BURSA DA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR VE İLK SEFERDE TUTAN YERLER

Demi bencedehayır cnm ücret olarak ayni. Tabi iki tarafta da bakıyo ama muayanesini tercih et bence özellikle hafta ici aksam saatlerini. Jimer de hem ameliyatları hem doğumlari hem visitleri oluyo muayanesindeki kadar ilgilenemiyo

merhaba .. bende pembe mavıden ismail küçükerdoğana tüp bebek tedavisi için başladım.. dün itibariyle iğnelere başladık..Rabbım herkese yardım etsin..İsmail beyide ben çok araştırarak buldum. Hiç kötü yorum yoktu hakkında..inşaAllah herkes bebeğine kavuşur..

Bir kurumu kötülemek istemem ama jinemed Bursa da gidecegınız en son yer bile olmasın. Doktor pozitif gibi görünerek etkisi altına alıyor ve ticarethane baslıyor. Çok yazık insanlar ne umutlarla gidiyor. Aldıkları paranın helal oldugunu düşünmesinler. Bilgi dikkat 0 hiçbir probleminiz yoksa belki o konuda iyi olabilirler ancak tekrarlayan gebelik kayıplarında koca bir sıfır. Sağlık bakanlığının gerekli kontrolleri yaparak bu şekilde haksız kazanç sağlayan kurumları kapatması gerek. Lütfen boşluğa düşmeyin ve elinizden geldiğince işini aşkla yapan hedefi olan doktorlar tercih edin.

Kesinlikle katılıyorum

çok üzücü gerçekten.. demek ki neler yaşamışsınız ki böyle üzüntü ile yazmışsınız.. hiçbir anne adayı bunu haketmıyor..bizde yeni başladık ben rahat olmaya gayret edıyorum.. yarın kontrolum var bakalım ne durumdayız.. pembe mavıdeyım..ödüm kopuyor bırısı gelıp kötu seyler yazacak dıye.. Allah yardımcınız olsun güzel doktorlarla karşılaşırsınız inşaAllah..

Ya çaresizlik başka birşey değil. Çaresizce birinin size el uzatmasını destek olmasını istiyorsunuz. Sizin sorununuzla ilgilenilmesini çözüm üretilmesini elinizden birşey gelmiyor çünkü. Belki onlarında gelmiyor, nasip herşey Allahtan sözüm yok ama anlıyorsunuz emek verilmediğini, önemsenmediğini... herkese aynı prosedürü daya geç aynı fotokopi kağıdını çoğalt ver asistanın eline versin sana

Herşey yolunda gitsin inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün hayırlı sağlıkla gelsin bebiş. Rahat olun hep pozitif düşünün. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Herşey yolunda gitsin inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün hayırlı sağlıkla gelsin bebiş. Rahat olun hep pozitif düşünün. Allah iyilerle karşılaştırsın.
Hayr duanız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. Rabbim herkese har kapısı açsın..Vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın ve insanları aptal yerine koyanları da o parayı yemeyi nasip etmesin..Bende bugun kontrolüm vardı yumurtalar olgunlaşmaya başlamış cumartesi yeniden gidicem..Stressiz geniş olup bu süreci atlatmak istiyorum inşaAllah..

Hadi hayırlısı inşallah emeklerinin karşılığını güzel sağlıklı bir bebişle al inşallah

evet strese gerek yok çünkü elimizden gelen tekşey kendimizi motive etmek... Güzel günleri hayal et

Merhabalar,

Mehmet Aral hoca ilk muayenede çok ilgiliydi. Ancak yoğunluktan mı yoksa beni sevmedi mi bilmiyorum, sonraki muayenelerim 5 dk bile sürmüyordu. Bana klomen ile yumurta büyütme tedavisi yapmıştı. 2 ay klomen kullandım, hem kist oldu sonraki ay doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım, hem de 2 denemem de negatifti. Yumurta çatladı mı diye adam akıllı bakmıyordu ve doğrulamak için progesteron testi de yapmamıştı. Hastaları arasında ayrım yapıyor olabilir, ben yoğunluğundan dolayı tavsiye etmiyorum. Neredeyse her muayenede tekrar geçmişi hatırlatıp başa dönüyorduk, ekrandan hastanın geçmişine bakmak çok zor olmamalı diye düşünüyorum.

Maalesef doktorların çoğunun bu konuda böyle olduğunu düşünüyorum. Onlar için yumurta takibi aşılama gibi tedaviler çok basit takibini de çok sıkı sıkıya yapmıyorlar. Asıl tüp bebekle çok uğraşıyorlar. Tüp bebek hastası olsanız size karşı ilgisi daha Farklı olurdu bence.. ben de aşılamamdan sizinle benzer sebepler yüzünden memnun kalmamıştım

İşte durum böyle olunca hasta kaybediyorlar, aşılama bu ay yaptıracağız eğer yumurtalar düzgün büyürse. Şuan 6 yumurtam var ve doktor takip ediyor. Bu gidişle aşılama yapamayız dedi. Şuan pembe mavide Nedret Hanıma gidiyorum. Cumartesi günü Bahçeci Bursa’dan da randevum var, oradan da fikir alacağım. Çok uğraştırıcı bir süreç, Allah hepimizin yardımcısı olsun ve iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın inşallah..

Aynen öyle canım ben de pembe mavi Nevin hanıma gittim bu ay aşılama yaptırdım. Ama beni kaybetti özensizliğinden dolayı 2. Aşılamamı Farklı merkezde yaptırmaya karar verdim. Sen ne kullandın da 6 yumurtan oldu? Bana letu verdiler iğne istememe rağmen iptal olur dedi. Onla da anca 1 yumurta gelişebildi sinir oldu bari 3 tane olacak şekilde ayarlasaydı...
Bahçeciye de gittim Acıbademe de tüp düşüncem vardı ikisini de beğendim doktorların. Sen ne için gideceksin oralara?

Ah ya işte, keşke şu süreçte hastalarda yarattığı maddi ve manevi kayıplarını düşünebilseler.
Ben pcoyum zaten, letu kullandım 5 gün 2 tane. 12. Gün kontrole gittiğimde 3 tane 12-14mm arası yumurta vardı. Biraz geriden geliyordu. 16. Gün tekrar gittim, 3 yumurta daha 12-14lere gelmiş. Yani toplam 6 yumurta, 5’i 12-14 arası 1’i de 16mm olmuş şimdi gonal f verdi. 3 gün kullanıp tekrar gideceğim. İnşallah 16 olan büyür, diğerleri küçülür. Yoksa bu ay boş geçecek.
Tüp bebek hastası değilsen fazla yumurta da istenmeyen bir şey malesef

Bahçeciye de ilave doktor fikri almak için gideceğim canım. Acıbadem’e muayeneye gitmiştim Şahin Hocaya, bayaa sevmiştim de, ama çok sıra bekliyordum diye devam etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…