımdasınız:1hug:

pınk rose AMİİİİİİİİNNNNNN ..ALLAHIM hepimizin dualarını kabul eder bizide meleklerimize kavuşturur İNŞALLAH...CANIM SEHERİM TEBRİKLER CANIM.....İKİZ OLUCAK İNŞALLAAAAAAHH...

canım benımm siz olmasanız bu bekleme süresi nasıl gecerdı cok teşekkür ederım :1hug:

yeşimpat bu sonuç ikiz diyor umarım 9 ay boyunca sağlıklı bir gebelik yaşarda şu bebekleri kucağımıza alırız

sagol canımm inşallah bebişimin takıplerınde görüşücez sık sık özel mesajlaşmayı acmamışsın hala

seherim canım benim gözün aydın canım çok sevindim
Allahım inşallah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin inşallah

canımmm cok sagol bıtanema.s.

edebiyatci_16 seher tebrikleer allah tamamına erdirsin bizlere de dua et hamişlerin duası kabul olur ay çok sevindimmmmm

teşşekkür ederım canım ınşallah darısı sizlere ve ısteyen herkese :Saruboceq: Allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın

kadına ovulasyon takibi ve kan tahlilleri erkeğe de semen analizi ve kan tahlilleri

cevapladığın için teşekkür ederim canım.Sormamdaki amaç sizde; bizlere yapılmış, uygulanmış testlerin haricinde farklı testler varmı diye merak etmiştim canım..
sağolasın

canım ben dr çok memnunum yinede karar senin benim ilk denemede oldu fakat 7 haftalıkken düşük yaptım en güzel kararı sen vere bilirsin karar senin canım inşallah senin için hayırlısı olur ALLAHIN izniyle

canım ben dr çok memnunum yinede karar senin benim ilk denemede oldu fakat 7 haftalıkken düşük yaptım en güzel kararı sen vere bilirsin karar senin canım inşallah senin için hayırlısı olur ALLAHIN izniyle

ay çok üzüldüm canım ya, çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın. bak ilk denemende hamile kalmışsın bu da çok güzel.
özer bey bana da çok mantıklı geliyor canım. önümüzdeki günlerde gideceğim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…