BURSA DA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR VE İLK SEFERDE TUTAN YERLER

Amin ins cnm. Ne kadarlık hamilesin nasıl gidiyo
30+4 haftalık hamileyim stresli geçiyor açıkcası çünkü bebeğimin suyu biraz az erken doğum riski var Aral hoca 35 haftaya kadar götürür diyor en kötü eğer artış olursa zamanında doğar diyor ama ister istemez stres oluyorum Aral bey 35 te doğsa bile sağlıklı olacağını söylüyor ama benimde daha önce bir kaybım olduğu için korkarak geçiyor gün sayıyorum dua edip

Peki ne kadar zamanda bir gidiyosun kontrollere? Az ya suyun ondan sordum. Sağlıkla doğar ins mucizen..

Merhaba ben aranızda yeniyim. Benim jinemedde olumsuz tup bebek denemem olmuştu ve hayatımda verdiğim en kötü karardı jinemedde tedaviye başlamak. Ama o an ki psikolojiyle o kadar etkisi altına alıyor ki Murat Erdemir ağlayarak çıktım o kapıdan her seferinde. En son gideceğiniz yer orası olsun. Kliniğin önündeki caddeden her geçmemde istemsizce sinirleniyorum. 2.denememi bahcecide yapmıştım. Sabri beyden çok memnundm çok sabırlı ve bilgiliydi ama nasip değilmiş oda olumsuz sonuçlandı. Simdi Bursada 3.kez deneyeceğiz. Ama bursa bahceciye mi gitsem aral beye mi gitsem kararsiz kaldm . İkisine de gidip fikir alan görüşen tavsiye edebileceğiniz birisi var mı?

Aral hoca daha önce artda osman hocayla çalışmış ben bilgisine ve tecrubesine cok güveniyorum. Tüp bebek için gittim araya korona girdi o sırada verdiği takviye edici gida yla hamile kaldim 4 buçuk aylık kaybettim ama elinden gelen herşeyi yaptı bebeğim ve benim için sıkıntı bebegimdeydi o yüzden bisey yapamadi. Bi kac ay sonra tekrar gidicem bende tüp bebek icin

Allah sabırlar versin inşallah. Rabbim olumlu sonuçlarla dönüp kucağımıza almayı nasip etsin

Bir degisiklik yok canm saglik çalışanı olduğum icin bu riskli ortamda bebek icin bir girisimde bulunamadim, sen napiyorsn
Bende beklemedeyim cnm 6.ayim.aral hoca 6 ay dene olmazsa gel dedi. Bende vakaların azalmasını bekliyorum şuan gerçekten sıkıntı doktora gidip gelmek

Benim de Bursa Bahçecide İlk tüp bebek deneyimim oldu , 13 haftalık oldu bebeğim . Rabbim hem bana hem isteyen herkese hayırlı evlat bahşetsin minişini kucağına almayı nasip etsin . Yüreği evlat ateşiyle yanan herkesi Rabbim en kısa zamanda sevindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…