Merhaba benimde yedi aylık kızım var jimerde doğum yaptım ordaki Arif Canan'a gidiyorduk ama bikaç ay önce muaynane açtı ve 150₺ ücreti biz hala devam ediyoruz ama jimerde Muammer bey varmış Onuda çok övüyorlar. Pembe mavide ne kdrdı muayeneKızlar mrb, Bursa da iyi bir cocuk doktoru arıyorum.Kızım su an 4,5 aylık ve Pembe Mavi Dilek hnm a gidiyoruz. Hem muayene ucreti cok yuksek hem de tam olarak memnun degilim. Jimer, Medicabil, Esentepe tıp da gittiginiz cocuk doktorları var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Var tabi olmazmı sakin gitme cnm ona ben doğum yaptığımda bebeğin ilk kontrolünü o yaptı ve ilk muayenemizi ona yazdılar. Öyle üstünkörü yapıyor ki işini ne dediğini anlamadan muayene bitiyor. Sorularına alelade cevaplar veriyor. Benim kızım çok ağlıyordu hiçbişeye bakmadan açtır mama ver dedi düşün hangi doktor hiç düşünmeden mama ver der. Bir dahaki gidişinde kilosuna bakınca yok yok sütün yetiyor verme dedi. Çok ilgisiz biri bence bedava muayene etse Yinede gitmem!Pembe mavide muayene ucreti 180 olmus. Ucretin yanısıra doktorumuzdan da cok memnun degilim. Jımer de Ayfer Hnm ı da onerdiler. Bilginiz var mı?
Muzaffer Ocak hocayı tavsiye edebilirim. Gerek candan ilgisi gerek bilgisi en önemliside 24 saat cepten ulaşılabilir olması.Kızlar mrb, Bursa da iyi bir cocuk doktoru arıyorum.Kızım su an 4,5 aylık ve Pembe Mavi Dilek hnm a gidiyoruz. Hem muayene ucreti cok yuksek hem de tam olarak memnun degilim. Jimer, Medicabil, Esentepe tıp da gittiginiz cocuk doktorları var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Çekirge saglik plaza da kendi özel muayenehanesi var öncesinde jimer hastanesindeydi.mükemmel bir hekimhangi hastanede calısıyor Muzaffer Ocak?
Ben hastanede olsun istiyorum canım ya, hem tahlil vs isteyince kolaylık oluyor. Hem de ozel saglık sigortası kullanıyoruz.
Merhaba benimde yedi aylık kızım var jimerde doğum yaptım ordaki Arif Canan'a gidiyorduk ama bikaç ay önce muaynane açtı ve 150₺ ücreti biz hala devam ediyoruz ama jimerde Muammer bey varmış Onuda çok övüyorlar. Pembe mavide ne kdrdı muayene
Muammer değil cnm Muzaffer ocak mış ismi memnun kalırsan banada yazarmısınMerhabalar, jimerdeki Muammer bey hakkinda baya duymuştum, onun tam ismi öğrenebilirmiyim mümkünse?
Muammer değil cnm Muzaffer ocak mış ismi memnun
Jimerde Muammer bey de vardi, şimdi galiba ayrılmış oradanmüthiş biri. Nereye geçmiş öğrenirsem yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?