Bursa 'da Burun Estetiği için Doktor önerisi istiyorum

kızlar alper bayraktar bursa da değil mi? burda bi kaç üyenin burnunu o yapmış ben çok beğendim ama neden ondan bahsedilmemiş ?

Merhaba kızlar, 2eylülde alper beye ameliyat oldum. Gayet başarılı bi operasyon oldu ve şu an daha 10 günlük olmasına rağmen çoook güzel:) alper beyde işinin ehli bi doktor kesinlikle tavsiye ederim...

Alper beyi tercih eden hastalar kesinlikle çok şanslı.. Mükemmel bir doktor.

Ben geçen ayın 20 sinde Vedat Menderese ameliyat oldum çok ama çok memnunum 2. ameliyatım benim ve kaburgadan kıkırdak alınması gerekiyordu diğer doktorlar hep öyle dedi ama o almadı ve cidden çok ilgili bir doktor burnumda çok ama çok güzel oldu

Doğal oldu mu peki burnunuz?

Ben Alper beye burun estetiği için ya da başka bir operasyon için gitmedim. Annem için gitmiştik oradan biliyorum. Çok memnunuz biz. Burun ameliyatı yaptığı birçok hastayla tanışma fırsatı bulduk ve burunları yapmacık değil, çok doğal. Gerçekten işinin ehli..

Merhaba kızlar, 2eylülde alper beye ameliyat oldum. Gayet başarılı bi operasyon oldu ve şu an daha 10 günlük olmasına rağmen çoook güzel:) alper beyde işinin ehli bi doktor kesinlikle tavsiye ederim...

slm....Hemen hemen aynı zamanda ameliyat olmuşuz...bende senden 10 gün sonra oldum Alper beye...şuan nasıl burnun memnunmusun??açıkçası benim bandajlar çıktığında baya beğenmiştim fakat şuan baya şekil değştirdi...ve ucu çok şişti...biraz uzun duruyor bu yüzden..ödemdenmidir bilmiyorum ama...sende de aynı sıkıntılar varmı.....???

Sizinle aynı doktora olucam ameliyat. Durumunuz nedir şu anda acaba ? Yardımcı olur musunuz :)

ya kızlar lütfen sesimi duyun bende vedat menderese olmak istiyorum ama korkuyorum devlet ya. birde kaç gün sonraya randevu veriyor onu merak ediyorum lütfen acil cevap

hala memlun musun canım isteğe bağlımı randevu günü mesela ben bu hafta gitsem haftaya olabilirmiyim sence:18::18:

Bursa'da tabiki Alper Bayraktar. sadece ilk ameliyatları değil revizyonları da çok başarılı. Ve burun ucunda bana göre en başarılı doktor kendisi.

bende alper beye ameliyat olmayı düşünüyorum bnm en büyük derdim burun ucu biraz yuvarlak olduğundan büyük duruyo ve kemerili burunlara göre daha zormuş korkuyorum p.tei görüşücem.

bende alper beye ameliyat olmayı düşünüyorum bnm en büyük derdim burun ucu biraz yuvarlak olduğundan büyük duruyo ve kemerili burunlara göre daha zormuş korkuyorum p.tei görüşücem.

Ozellikle burun ucunu cok iyi yapiyo diyolar alper bey icin. Ben daha ameliyat olmadim ama gorusmeye gittim ve gayet guvendim buyuk ihtimalle ona yaptiricam ameliyati

Burun ucunu kesinlikle çok güzel yapıyor. Bir kız var 3. ameliyatını oldu ve iddialı bir burun yapıldı. Hayatımda gördüğüm iddialı estetik en güzel 2 burundan birisi. Revizyon olduğu halde çok çok güzel. Hayran kalmamak elimde değil kız da çok güzel. Birde ameliyat olunca sabırlı olun Alper bey in burunları zamanla güzelleşiyor bunun en güzel örneği benim.

arkadaşlar bende yaza ameliyat olmayı düşünüyorum.araştırmaya başladım ama çok zor bi dönem..olan arkadaşlardan rica ediyorum ne gibi sorunlar yaşandı memnun musunuz.düşüncelerinizi paylaşır mısınız..yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

ben de aynı doktara ameliyat olmak istiyrm ama kendisiyle ilgili hiçbir yorum bulamadım nette..son durumuyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim..hatta ücret olarak nekadar vermiş biliyor musunuz?

bildiğim kadarıyla yaz aylarında ameliyatı önermiyorlar..ameliyat sonrası 2 ay güneş ışığından korunmak gerekiyor çünkü..ama yine de bir dr a danışmanızda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…