Bursa da ESKİ araba Kiralama?

sedaemra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
608
0
96
Bursa
kaydirigubbakcemileeski bir araba kiralamak istiyorz,üstü açık..uzun..shavrolet istiyoruz ama nerene nasıl kiralayacağımızı bulamadık araştırmaya başladık bulan arkadaşlar varmı ?

Bende öyle istiyorum düğün arabamızı yaaa, siyah üstü açık uzuuun mu uzuun eski mi eski bi araba... Bursa' da bulabilecek miyiz, ben internetten araştırdım hiçbirşey bulamadım, bilgi alırsan buraya yazar mısın sedaemra

bulursammmmm :) yazarımmm canım rengi mengi farketmez:) genelde beyaz oluyorlar bende pembe istiyorum:) ama :))) bulucam amaa inşallahhh

ınşallah canım yaa bulursan kesin banada haber ver emi :)
Ben geçen gün setbaşında gördüm kavuniçi bir chevrolet, görmeliydin çok sevimli duruyor bütün bakışları üstüne topluyor resmen :)

kuzenimin gelin arabası sizler için öğrenirim nerden kiraladığını akşama yazarım kıslar boshayallersmile

cancu süpersin, haberlerini bekliyoruz :) fiyatını da öğernebilir misin

İnşallah canım yaa bulursan kesin banada haber ver emi :)
Ben geçen gün setbaşında gördüm kavuniçi bir chevrolet, görmeliydin çok sevimli duruyor bütün bakışları üstüne topluyor resmen :)

ayyy evett canım süper oluurr bulucaz bulucazzz...:)))

kızlarr tazecik haber 450 tl kira bedeli 100 tl benzin masrafı alıyomuş elinde sadece bu araba varmış başka renk şansınız yok telefon numarasını bulduğu zman gönderecek kuzenim ilgilenen olursa yeride uluyoldaymış yerimseniben

sedaemre canım pembe bulursan banada haber ver lütfenn..bende internetten araştırdım ama bulamadım...( ama üstü kapalı olsun istiyorum saç baş dağılmasın sonra salona gidene kadar :))

Cancu tşkler canım, bu kira bedeli günlük mü?
Bu arada arabanın önden bi resmi varsa onuda koyarmısın :) Kırmızı da güzelmişşşşşşş

Cancu tşkler canım, bu kira bedeli günlük mü?
Bu arada arabanın önden bi resmi varsa onuda koyarmısın :) Kırmızı da güzelmişşşşşşş

ne??? bu fiyatt !!! :)))) limuzin bile 300 tl canlarrrr :) bu gidişle limuzin kiralıcaz sanrıım eskiye dönüş revaşta oldugu için.bu fiyatlar yüksek .....bakalım araştırmaya devammmm

teşekkür ederiiz canıımm....bu fiyat ne yaa sanki haftalık kalıcak bizde :)

Bencede 450 çok geldi banada ondan sordum kaç günlük bu diye :)
Gelin arabası haftasonu tüm veriyorlar normalde ondan olabilir mi, hani cumadan veriolar pzt sbh teslime kadar, haftasonu olduğu için tek gün vermiolar diye biliyorum,
ama günlükse çok pahalıymış, Sedaemra dediğim gibi limuzin kiralanır :)))
Ben bu eskilerden bulamazsam mini cooper düşünüyorum, siyahh bi dane :)

eevt canım ya:) cok pahalı ...bizde bizdee olmadı öle olucak ama üsüt acıkkk :)

yaa eveet kızlar bana da çok pahalı geldi :sm_confused:
ben aşkımın arabası gelin arabası olsun istiyorummm o kullansın yanına da ben oturayımmm boshayallersmile istemem öleee limuzinler falan chevroletler falan :dilcikar:

yaw sevgilimin arabasına hep biniyorum değişiklik olsunnnnn :)

sedaemra, canım bende üstü açık istiyordum ama saç baş dağılırr mecbur açıkta olsa kapanabilen bi araba lazım bence :)) düğüne kadar kapatıp çıkışta açabildiğim kadar açaaarım üstünü :))

ben hiç başka araba düşünmedim valla birde git düğünden sonra arabayı teslim et falan burda okumuştum gelinlerden biri kiralamış arabayı düğünün ertesi günü sabahın 7 sinde aramışlar arabayı getirin diye

sonuçta nişanlınzın arabası vasa onu süslemek en mantıklısı biz öyle yapıcaz

zaten fiyatlarıda çok uçuk bence değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…