- 31 Temmuz 2017
- 1.189
- 1.036
- 133
- Konu Sahibi Ellffiiddaa
-
Bahçeciyi burda yeni okudum. Aslında görüşülebilir istanbul da başarıları var evet ama burası yeni bi merkez o biraz düşündürücü teknoloji muhakkak aynıdır ama doktorla tanışmakta fayda var tabi. Giden varsa bilgi edinmek isterim. Çok yer dolaşırsam da kafam karışacak
Haklısınız ne kadar çok dolaşırsa o kadar kafası karışıyor insanın. Geçen seneki negatifimden sonra istanbuldaki bahçeciye bile gittim ama ne yazık ki benide gönderdiler eşimin tedavi olmasını ondan sonra ancak tüp bebek düşünmem gerektiğini söylediler. Üniversitede üroloji doktorları tedavisi yok dedi. Bursada jinemed acıbadem jimer hepsini gezdim o arada pandemi girdi araya sonunda Suat beyle devam ettik. Nasip böyleymiş demek ki. İstanbuldan dönerken bütün ümitlerim hayallerim bitmişti. Uğraşmak istemiyor kimse bizimle diye düşündüm. O yüzden Suat beyi sorgulayamadım hiç. Umarım içinize sinen biryer bulursunuz ve olumlu sonuç alırsınız.
evet canım sağol biraz da nasip gerçekten bazen eli ayağına dolanıyor insanın yada çaresizlikten kendini olmayacak yerlerde görüyosun ama neresi hayırlıysa orası olsun inşallah korkudan erteliyorum 2yıldır artık kalkışmam lazım
Sende sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna
P Purple07 arkadaşım ben temmuz ayinda ön gorusme için gittim giderken çok karamsardim guvensizdim yeni bi merkez olduğu icin Betül hanımın isminiDe hic duymamistim önyargiyla gittim fakat muayene esnasında ve öngorusmede Betül hanım çok pozitifti uuzn uzun muayene etti ve gayette bilgiliydi düşündüğüm gibi değildi biz henüz tedaviye başlamadık fakat Betul hanimda tedavimize basliyacagiz inşallah bi engel olmazsa bi Kac ay sonra inşallah sonucumuzda pozitif olur diger arkadaslara umut olurum bendeArkadaşlar bursa bahçeciyle görüşen orda tedaviye başlayan yada olumlu sonuç alan var orayı meral ediyoruuum
P Purple07 arkadaşım ben temmuz ayinda ön gorusme için gittim giderken çok karamsardim guvensizdim yeni bi merkez olduğu icin Betül hanımın isminiDe hic duymamistim önyargiyla gittim fakat muayene esnasında ve öngorusmede Betül hanım çok pozitifti uuzn uzun muayene etti ve gayette bilgiliydi düşündüğüm gibi değildi biz henüz tedaviye başlamadık fakat Betul hanimda tedavimize basliyacagiz inşallah bi engel olmazsa bi Kac ay sonra inşallah sonucumuzda pozitif olur diger arkadaslara umut olurum bende
Ayyy canım inşallah ❣❣❣ sende gidip gorustugunde düşüncelerini Paylas lütfen bizlerle deYaa ne güzel böyle olumlu şeyler duymak.. nereye gideceğimi o kadar bilmiyodumki bursa da bahçeciyi görünce çölde su bulmuş kadar sevindim ne yalan diyim
Burdaki oluşumun yeni oluşu düşündürdü benide sizler gibi. Betül hanım şevket yılmazdaymış sanki duymuştum gidenlerden adını. Ben de bgn aradım ancak 24 kasıma randevu alabildim çok doluymuş. Bekleyeceğim artıkk 10gün dahaİnşallah canım senden de güzel haberler alırız buradan haberleşelim inşallh merkez hakkında fikrimiz olsun
Merhaba ilk tüp bebek denemenizmi acaba..bende bahçeciyi çok merak ediyorum tabi herkes gibi benide yeni bir merkez olması tedirgin ediyor..sadece 1 doktor mu çalışıyor çok yoğunluk var mı acaba ay ne çok soru sordumP Purple07 arkadaşım ben temmuz ayinda ön gorusme için gittim giderken çok karamsardim guvensizdim yeni bi merkez olduğu icin Betül hanımın isminiDe hic duymamistim önyargiyla gittim fakat muayene esnasında ve öngorusmede Betül hanım çok pozitifti uuzn uzun muayene etti ve gayette bilgiliydi düşündüğüm gibi değildi biz henüz tedaviye başlamadık fakat Betul hanimda tedavimize basliyacagiz inşallah bi engel olmazsa bi Kac ay sonra inşallah sonucumuzda pozitif olur diger arkadaslara umut olurum bende
Yok canım ilk tedavim değil ben gittigim de çok tenhaydi fakat uzun zaman geçti şu an nasıldır bilemem evet bir dr çalışıyordu o zaman şu anda hala tek drla devam ediyorlar sanırım bi gidip görüşe bilirsin ön görüşme ücretsiz fikir edinirsin en azındanMerhaba ilk tüp bebek denemenizmi acaba..bende bahçeciyi çok merak ediyorum tabi herkes gibi benide yeni bir merkez olması tedirgin ediyor..sadece 1 doktor mu çalışıyor çok yoğunluk var mı acaba ay ne çok soru sordum
Bende şahin bey de 3 negatif aldım en son negatifim geçen aydı kafamı toparlayıp tekrar başlasammı diyorum çok kararsızım yaşımda 31 oldu ön görüşmeye gideyim en azından hala ücretsizseYok canım ilk tedavim değil ben gittigim de çok tenhaydi fakat uzun zaman geçti şu an nasıldır bilemem evet bir dr çalışıyordu o zaman şu anda hala tek drla devam ediyorlar sanırım bi gidip görüşe bilirsin ön görüşme ücretsiz fikir edinirsin en azından
Yakın bi arkadaşım Jimer de Suat hoca da yaptırdı tek seferde tuttu.Herkese merhaba ,Bursa da tüp bebek yaptıran ve memnun kalan varsa önerilerini benimle paylaşabilir mi?
Rastgele bakarken denk geldim de hiç hoşlanmıyorum böyle doktorlardan... Herkese aynı davranmak zorundalar. Bazı doktorlar "kurbanınız olim hocam, Allah razı olsun" tarzı hasta seviyor:)) Sizin mesafeli tavrınız varsa oda ona göre davranıyor olabilir. Benimde muayenelerim 3-5 dk sürer en fazla... Bazıları girer çıkmaz acaba derim konu ne bu kadar konuşacak ne olabilir.Açıkçası kendi muayenesine de 3 kez gittim. Pek bir farkı yoktu. Benim şansıma denk gelmiş olabilir. Sorularımı bile soramadan çıkıyordum odadan. Hep bir aceleci tavır vardı, ben memnun kalmadım tavırlarından. Ama diyorum ya hastanın enerjisi ile değişen bir şey bu belki de. Bir ton para verip, 5 dk muayene olmak insanın zoruna gidiyor
Bazı hastalar özellikle riski gebelik hastaları cok soru sorar benim gibi ben kagida yazardım sorardim. Bu arkadaşın gittiği doktora gittim çok memnun kaldim kızımı kaybettim ama herseyle çok ilgilendi. Her muanesinde detaylı anlatırdı ben detaylı sorunca. Moral verirdi önceki ultrason sonuçlarıyla karsilastirirdi.Rastgele bakarken denk geldim de hiç hoşlanmıyorum böyle doktorlardan... Herkese aynı davranmak zorundalar. Bazı doktorlar "kurbanınız olim hocam, Allah razı olsun" tarzı hasta seviyor:)) Sizin mesafeli tavrınız varsa oda ona göre davranıyor olabilir. Benimde muayenelerim 3-5 dk sürer en fazla... Bazıları girer çıkmaz acaba derim konu ne bu kadar konuşacak ne olabilir.
Başınız sağolsun. Demekki zor hastalarla daha çok ilgileniyor.Bazı hastalar özellikle riski gebelik hastaları cok soru sorar benim gibi ben kagida yazardım sorardim. Bu arkadaşın gittiği doktora gittim çok memnun kaldim kızımı kaybettim ama herseyle çok ilgilendi. Her muanesinde detaylı anlatırdı ben detaylı sorunca. Moral verirdi önceki ultrason sonuçlarıyla karsilastirirdi.
Sağol cnm. Aynen öyle soru sorarsan ve sıkıntılı şeyler olursa teker teker soruyo sunu yapıyo musun şunu yapma bunu yapma şunu yap gibiBaşınız sağolsun. Demekki zor hastalarla daha çok ilgileniyor.
Bende cok severim kendisini kızımı kaybettim ama elinden geleni yaptı.. İyiyi de kötüyü de söylüyordu ki olması gereken oAral hocayla ilgili yorumlarınızı okudum arkadaşlar ama hiç anlattığınız gibi hissetmiyorum ben riskli gebeyim bu arada kendisine hamile kalmadan önce gitmiştim gebe kalınçada devam ettim istediğim soruyu soruyorum aklıma ne gelirse hatta watsapp üzerinde sorularım olunca yazıyorum mutlaka dönüyor psikolojik olarakta rahatlatıyor insanı ben çok memnunum dediğiniz gibi enerji meselesi tamamen çünkü yaptığı tedavide çok garantici ve her önlemi alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?