kızlar alper bayraktar bursa da değil mi? burda bi kaç üyenin burnunu o yapmış ben çok beğendim ama neden ondan bahsedilmemiş ?
insallah tatlım bnm ya dualar işte beya bi sıkıntı atlattık insallah bugünleride atlatıcaz Allah'ın izniyle
Alper beyi tercih eden hastalar kesinlikle çok şanslı.. Mükemmel bir doktor.
Nasıl geçti ameliyatınız zor oldu mu?
Doğal oldu mu peki burnunuz?
Doğal oldu mu peki burnunuz?
Merhaba kızlar, 2eylülde alper beye ameliyat oldum. Gayet başarılı bi operasyon oldu ve şu an daha 10 günlük olmasına rağmen çoook güzel:) alper beyde işinin ehli bi doktor kesinlikle tavsiye ederim...
Sizinle aynı doktora olucam ameliyat. Durumunuz nedir şu anda acaba ? Yardımcı olur musunuz :)
Ben geçen ayın 20 sinde Vedat Menderese ameliyat oldum çok ama çok memnunum 2. ameliyatım benim ve kaburgadan kıkırdak alınması gerekiyordu diğer doktorlar hep öyle dedi ama o almadı ve cidden çok ilgili bir doktor burnumda çok ama çok güzel oldu
bende alper beye ameliyat olmayı düşünüyorum bnm en büyük derdim burun ucu biraz yuvarlak olduğundan büyük duruyo ve kemerili burunlara göre daha zormuş korkuyorum p.tei görüşücem.
Yazlıktan komşum yaklaşık 2 ay kadar önce Jimer'de Ali Tufan Soydan'a ameliyat oldu. Doktorundan ve hastanedeki ilgiden çok memnun kaldığını söylüyor. Burnu hala ödemli olmasına rağmen gayet güzel görünüyor ve yüzüne de yakışmış. Ben karın bölgemdeki yağlar için uzun süredir doktor araştırıyorum, bu şekilde duyunca içime sindi. Önümüzdeki hafta için randevu aldım ve liposakşın için görüşmeye gideceğim:)
arkadaşlar bende yaza ameliyat olmayı düşünüyorum.araştırmaya başladım ama çok zor bi dönem..olan arkadaşlardan rica ediyorum ne gibi sorunlar yaşandı memnun musunuz.düşüncelerinizi paylaşır mısınız..yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?