Bursa Doruk Tıp Merkezi Hakkında bilgi...

fiyatları kurumlara göre değişiyor çekirge dorugun.bize normal dogum 1piduralli normal 1200 sezeryan 1950

bana verilen doğum fiyatları çalışan devlet memuru olduğum için düşük ,üzerini devletten alıyorlar.sanırım sana verilen fiyat sezaryenin tamamı için.:CüvCüv:

allah kavuştursun biz memur değiliz ama fiyatlar öyle standartmış doktorun dışardan olursa fiyat değişiyormuş bir tek ben spinal sezeryana 1200 ödedim

topiği ara ara bulunmuyor..kimse yazmıyor sanırım.çekirge doruğa giden arkadaşlar paylaşalım.

allah kavuştursun biz memur değiliz ama fiyatlar öyle standartmış doktorun dışardan olursa fiyat değişiyormuş bir tek ben spinal sezeryana 1200 ödedim
seray ahsen en son dr um fatma güray a fiyatta bir değişiklik olup olmadığını sordum(tam 10 gün önce) cevabı aynen şöyle oldu,"biz hangi fiyatı dediysek en başta bu değişmez,glen fiyat değişkliklerini size asla yansıtmayız."
bu şu demek ben de sen gibi 1.200 olarak anlaştım,genel anestezi ile sezaryen şeklinde olacak doğumum.hayırlısıyla 26 mayıs çarşamba günü doğum,bu topiği takip eden tüm arkadaşlar ne olur dualarınızı esirgemeyin.
selamlar:CüvCüv:

kızlar yani kuruma göre değişiyor derken..ben hepten karıştırdım..sgk lı fiyatlar ne oluyor bu durumda..
normal doğum ve sezeryan kaç l??

kızlar yani kuruma göre değişiyor derken..ben hepten karıştırdım..sgk lı fiyatlar ne oluyor bu durumda..
normal doğum ve sezeryan kaç l??

mopsy senin dr un sanırım dışarıda doruk grubundan değil dolayısıyla senin bu fiyatlarla bağlantın yok sen dr un hastane ile nasıl anlaştıysa o yansır en iyisi bunu kendi drun ile konuşman

ben doruktaki doktorların sgk fiyatıyla kendi drumun fiyatını karşışaltıracağım bakim arada çok fark varmı...
kendi doktorumla konuştum zaten ben fiyatları..

ALLAH yardımcın olsun canımm.ağrısız acısız kurtulursun inşallah.abimin eşi oldu fatma hanıma genel anestezi ile sezaryen..10 dk sonra bebeği gönderdiler odaya oda 20 dk içinde geldi.merak etme cok kısa sürüyor.

ben doruktaki doktorların sgk fiyatıyla kendi drumun fiyatını karşışaltıracağım bakim arada çok fark varmı...
kendi doktorumla konuştum zaten ben fiyatları..

benim bildiğim kadarı ile kurumsal bağlantı varsa(ssk bağkur emekli sandığı için geçerliymiş) normal 800 epidural 1000 sezeryan genel 1200 epidural 1400 hepsi içinde enson bir yakınımda böyle fiyat aldı

Allah hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almayı nasibetsin inşallah bernim oğlum da 26 mayısta tam bir aylık oluyor zaman çabuk geçiyor

iyi dilekleriniz için saolun,2 günüm kaldı ,kalbim küt küt atıyor:)merakla bekliyorum,bakalım nasıl olacak neler olacak???doğumdan sonra olan biteni tek tek yazıcam,sevgiyle kalın:CüvCüv:

Allah hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almayı nasibetsin inşallah bernim oğlum da 26 mayısta tam bir aylık oluyor zaman çabuk geçiyor

mrb sareyahsen 1aylık oldu demek bebiş hamileyken zaman gecmiyo ama dünyaya gelince ne cabuk geciyo dimi...şimdi bende cok sabırsızlanmaya başladım sanki günler hic gecmiyo gibi..yarın 8ayım bitiyo hayırlısıyla inş son ayıma giriyorum....

evet bir ayımızı doldurduk ilk aşımızı da olduk zaman çabuk geçiyo yetişemiyorum hiç bişeye artık olsun oğlumla doya doya vakit geçiriyoruz çok seviyorum bitanemi

evet bir ayımızı doldurduk ilk aşımızı da olduk zaman çabuk geçiyo yetişemiyorum hiç bişeye artık olsun oğlumla doya doya vakit geçiriyoruz çok seviyorum bitanemi

bebiş nasıl?çok ağlıyomu?benimkinin karnı ağrıyo sürekli hep huzursuz.ıkınıyo sıkınıyo rahatsız oluyo hep.ama onunla ilgilenmek çok güzel tabi her nekadar uykusuz kalsamda..

aynen sedacım ya gece yapmıyo artık huzursuzluk sadece emmeye kalkıyo gündüz hep sıkınıyor tuvaletini zor yapıyor zeytinyağı sürüyorum poposunun içine kulak çubuğuyla iyi geliyor yanlız dün fazla kaçırmışım altını açınca yüzüm ellerim üstüm boydan boya kaka oldu :) altını açmaktan hiç hoşlanmıyorum bezineyapmıyo çişini açınca yapıyo heryer batıyo günde iki kere illa çalışıyor makine yanlız olunca da işlere yetemiyorum annelik yorucu ama çooooooooooook güzel

aynen canım ya bende hiç istemiyorum altını açmak.benimkide bezini açınca yapıyo.ama artık ben anladım pipisihavadaysa kesin işicek bekliyorum biraz hemen değiştirmiyorum işeyince değiştiriyorum.gündüz hiç uyumuyo bi de hep kıpır kıpır bi rahat değil.daha yanlız kalmadım hiç annemleyim ama bu pazardan sonra yanlızım nasıl işleri yetiştircem bilmiyorum valla.

biz yanlız kalıyoruz ama işleri yetiştirmek baya zor çünkü gündüz hep kucak istiyo uyumuyo yatakta pipiye gelince bizimki sakin duruyo birden kalkıyo ve hemen yapıyo üzerine 3 kat peçete kapatıyorum batıyo her yer yoksa kiloların ne alemde var mı benim 15 fazlam var on versem yetçek ya diyet yapabilirmiyim acaba doktora sorcam bakalım

bizimkide gündüz uyumuyo hiç doğru dürüst. napıcaz bilmiyorum.kilolarım var tabi benimde bi 10 kilo fazlam var.22 kilo almıştım ben hamilelikte 12 killosu doğumda gitti 10 kilom kaldı inşallah veririm valla.benim başka bi sorunum var şimdi.büyük tuvaletimi yaparken çok acıyo ve de sonrasında bütün gün yanma yapıyo acıyo çıldırıcam üstüne oturamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…