• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Bursa da kiralık abiye

NeSLa_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
37
0
86
38
Bursa
arkadaşlar kabarık tuvalet kiralayabileceğim bursada bildiğiniz bir yer var mı acaba?

merhaba canım;

bu konu için igs nin yanında lal var oraya bir bak birde asude organizasyona bak istersen onların yerde setbaşında ben oradan kiraladım bindallımı ve kına gecesi organizasyonu

canım heryer kiralıyor gelinlikçiler çarşısına gittiğinde oradaki dükkanları sıra ile gez ben gelinliğimi sudem paris moda evine diktirdim fiyatları ucuz değil ama uçukda değil...pazarlıkla ve fazlalık olan malzemelri çıkarttırınca çok da uygun oluyor..kiralık olduğu zaman giyilmemiş isteyeceksin tabiki e onunda fiyatı normale yakın oluyor o zamanda kiralık yerine alayım en azından benim olsun diyeceksin bence.tabi sormakta fayda var...paris moda evinin yeride gelinlikçiler çarşıdıa girişte solda birde ulu cami tarafından altıparmağa inerken solda görürsün mutlaka tabelasını...(çokk uzun yazdım yahu :)) mutluluklar tatlım...opuyorumnanaktanvereliniortak

Back
X