- 16 Mayıs 2009
- 1.755
- 30
- 363
- Konu Sahibi gxuxzelresim
-
bana verilen doğum fiyatları çalışan devlet memuru olduğum için düşük ,üzerini devletten alıyorlar.sanırım sana verilen fiyat sezaryenin tamamı için.:CüvCüv:
seray ahsen en son dr um fatma güray a fiyatta bir değişiklik olup olmadığını sordum(tam 10 gün önce) cevabı aynen şöyle oldu,"biz hangi fiyatı dediysek en başta bu değişmez,glen fiyat değişkliklerini size asla yansıtmayız."allah kavuştursun biz memur değiliz ama fiyatlar öyle standartmış doktorun dışardan olursa fiyat değişiyormuş bir tek ben spinal sezeryana 1200 ödedim
kızlar yani kuruma göre değişiyor derken..ben hepten karıştırdım..sgk lı fiyatlar ne oluyor bu durumda..
normal doğum ve sezeryan kaç l??
seray ahsen en son dr um fatma güray a fiyatta bir değişiklik olup olmadığını sordum(tam 10 gün önce) cevabı aynen şöyle oldu,"biz hangi fiyatı dediysek en başta bu değişmez,glen fiyat değişkliklerini size asla yansıtmayız."
bu şu demek ben de sen gibi 1.200 olarak anlaştım,genel anestezi ile sezaryen şeklinde olacak doğumum.hayırlısıyla 26 mayıs çarşamba günü doğum,bu topiği takip eden tüm arkadaşlar ne olur dualarınızı esirgemeyin.
selamlar:CüvCüv:
ben doruktaki doktorların sgk fiyatıyla kendi drumun fiyatını karşışaltıracağım bakim arada çok fark varmı...
kendi doktorumla konuştum zaten ben fiyatları..
seray ahsen en son dr um fatma güray a fiyatta bir değişiklik olup olmadığını sordum(tam 10 gün önce) cevabı aynen şöyle oldu,"biz hangi fiyatı dediysek en başta bu değişmez,glen fiyat değişkliklerini size asla yansıtmayız."
bu şu demek ben de sen gibi 1.200 olarak anlaştım,genel anestezi ile sezaryen şeklinde olacak doğumum.hayırlısıyla 26 mayıs çarşamba günü doğum,bu topiği takip eden tüm arkadaşlar ne olur dualarınızı esirgemeyin.
selamlar:CüvCüv:
Allah hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almayı nasibetsin inşallah bernim oğlum da 26 mayısta tam bir aylık oluyor zaman çabuk geçiyor
evet bir ayımızı doldurduk ilk aşımızı da olduk zaman çabuk geçiyo yetişemiyorum hiç bişeye artık olsun oğlumla doya doya vakit geçiriyoruz çok seviyorum bitanemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?