- 10 Nisan 2020
- 345
- 415
- 18
- 35
- Konu Sahibi Ellffiiddaa
-
Evet kötüyüde söylüyor polyanna davranmıyor neyse o bn çok memnunum kendisinden başınız sağolsun Allah gönlünüze göre versin insallahBende cok severim kendisini kızımı kaybettim ama elinden geleni yaptı.. İyiyi de kötüyü de söylüyordu ki olması gereken o
Amin ins cnm. Ne kadarlık hamilesin nasıl gidiyoEvet kötüyüde söylüyor polyanna davranmıyor neyse o bn çok memnunum kendisinden başınız sağolsun Allah gönlünüze göre versin insallah
30+4 haftalık hamileyim stresli geçiyor açıkcası çünkü bebeğimin suyu biraz az erken doğum riski var Aral hoca 35 haftaya kadar götürür diyor en kötü eğer artış olursa zamanında doğar diyor ama ister istemez stres oluyorum Aral bey 35 te doğsa bile sağlıklı olacağını söylüyor ama benimde daha önce bir kaybım olduğu için korkarak geçiyor gün sayıyorum dua edipAmin ins cnm. Ne kadarlık hamilesin nasıl gidiyo
Peki ne kadar zamanda bir gidiyosun kontrollere? Az ya suyun ondan sordum. Sağlıkla doğar ins mucizen..30+4 haftalık hamileyim stresli geçiyor açıkcası çünkü bebeğimin suyu biraz az erken doğum riski var Aral hoca 35 haftaya kadar götürür diyor en kötü eğer artış olursa zamanında doğar diyor ama ister istemez stres oluyorum Aral bey 35 te doğsa bile sağlıklı olacağını söylüyor ama benimde daha önce bir kaybım olduğu için korkarak geçiyor gün sayıyorum dua edip
Az ama bebeğe yetiyormuş suyu azalırsa sıkıntıymış gelişimi güzel gerilik yok 10 günde 1 gidiyorum kontrollere cnmPeki ne kadar zamanda bir gidiyosun kontrollere? Az ya suyun ondan sordum. Sağlıkla doğar ins mucizen..
Sevindim cnm. Sağlıkla kucağına alırsın ins yavrunuAz ama bebeğe yetiyormuş suyu azalırsa sıkıntıymış gelişimi güzel gerilik yok 10 günde 1 gidiyorum kontrollere cnm
Amin canım ins en yakın zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur şenindeSevindim cnm. Sağlıkla kucağına alırsın ins yavrunu
Aral hoca daha önce artda osman hocayla çalışmış ben bilgisine ve tecrubesine cok güveniyorum. Tüp bebek için gittim araya korona girdi o sırada verdiği takviye edici gida yla hamile kaldim 4 buçuk aylık kaybettim ama elinden gelen herşeyi yaptı bebeğim ve benim için sıkıntı bebegimdeydi o yüzden bisey yapamadi. Bi kac ay sonra tekrar gidicem bende tüp bebek icinMerhaba ben aranızda yeniyim. Benim jinemedde olumsuz tup bebek denemem olmuştu ve hayatımda verdiğim en kötü karardı jinemedde tedaviye başlamak. Ama o an ki psikolojiyle o kadar etkisi altına alıyor ki Murat Erdemir ağlayarak çıktım o kapıdan her seferinde. En son gideceğiniz yer orası olsun. Kliniğin önündeki caddeden her geçmemde istemsizce sinirleniyorum. 2.denememi bahcecide yapmıştım. Sabri beyden çok memnundm çok sabırlı ve bilgiliydi ama nasip değilmiş oda olumsuz sonuçlandı. Simdi Bursada 3.kez deneyeceğiz. Ama bursa bahceciye mi gitsem aral beye mi gitsem kararsiz kaldm . İkisine de gidip fikir alan görüşen tavsiye edebileceğiniz birisi var mı?
Allah sabırlar versin inşallah. Rabbim olumlu sonuçlarla dönüp kucağımıza almayı nasip etsinAral hoca daha önce artda osman hocayla çalışmış ben bilgisine ve tecrubesine cok güveniyorum. Tüp bebek için gittim araya korona girdi o sırada verdiği takviye edici gida yla hamile kaldim 4 buçuk aylık kaybettim ama elinden gelen herşeyi yaptı bebeğim ve benim için sıkıntı bebegimdeydi o yüzden bisey yapamadi. Bi kac ay sonra tekrar gidicem bende tüp bebek icin
Cnm naislsin ne durumdasınadet döngüsü 21-23 gün olan var mı kızlar
Bir degisiklik yok canm saglik çalışanı olduğum icin bu riskli ortamda bebek icin bir girisimde bulunamadim, sen napiyorsnCnm naislsin ne durumdasın
Bende beklemedeyim cnm 6.ayim.aral hoca 6 ay dene olmazsa gel dedi. Bende vakaların azalmasını bekliyorum şuan gerçekten sıkıntı doktora gidip gelmekBir degisiklik yok canm saglik çalışanı olduğum icin bu riskli ortamda bebek icin bir girisimde bulunamadim, sen napiyorsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?