220 73 40 yılmaz oto kiralama
burdan sorabailirsin
Bende öyle istiyorum düğün arabamızı yaaa, siyah üstü açık uzuuun mu uzuun eski mi eski bi araba... Bursa' da bulabilecek miyiz, ben internetten araştırdım hiçbirşey bulamadım, bilgi alırsan buraya yazar mısın sedaemra
kuzenimin gelin arabası sizler için öğrenirim nerden kiraladığını akşama yazarım kıslar boshayallersmile
İnşallah canım yaa bulursan kesin banada haber ver emi :)
Ben geçen gün setbaşında gördüm kavuniçi bir chevrolet, görmeliydin çok sevimli duruyor bütün bakışları üstüne topluyor resmen :)
kızlarr tazecik haber 450 tl kira bedeli 100 tl benzin masrafı alıyomuş elinde sadece bu araba varmış başka renk şansınız yok telefon numarasını bulduğu zman gönderecek kuzenim ilgilenen olursa yeride uluyoldaymış yerimseniben
Cancu tşkler canım, bu kira bedeli günlük mü?
Bu arada arabanın önden bi resmi varsa onuda koyarmısın :) Kırmızı da güzelmişşşşşşş
kızlarr tazecik haber 450 tl kira bedeli 100 tl benzin masrafı alıyomuş elinde sadece bu araba varmış başka renk şansınız yok telefon numarasını bulduğu zman gönderecek kuzenim ilgilenen olursa yeride uluyoldaymış yerimseniben
Bencede 450 çok geldi banada ondan sordum kaç günlük bu diye :)
Gelin arabası haftasonu tüm veriyorlar normalde ondan olabilir mi, hani cumadan veriolar pzt sbh teslime kadar, haftasonu olduğu için tek gün vermiolar diye biliyorum,
ama günlükse çok pahalıymış, Sedaemra dediğim gibi limuzin kiralanır :)))
Ben bu eskilerden bulamazsam mini cooper düşünüyorum, siyahh bi dane :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?