BURSA DA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR VE İLK SEFERDE TUTAN YERLER

Haklısınız ne kadar çok dolaşırsa o kadar kafası karışıyor insanın. Geçen seneki negatifimden sonra istanbuldaki bahçeciye bile gittim ama ne yazık ki benide gönderdiler eşimin tedavi olmasını ondan sonra ancak tüp bebek düşünmem gerektiğini söylediler. Üniversitede üroloji doktorları tedavisi yok dedi. Bursada jinemed acıbadem jimer hepsini gezdim o arada pandemi girdi araya sonunda Suat beyle devam ettik. Nasip böyleymiş demek ki. İstanbuldan dönerken bütün ümitlerim hayallerim bitmişti. Uğraşmak istemiyor kimse bizimle diye düşündüm. O yüzden Suat beyi sorgulayamadım hiç. Umarım içinize sinen biryer bulursunuz ve olumlu sonuç alırsınız.

evet canım sağol biraz da nasip gerçekten bazen eli ayağına dolanıyor insanın yada çaresizlikten kendini olmayacak yerlerde görüyosun ama neresi hayırlıysa orası olsun inşallah korkudan erteliyorum 2yıldır artık kalkışmam lazım
Sende sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna

Amin inşallah Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin

Arkadaşlar bursa bahçeciyle görüşen orda tedaviye başlayan yada olumlu sonuç alan var orayı meral ediyoruuum

Arkadaşlar bursa bahçeciyle görüşen orda tedaviye başlayan yada olumlu sonuç alan var orayı meral ediyoruuum
P Purple07 arkadaşım ben temmuz ayinda ön gorusme için gittim giderken çok karamsardim guvensizdim yeni bi merkez olduğu icin Betül hanımın isminiDe hic duymamistim önyargiyla gittim fakat muayene esnasında ve öngorusmede Betül hanım çok pozitifti uuzn uzun muayene etti ve gayette bilgiliydi düşündüğüm gibi değildi biz henüz tedaviye başlamadık fakat Betul hanimda tedavimize basliyacagiz inşallah bi engel olmazsa bi Kac ay sonra inşallah sonucumuzda pozitif olur diger arkadaslara umut olurum bende

Yaa ne güzel böyle olumlu şeyler duymak.. nereye gideceğimi o kadar bilmiyodumki bursa da bahçeciyi görünce çölde su bulmuş kadar sevindim ne yalan diyim
Burdaki oluşumun yeni oluşu düşündürdü benide sizler gibi. Betül hanım şevket yılmazdaymış sanki duymuştum gidenlerden adını. Ben de bgn aradım ancak 24 kasıma randevu alabildim çok doluymuş. Bekleyeceğim artıkk 10gün daha İnşallah canım senden de güzel haberler alırız buradan haberleşelim inşallh merkez hakkında fikrimiz olsun

Ayyy canım inşallah ❣❣❣ sende gidip gorustugunde düşüncelerini Paylas lütfen bizlerle de

Merhaba ilk tüp bebek denemenizmi acaba..bende bahçeciyi çok merak ediyorum tabi herkes gibi benide yeni bir merkez olması tedirgin ediyor..sadece 1 doktor mu çalışıyor çok yoğunluk var mı acaba ay ne çok soru sordum

Yok canım ilk tedavim değil ben gittigim de çok tenhaydi fakat uzun zaman geçti şu an nasıldır bilemem evet bir dr çalışıyordu o zaman şu anda hala tek drla devam ediyorlar sanırım bi gidip görüşe bilirsin ön görüşme ücretsiz fikir edinirsin en azından

Bende şahin bey de 3 negatif aldım en son negatifim geçen aydı kafamı toparlayıp tekrar başlasammı diyorum çok kararsızım yaşımda 31 oldu ön görüşmeye gideyim en azından hala ücretsizse

Benimde şahin bey de bir negatif denemem var.. o yüzden ikinciye tekrar ayağım hiç gitmiyor ne yalan söyliyim..
Yarın Bahçeciyle görüşeceğim bende fikir olsun umarım içime siner başka merkez kalmadı

İlk tüp bebek denememdi pembe mavide ismail beye gidiyorum.. Rabbıme hamdolsun su an 8 haftalık hamıleyım.. doktorumdan memnunum hiç hormon vermedı transferden sonra ve bana uygun tedavı neyse onu yaptı.. inş

Herkese merhaba ,Bursa da tüp bebek yaptıran ve memnun kalan varsa önerilerini benimle paylaşabilir mi?
Yakın bi arkadaşım Jimer de Suat hoca da yaptırdı tek seferde tuttu. Bir diğer tanıdığımda bahçeci tüp merkezine gitti ama ilk seferde sonuç alamadı.

Rastgele bakarken denk geldim de hiç hoşlanmıyorum böyle doktorlardan... Herkese aynı davranmak zorundalar. Bazı doktorlar "kurbanınız olim hocam, Allah razı olsun" tarzı hasta seviyor:)) Sizin mesafeli tavrınız varsa oda ona göre davranıyor olabilir. Benimde muayenelerim 3-5 dk sürer en fazla... Bazıları girer çıkmaz acaba derim konu ne bu kadar konuşacak ne olabilir.

Bazı hastalar özellikle riski gebelik hastaları cok soru sorar benim gibi ben kagida yazardım sorardim. Bu arkadaşın gittiği doktora gittim çok memnun kaldim kızımı kaybettim ama herseyle çok ilgilendi. Her muanesinde detaylı anlatırdı ben detaylı sorunca. Moral verirdi önceki ultrason sonuçlarıyla karsilastirirdi.

Başınız sağolsun. Demekki zor hastalarla daha çok ilgileniyor.

Başınız sağolsun. Demekki zor hastalarla daha çok ilgileniyor.
Sağol cnm. Aynen öyle soru sorarsan ve sıkıntılı şeyler olursa teker teker soruyo sunu yapıyo musun şunu yapma bunu yapma şunu yap gibi

Merhaba
Bende aşılama ya da tüp bebek düşünüyorum kısa zamanda muayeneye gidicem. Nereyi önerirsiniz? Eşimde sperm düşüklüğü ve baş anomalisi yüzde 90 çıkıyor bende sorun yok Allah'a şükür. Acaba ilacı falan varmıdır eşim için?

Aral hocayla ilgili yorumlarınızı okudum arkadaşlar ama hiç anlattığınız gibi hissetmiyorum ben riskli gebeyim bu arada kendisine hamile kalmadan önce gitmiştim gebe kalınçada devam ettim istediğim soruyu soruyorum aklıma ne gelirse hatta watsapp üzerinde sorularım olunca yazıyorum mutlaka dönüyor psikolojik olarakta rahatlatıyor insanı ben çok memnunum dediğiniz gibi enerji meselesi tamamen çünkü yaptığı tedavide çok garantici ve her önlemi alıyor

Bende cok severim kendisini kızımı kaybettim ama elinden geleni yaptı.. İyiyi de kötüyü de söylüyordu ki olması gereken o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…