Bursa Doruk Tıp Merkezi Hakkında bilgi...

fiyatlar standart aslında gidince sorarrsanız bilgi verirler ekstra hizmetler fiyatı değiştiriyor sadece bide yıldırımla çekirge farklı

canım muyene fiyatlareı değişti evet ama doğum fiyatlarında bir değişiklik yok merak etme benim de doğüumum 18 mayıs ta olacak kısmetse yani aslında ne zaman olursa fiyatları sürekli soruyorum ben ve hala aynı

kızlar bi arkadaşım çekirge doruğa gitmiş gözlem yapmak için ..doğumu orada yapmak için..çok kalabalık ssk gibi dedii...benimde doruk hakkında kurduğum hayaller suya düştü sanki..çok kalabalıkmı ...bugünbende gidecektim ama birtürlü fırsat bulup gidemedim...

yoooo herkesin saati bellli yıldırım kalabalık oluyo sen muayene saatinde git ordan bi doktora gitçeksen doğum zamanı kalabalık olsada ilgi güzel merak etme ben kalırken tüm odalar doluydu

canım doruk hastanesinin ssk gibi olmasının imkanı yok evt kalabalık olabilir bu bence hastanenin tercih edildini gösterir ben şimdiye kadar bircok kez gittim doruk hastanesine ama hic bizaman aşırı bi kalabalıga rastlamadım.kalabalık olsa bile personelin ilgisi hicdegişmez ve herzaman güzel bi ilgi anlayış var orda insan gibi konuşup derdini anlatabiliyosun..sence bu ssk devlet hastanesinde gecerlimi?2kez gittim zübeyde hanıma öyle sinirlerim bozuk döndümki eve anlatamam insanı insan yerine bile koymuyolar ancak bagırma azarlama başka bişey yok.doktora bile iki kelimeyei bi araya getiripğ soramıyoısun....

valla en kısa zamanda doruğa gideceğim şöyle bi bakmaya..
ya zübeydeyle kıyaslanmaz belki ama özel hastahane havası yoksa bi kargaşa varsa hiç sevmem öyle yerleride...
mesela bahar tıp evt özel hastahane ama langur lungurr kalabalık heryerden insan çıkıyo..kolidorlarda rahat yürüyemiyorsun...neden çünkü heryerle anlaşmalı.......yani ne bileyim hiç özel havası yok....
dorukta sanki gözümde öyle canlandı....inş bugün gidebilirim bakmaya...iki gündür kafama takıldı iyice..moralim bozuldu ..

öyle hastahanelerdede bağırıp azarlayana denk gelirsem beni kimse tutamaz herhalde..kim ya onlar kim orda üç kuruşluk işçi oturmuş beni azarlayacak...çok sinir oluyorum..hele bide yaşlılılarıda tersliyorlar ya...katlanılır gibi değil...bana daha pek denk gelmedi öylesi allahtan...

merhaba doğum için sana nekadar dediler peki çekirge doruk için soruyorum cnm.bende oraya başlamayı düşünüyorum sevil hanıma.sen hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın umarım

evt canım haklısın bahar tıp özel ama gercekten ssk farkı yok bende ordan 4ay öncesi bi randevu almaya kalktım 1ay sonraya verdi bende şaşırdım ve zaten gitmedim 1ay sonraki renduvuyu napayımki yani anladımki acil bi hasta olsam yada dogum ilgi olmayacak o yüzden doruga gidiyorum.en isini yaparsın git dolaş tabi hastaneyi icn rahatlasın ama güvenebilirsin hastane cok güzel bence...

doruk bahar tıpla kıyaslanamaz orası iyice devlet hastanesine döndü tıklım tıklım içeri girince de çok duramıyosun zaten o yüzden içini rahat tut

sağolun kızlar yaa..bakalım napcaz bilmiyorum...şu doktorlarda böyle yer değiştirince tamda hamileliğin ortasında bi sorun yaaa

selam kızlarr
özellikle seray ahsen sana bebeişinle ömür boyu mutluluklar diliyorum,hayırlı olsun kurtulmuşsun:)darısı benim başıma
bugün itibariyle 36 haftalık olduk .kızım ve ben kavuşacağımız anı iple çekiyoruz.
doruk tıpta fatma hanıma gidiyorum.26 mayısa gün verdi.şafak 17:)
doğum fiyatı hakkında merak edenlere ben de söylemiş olayım.
Fatma Hanım sezaryen komple anestezi olursa 1.200
epidural anestezi olursa 1.400 olur dedi.Bu fiyatlar benim devlet memuru olmam nedeniyle bir miktar düşük olabilir,sigortasız olunca değişiyor mu bilemiyorum.
Allah tümm anne adaylarına sabırlar versin.
Şimdiden bekleyenlerin de ,anne olup bu satırları okumaya devam edenlerin de bu özel günlerini kutluyorumm:CüvCüv:

mrb kızlar bende sevil pakere gitmeyi düşünüyorum.acıbademe gidiyordum fakat dr umu değiştirme kararı aldım..biraz geç kalmış olsam da ( çekirge doruk 15 gün sonraya gün verdi sanırım çok yoğun.salı günü gidicem muayeneye bi problem çıkarsa yazarım ama dogum yapan arkadaşlarım memnunlar ordan.

sitarem senin fiyatlar baya iyiymiş canım..bana doktorum genel sezeryana 1600 dedi meselaaaa....

kızlar sevil hanıma gittim. çok ilgili bir dr tabi ilk intibamı söyluyorum.umarım yanılmam.yaklaşık 40 dk ilgilendi benimle.

bana verilen doğum fiyatları çalışan devlet memuru olduğum için düşük ,üzerini devletten alıyorlar.sanırım sana verilen fiyat sezaryenin tamamı için.:CüvCüv:

sezeryan genel anestziyle..eğer epidural olursa 250 lira fark ödüyomuşuz artııı olarak ...
...fiyat kalma yeme içme herşey dahil paketi))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…