ben bursada Dr. Vedat menderes'e ameliyat oldum devlet hastanesi ama gayetde iyi bi doktor çok sevecan insanı rahatlatıyor. ama şuan için benim kaşımın arası filan şiş oda zamanla geçecekmiş. Aynı gün birlikte bi bayan arkdşda oldu onda öyle şişlikte yok çokda güzel oldu. tavsiye ederm
çekirge devlet hastanesinde alper bayraktar var arkadaşlar..bende bir hafta önce oldum şimdilik gidişattan oldukça memnunum..çok işine titiz iyi konsantre olmuş güler yüzlü bir doktor..gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim..:)
arkadaşlar dört yıl önce hayat hast. kbb ferruh fersçiye ameliyat oldum, memnun kaldım, elinde koca bir albüm var, hepsi de doğal. ben de bu burunla doğmuş gibiyim, sanki eskisi yapmaymış, acayip duruyor. doktorum çok ilgiliydi, sık sık kontrole çağırıyor bizzat ilgileniyor, bir yıl sonra küçük bir operasyon yaptı, bana kalırsa gerek bile yoktu ama kendisi titiz olduğundan ucunu biraz düzeltti. ikincisi de sigorta kapsamındaydı
ben bursada Dr. Vedat menderes'e ameliyat oldum devlet hastanesi ama gayetde iyi bi doktor çok sevecan insanı rahatlatıyor. ama şuan için benim kaşımın arası filan şiş oda zamanla geçecekmiş. Aynı gün birlikte bi bayan arkdşda oldu onda öyle şişlikte yok çokda güzel oldu. tavsiye ederm
Doktorunuzdan memnun kaldınız mı ? Sizden detaylı bilgi alabilir miyim sakıncası yoksa ?
bende vedat menderese ameliyat olucam ben ömrümde o kadara ilgili bir doktor görmedim sadece size değil herkese öyle sinüzit varmış geçerse eylül ayında ameliyat olucam
sen ne ameliyatı olucaksın burnunun peki sinüzit geçmeden olmuyrmuymuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?