Bursa Doruk Tıp Merkezi Hakkında bilgi...

basur başlangıcı olabilir bende de kabızlık var 5 günde yada bir haftada tuvalete çıkıyorum ve sonrasında aynen yanıyo doktora git bence ilerlemeden

doruk özel bursa hastenesine doğum için giden, ve hamile olupta giden arkadaşlar var mı? Bana bilgi verirmisiniz? Normal doğum ve sezeryan fiyatlarını biliyormusunuz? yada önerebileceğiniz doktor var mı?

doruk özel bursa hastenesine doğum için giden, ve hamile olupta giden arkadaşlar var mı? Bana bilgi verirmisiniz? Normal doğum ve sezeryan fiyatlarını biliyormusunuz? yada önerebileceğiniz doktor var mı?

ben bursa doruk tıp merkezine gidiyorum daha geçen hafta detaylı bilgi aldım senle paylaşayım

normal doğum ücreti 800 TL buna ağrısız normal doğum istiyorsan 200 tl ekleyeceksin 1000 tl oluyor epidural sezeryan istersen fiyat 1200 TL oluyor odaları tek kişilik ama yok ben suit odada kalacam diyorsan bu fiyatlara 200 tl daha ilave ediyorsun yenidoğan ünitesi çok güzel ve ssk yenidaoğnın masarflarını karşılıyor bunuda yatışdaki bayan sekereter söyledi yani en kötü durumda herhangi bir kompilikasyon olursa diyor bir acil tetkik yada tahlil ayrı yetten ücretlendiriliyor ama ortalamada 1500 tl geçmiyor dedi bir problem olmuş olsa dahi

ha birde doktor önerisi demişsin ben fatma güraya giidyorum çok memnunum herşeyi söylüyor sıkılmadan sorabiliyorsun 6 aylık hamileyim ne bir korkutma neden para gözcülük yaptı gayet bebekte bende sağlıklıyız tavsiye ederim

ben hatice hanımda doğum yaptım çok iyi birisi sormadan anlatmıyor birşeyleri diye şikayetçi kimisi melike hanımla tanıştım doğumun son haftalarında hatice hanım izinli olunca onu tavsiye ediyorum tatlı dilli ilgili cici bi kadın bir daha hamile kalacak olsam ona giderim heralde

sevil paker çok iyi bi dr ama özel hasta kabule dıyorlar.65 tl muayene ücreti.dogumlarına bakınca normal dogum çok yaptırmış gibi görünüyor.inş bende de öyle olur.

merhaba bende yıldırım doruk ta şeyma hn a gidiyorum.yaklaşık 2 senedir tanıyorum kendisini.çok memnunum.kendisi ve tüm personel çok ilgili.şuan 32 hftlık gebeyim ve doğumumuda yıldırım doruk ta şeyma hn da yapmayı düşünüyorum.

yıldırım dorukta yogun bakım ünitesi varmı kızlar benim bildiğim yok.

yıldırım doruk ta bildiğim kadarıyla yoğun bakım ünitesi yok.ama uzun zamandır aynı dr a gittiğim için orayı tercih edicem.herşeyin hayırlısı.

mrb bende şeyma hanımın hastasıyım .36.haftalık hamileyim gercekten cok iyi ve ilgili bi doktor güler yüzlü inş hayırlısıyla bende şeyma hanımda dogum yapıcam

bakalım salı günü gidicem şeyma hn a doğum için ne diyecek.ben normal istiyorum ama oda sezeryan istiyo gibi.hayırlısı olsun allah hepimizi bi avazda kurtarsın.

mrb bende şeyma hanımın hastasıyım .36.haftalık hamileyim gercekten cok iyi ve ilgili bi doktor güler yüzlü inş hayırlısıyla bende şeyma hanımda dogum yapıcam

mrb asla.nasılsın?az kalmış seninde.hayırlısıyla doğurursun canım inşallah.oğlunmu olucak kızınmı?doğum olunca haber ver merak ediyorum.görüşürüz iyi bak kendine ve bebişe..

bakalım salı günü gidicem şeyma hn a doğum için ne diyecek.ben normal istiyorum ama oda sezeryan istiyo gibi.hayırlısı olsun allah hepimizi bi avazda kurtarsın.

kaç haftalık hamilesiniz?az mı kaldı?ben de 2 ay önce gizem hanım da normal doğum yaptım.çok rahattı.kesinlikle normal doğum yap derim ben tabiki doktorun ne derse onu yap bence onlar herşeyin iyisini bilirler bebeğin sağlığı için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…