Çocuk Hastalıkları bursa da çocuk doktoru

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sweetsel

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
89
12
18
Kızlar mrb, Bursa da iyi bir cocuk doktoru arıyorum.Kızım su an 4,5 aylık ve Pembe Mavi Dilek hnm a gidiyoruz. Hem muayene ucreti cok yuksek hem de tam olarak memnun degilim. Jimer, Medicabil, Esentepe tıp da gittiginiz cocuk doktorları var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba benimde yedi aylık kızım var jimerde doğum yaptım ordaki Arif Canan'a gidiyorduk ama bikaç ay önce muaynane açtı ve 150₺ ücreti biz hala devam ediyoruz ama jimerde Muammer bey varmış Onuda çok övüyorlar. Pembe mavide ne kdrdı muayene

Pembe mavide muayene ucreti 180 olmus. Ucretin yanısıra doktorumuzdan da cok memnun degilim. Jımer de Ayfer Hnm ı da onerdiler. Bilginiz var mı?

Pembe mavide muayene ucreti 180 olmus. Ucretin yanısıra doktorumuzdan da cok memnun degilim. Jımer de Ayfer Hnm ı da onerdiler. Bilginiz var mı?
Var tabi olmazmı sakin gitme cnm ona ben doğum yaptığımda bebeğin ilk kontrolünü o yaptı ve ilk muayenemizi ona yazdılar. Öyle üstünkörü yapıyor ki işini ne dediğini anlamadan muayene bitiyor. Sorularına alelade cevaplar veriyor. Benim kızım çok ağlıyordu hiçbişeye bakmadan açtır mama ver dedi düşün hangi doktor hiç düşünmeden mama ver der. Bir dahaki gidişinde kilosuna bakınca yok yok sütün yetiyor verme dedi. Çok ilgisiz biri bence bedava muayene etse Yinede gitmem!

Dr Ümit Eroğlu 5-6 yıldır devam ettiğim ve çok memnun kaldığım doktor. 10 gün önce çekirgedeki Doruk hastanesine başlamış. Perfect!!!!

muaynanhane doktoru
halil gümüş
evet pahalı
ama alanında uzman bir doktor
çok memnunuz
şiddetle tavsiye ederim
çocuk emanet ediyoruz..

Muzaffer Ocak hocayı tavsiye edebilirim. Gerek candan ilgisi gerek bilgisi en önemliside 24 saat cepten ulaşılabilir olması.

Ben hastanede olsun istiyorum canım ya, hem tahlil vs isteyince kolaylık oluyor. Hem de ozel saglık sigortası kullanıyoruz.

Merhabalar, jimerdeki Muammer bey hakkinda baya duymuştum, onun tam ismi öğrenebilirmiyim mümkünse?

Merhaba götüren arkadaşim var memnun kalmadı ulaşamadigini söylüyor eğer ücret için ise değiştirme sebebiniz değiştirmeyin Derim eğer ücret değilse sorun muzaffer bey bir gidin aradaki farkı göreceksiniz derim ....

Ben muzaffer ocağa goturuyorum çok memnunum bursa çocuk doktoru muzaffer ocak olarak face book tan inceelebilirsoniz

Yerini sizlere yazayım dikkaldirim Caddesinin devamında cekirge yolu üzerinde askeri bölgeyi geçtikten sonra 50 mt sonra sağda 232 03 43 randevu numarasi

Galiba herkes yine kendi hekimi en iyi hekim diyor. Ben 10 yıl önce Ankarada çocuk hemşiresi olarak ta çalıştım bir dönem. Az çok farklı çocuk hekimlerini bilirim. Dr ümit eroğlu nda en başta söyleyeceğim çok dobra ve dürüst olması. Bilmediği olduğu zaman bilmiyorum kelimesini rahatlıkla söyleyebiliyor. Bir gün cilt problemi için gittim; muayene ücretinden ya 70 ya 80, çok da değil bence. İptal ettirdi ve beni önerdiği bir dermatologa gönderdi. Ama kendisinin söylediği bir söz vardır; herkes nasibine gider
Herkese çok geçmişler olsun

Kesinlikle haklısın...fakat 3 kuşak bursalıyiz ve bursa büyük gibi gözuken küçük bir şehir bu sebepten ilgili bilgili doktor ile ilgisiz bilgisiz doktor hızlıca duyuluyor benim çevremde gidenlerin hepsi çok memnun bu sebepten söz konusu canlarımiz olunca en ihmal etmek istemiyoruz ...muzaffer ocak hoca en iyisi diyebilirim facebook sayfasından takip edin derim ...

ailem bursadaydı loğusalığımı orda geçirdim
orda dorukta fatih beye gidiyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…