BURSA DA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR VE İLK SEFERDE TUTAN YERLER

Şuan muayanesi var aral hocanın orda cok detaylı bakıyo. Jimerde malesef cok yoğun muayanesinde her hastasını geçmişte yasadiklarina kadar sormadan tanıyor

Şuan muayanesi var aral hocanın orda cok detaylı bakıyo. Jimerde malesef cok yoğun muayanesinde her hastasını geçmişte yasadiklarina kadar sormadan tanıyor
Açıkçası kendi muayenesine de 3 kez gittim. Pek bir farkı yoktu. Benim şansıma denk gelmiş olabilir. Sorularımı bile soramadan çıkıyordum odadan. Hep bir aceleci tavır vardı, ben memnun kalmadım tavırlarından. Ama diyorum ya hastanın enerjisi ile değişen bir şey bu belki de. Bir ton para verip, 5 dk muayene olmak insanın zoruna gidiyor

Valla ben en az 10 15 dk duruyorum her giren de öyle genelde sorulara falan cok güzel açıklayıcı cevaplar verir. Demek enerjiniz tutmamis sizin

İnşallah istenen büyüklüğe gelir kuzum baya büyümüş de bence 16 olan gelir
Bahçeciye de ilave doktor fikri almak için gideceğim canım. Acıbadem’e muayeneye gitmiştim Şahin Hocaya, bayaa sevmiştim de, ama çok sıra bekliyordum diye devam etmedim.
Şahin bey çok tatlı çok da tecrübeli işini ne yaptığını bilen bir doktor. Sıra meselesine gelince her yerde oluyor o iş biz Bahçecide de 1 saat bekledik randevulu gittiğimiz halde. Hatta hastalardan biri arıza çıkardı daha önceki yerimizde de çok sıra beklediğimiz için burayı tercih etmiştik burası da mı böyle falan diye çıkıştı heh dedim bu kesin Acıbademden geliyordur
Yeter ki emin ellerde olalım da katlanacağız bazı şeylere napalım

İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur Acıbadem’de şuan en büyük problem ama dediğin gibi Şahin Bey fazlası ile tecrübeli birisi. Hiç bir zaman emin olamayacağımız için yanında en iyi hissettiğin doktoru seç bence. Vücudumuz her ay verdiği tepki farklı, doktor doktor gezsek de istediği zaman gelecek bebiş

Merhaba sizinle birebir aynı şeyleri yaşadım.
Bu mesajın çok benzerini bende yazdım,Hatta aynı yorumda bulundum enerjimiz tutmadı galiba diye.

Tabi enerjimiz ne olursa olsun,histereskopi şart deyip operasyondan çıkınca aslında normalmiş demek,Operasyon öncesi işlem hakkında hiç bir bilgi vermemek ne kadar normal bilemiyorum. O kadar hastasından bi haber ki operasyondan hemen sonraki kontrolde eşimi muayene odasına çağırıyor bebeğe bakalım gel diyor Seninle konuşurken çalan telefonu çat açıyor, sen derdini anlatırken yanındaki sekreteri hocam hastayı uyutsunlar mı diye soruyor. Muayene sıranı beklerken sekreter sana muayene olun Çıkın da bizim gebe hastamız var ona rahat rahat bakalım diyebiliyor

Her muayenede aynı hikayeyi anlat anlat dur, Ben devlet hastanesinde çalışıyorum,Gelen hastayı o yoğunlukta takip edebiliyorum. Hatırlamasam bile hasta gelmeden bilgisayardan on saniye bakıp hatırlıyorum. Atla deve değil ki. 300 lira ver, aynı şeyleri sorsun devamlı.Bunun normal olduğunu bir hekim olarak da asla düşünmüyorum.

3 düşük olunca Aral beyi kendime kurtuluş gibi görmüştüm ama maalesef zaman kaybı ve hayal kırıklığı.

Şimdi ismail beye gidiyorum, eşim hekim konusuna hiç karışmaz, o bile ismail beyin muayenesinden her çıkışında aral beye pozitif (!) düşüncelerini iletiyor:)) Aradaki fark o kadar bariz ki çünkü. Aral beyden çıkınca ağlayacak gibi oluyordum, soracaklarım ağzıma tıkılmış vaziyette kalakalıyorduk. 300 lira verip 3 dk kaldık hele bir keresinde, ben soru sorarken ayağa kalkıp kapıyı tutmuştu hiç unutmam hadi git dercesine.

Bende iyi salakmışım hee, yazdıkça sinirlendim kendime

Olmuyorsa zorlamamak enerji kimle tutuyorsa onunla devam etmek lazım.

Burada pek övülmeyen jinemedden memnun o kadar çok kişi var ki mesela..

İnşallah sonunda hepimiz sağlıkla evlat sahibi oluruz derdimiz isteğimiz o

Hahaha, inanir misin o mesaji okuyunca bende acaba huysuz nickini mi degistirdi diye düşündüm

Ah yaa, ben de bir tek ben miyim bunları yaşayan diyordum Gerçekten o kadar benzer şeyleri yaşamışız ki.. Asistanı benim muayenemde başka hastayı soruyordu, ultrasonda 30 sn felan bakıp tamam çatlamış çok güzel diyip geçiştiriyordu. Eşim de hikayeyi baştan anlatıyordu. Hatta bir keresinde ayağa kalktı, kapıyı açıp diğer hastalar dışrıdayken ‘aklınıza takılan bir şey var mı?’ diye sordu. Artık o anda ne sorabilirim ki.
Gerçekten işe ticaret olarak baktığını ve çok güzel reklam yaptığını düşünüyorum.

Ben de şuan Nedret Hanım’a gidiyorum, henüz çok tanıyamadım. Ama en azından hastaya saygılı davranıyor, tane tane anlatıyor ve ilgileniyor. Doktorluğundan öte bu çok önemli benim için.
Eşimle Aral Bey’in yanından şüphe ile çıkıyorduk. Şimdi en azından kafamız rahat

Bende açıkçası infertilite hastalarını değil gebe hastaları sevdiğini düşünüyorum. Instagramdaki paylaşımları da bunu gösteriyor, devamlı cinsiyet partisi paylaşması, gebelere özel programlar düzenlemesi de bunu kanıtlıyor bana göre. İnfertilite bir gelir kapısı sadece. 10 dklık histerekopi için 5000 i sorgusuz sualsiz verdim mesela ben .

Böyle olumsuz bir şey yazmayı da sevmiyorum aslında, belki gidip şifasını onda bulacak insanlar okuyup olumsuz düşünebilir. Bu benim tecrübem neticede.

ay içime öküz oturdu kızlar yine :)
kaç zamandır Aral Bey e gidip gitmeme konusunda kararsızdım ancak şuan elendi benim için. Allah hepimizi hayırlısı ile karşılaştırsın ne diyim çok zor

ay içime öküz oturdu kızlar yine :)
kaç zamandır Aral Bey e gidip gitmeme konusunda kararsızdım ancak şuan elendi benim için. Allah hepimizi hayırlısı ile karşılaştırsın ne diyim çok zor

Yok canım bu bizim negatif tecrübemiz. Belki de sen iyi anlaşacaksın, şifa olacak. Memnun olanı da çok. Bakarsan her doktor için var aynı durum, memnun olan da oluyor olmayan da. Denemeden gitmeden bilemezsin :)

Yok canım bu bizim negatif tecrübemiz. Belki de sen iyi anlaşacaksın, şifa olacak. Memnun olanı da çok. Bakarsan her doktor için var aynı durum, memnun olan da oluyor olmayan da. Denemeden gitmeden bilemezsin :)
yok ya sanmam bugune kadar çok doktor gezdim. Adı duyulmuş ama geneli öyle bana aynı acıyı hissetmesi gerek aman bu zamanda hep var malesef genelin sorunu dememesi gerek.

yok ya sanmam bugune kadar çok doktor gezdim. Adı duyulmuş ama geneli öyle bana aynı acıyı hissetmesi gerek aman bu zamanda hep var malesef genelin sorunu dememesi gerek.

İnşallah gönlünce br hekim bulursun ve sana da vesile olur. Hepimizin niyeti evlat sahibi olmak.inşallah hayırlısıyla nasip olur.

Arkadaşlar merhaba
Bende Bursa da merkez ve dr arayışındayım
2 yıl önce acıbadem şahin bey de nagAtif denememiz oldu.. çok ciddi olumsuzlklar yaşamadık ama tekrar oraya gitmiyor ayagım nedense şahin bey biraz rutine bağlamış gibi sanki çok yoğun ve kişiye göre bi tedavi uygulanmadıgı hissiyatım var. Başka neresi olabilir jimer aklımdaydı ama suat bey e de gittim sezaryene bağlı istmoselin var ameliyat ol deyip yolladı beni. 4 yıldır belki yüz tane dr gezdim hiçbiri demedi bunu anlam veremedim. 1kızım var dogal yolla olmuştu.. 2. Çocuk için 4 yıldır uğraşıyoruz. Bir akıl bir yönlendirmeye çok ihtiyacım var hepimiz için hayırlısı olsun..

Jimer Suat Beyde tedavi gördüm dondurulmuş transferle gebe kaldım. Her dediği adıma uydum kendimce çok gerekli görmediğim halde histereskopi istedi oldum. Kesinlikle pişman değilim çok açıklayıcı bir doktor değil ama garantici olduğunu düşünüyorum. Geçen sene pembe mavide negatif denemem oldu dediğiniz gibi çok büyük olumsuzluklar yaşamadım ama devam etmek istemedim insanda önyargı oluşuyor. Eğer jimerde başlamasaydım Bursada yeni açılan Bahçeciye giderdim sanırım. Daha yeni bir merkez ama bahçeci ve doktorları genel anlamda başarılılar. Belki görüşüp fikir alabilirsiniz.

Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla gelsin
Aslında o kadar yorgundum ki geçen sene hiçbiyer dolaşmadan Suat beye gidip jimerde hemen başlamaktı niyetim. Ama beni üniversiteye sevk etti kaç tane doktor gördü tüp bebeğe engel bi istmoseliniz yok dendi. İstmosel ameliyatınında kendi içinde riskleri var dendi. Sonra araştırırken gördümki Suat bey her hastasina histeroskopi öneriyor dediğiniz gibi garantici yapısından ötürü sanırım. Ama şimdi gitsem tekrar ameliyat olmadan gelmişsin deyip eminim başlamaz bile tedaviye.. bilmiyorum ben biraz sorunlu bi hastayım eşlik edem hastalıklrım da var belki de bana bulaşmamak için başından savdı inanın bilmiyorum.

Bahçeciyi burda yeni okudum. Aslında görüşülebilir istanbul da başarıları var evet ama burası yeni bi merkez o biraz düşündürücü teknoloji muhakkak aynıdır ama doktorla tanışmakta fayda var tabi. Giden varsa bilgi edinmek isterim. Çok yer dolaşırsam da kafam karışacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…