Bursa 'da Burun Estetiği için Doktor önerisi istiyorum

çekirge devlet hastanesinde alper bayraktar var arkadaşlar..bende bir hafta önce oldum şimdilik gidişattan oldukça memnunum..çok işine titiz iyi konsantre olmuş güler yüzlü bir doktor..gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim..:)

arkadaşlar dört yıl önce hayat hast. kbb ferruh fersçiye ameliyat oldum, memnun kaldım, elinde koca bir albüm var, hepsi de doğal. ben de bu burunla doğmuş gibiyim, sanki eskisi yapmaymış, acayip duruyor. doktorum çok ilgiliydi, sık sık kontrole çağırıyor bizzat ilgileniyor, bir yıl sonra küçük bir operasyon yaptı, bana kalırsa gerek bile yoktu ama kendisi titiz olduğundan ucunu biraz düzeltti. ikincisi de sigorta kapsamındaydı

canım burnunu nasıl yaptırdın ben de düşünüyorum da o yüzden sordum kemerini mi aldırdın sadece yoksa ucuna da işlem yaptılar mı devlet hastanesi ucunu da düzeltiyo mu , kırarak mı yaptılar kırmadan mı? bana yardımcı olursan sevinirim

Ben mesut Özcana oldum ameliyat.bugün on beşinci gün.flasterler çıktı.ama burun kökü ve kaslarin arası çok şiş ( gün be gün azalacak dedi doktor ama çok mu uzun sürer diye üzülüyorum.altı aya iner tüm sisi dedi ikinci pismanliğı yaşadım bugün.çok kötü duruyor umarım geçer bugünlerde tavsiye edebilirim bende o doktoru

Merhaba makkah,

alper bayraktarı bende araştırıyorum ancak çok fazla bilgiye ve ameliyat fotolarına ulaşamadım. sadece herkez memnun olduğunu belirtmiş.rica etsem albümün varsa ekleyebilirmisin beni? başka olanlar varsa eklermisiniz:)

kızlar merhaba bende dusunuyorum burun estetıgı ama ıstanbul arastırdım hep. ama cevremdekıler ve aılemde zor olur gıdıcez gelıcez yok pansuman yok burnunda o alıncak bu alınıcak alçı falan ıstanbul ıskence olur kolay olmaz dedıler kafamı karıstırdılar benım

sımdı dedıgınız doktorlara bende bakıcam zaten ama hıc resım yok acaba sızın resımlerını nasıl gorebılırım?

Hayat hastanesinde olduğunuz ameliyatın tümü mü sigorta kapsamında oldu? İkincisi de demişsiniz. Gerçi üstünden zaman gecmis ama ben de simdi Bursa'da doktor araştırıyorum bu konuda. Nefes sorunum oldugu icin hic para vermeden ameliyat olmak istiyorum. Devlette araştırıyordum, tam bir estetik düşünmediğinden eskisinden daha kötü olmazya.. Mantığıyla bu ısı para vermeden kapatma niyetindeydim ama estetikten anlayan bir doktor da fena olmaz tabii. Saglik problemi de oldugunda hayat hastanesi nasil davranıyor? Bilgilendirirseniz sevinirim çünkü yüzünüze görüştüğümde etkilenip cabuk karar veriyorum, gitmeden once araştırmaya calisiyorum

şuanki durumunuz nasıl memnun kaldınız mı üzerinden uzun bi zaman geçmş olması lazım önerir misinz

bende vedat menderese ameliyat olucam ben ömrümde o kadara ilgili bir doktor görmedim sadece size değil herkese öyle sinüzit varmış geçerse eylül ayında ameliyat olucam

Yazlıktan komşum yaklaşık 2 ay kadar önce Jimer'de Ali Tufan Soydan'a ameliyat oldu. Doktorundan ve hastanedeki ilgiden çok memnun kaldığını söylüyor. Burnu hala ödemli olmasına rağmen gayet güzel görünüyor ve yüzüne de yakışmış. Ben karın bölgemdeki yağlar için uzun süredir doktor araştırıyorum, bu şekilde duyunca içime sindi. Önümüzdeki hafta için randevu aldım ve liposakşın için görüşmeye gideceğim:)

sen ne ameliyatı olucaksın burnunun peki sinüzit geçmeden olmuyrmuymuşşş

Ayın 20 sinde olucam ameliyat ben kontrole gittiğimde burun ameliyatı olan birini çağırdı yanıma şiş olmasına rağmen çok güzeldi burnu bursada olanlara tavsiye derim iyi bi doktor

kızlar alper bayraktar bursa da değil mi? burda bi kaç üyenin burnunu o yapmış ben çok beğendim ama neden ondan bahsedilmemiş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…