- Konu Sahibi gxuxzelresim
-
dogumda neden tersleştiniz canım yazarmısın mahsuru yoksa?
Serayahsen sen de bebişli hayata alışmışsındır artık.2 aylık olacakboshayallersmile
Bebeklerini sağlıklı sorunsuz kucaklarına almanın darısı ben ve diğer arkadaşların başına.Değil mi kızlar.
yazışmalara bakıyorum da hamileliğin her dönemi farklı ruh durumları ve sıkıntılar...
Biz şimdi isim derdine düştük.İkiz erkek.İkiz olduğu için illaki uyumlu olsun istemiyoruz ama ne zormuş bu isim mevzu:)
Bizim doğumda kısmetse Ekim sonu Kasım gibi.Şimdi 18 haftalıklar...
turkbayragi
canım ablamda ekimde ikiz bebeklerni dünyaya getrdi darısı basına insallah canım ablam fatma hanımda dğm yaptı asla önermyrm buraya sebeplerini yazmıstım ama silinmiş bide arkadaslarda haklı kimine iyi gelen dktr ötekne iyi gelmyr hayırlısı olsun hakkınızda ama ben ftama hanımla ilgili yakın cevremden de duyduklarım war ondan dikkat diyorum sevil hanıma güvenebilirsn bide arkadasımın üçüzleri oldu necdet kırkere gitti kendisi coğul gebelik uzmanıymıs ve harika bir dktrmus eğer erkek dktra gidebilirsen öneriyorum
bende yıldırım doruk ta şeyma hanım a gidiyorum ve çookk memnunum.gizem hanımı şahsen tanımıyorum.onunda fazla hastası yok zaten neden beklediniz anlamadım.ben yıldırım doruk unda SSK gibi olmadığını düşünüyorum.hemşireler asistanlar görevliler herkes ilgili ve yumuşak tavırlı.sizi rahatlatıyor.herhangi bi tersleme falanda yok.ben herkese yıldırım doruk u tavsiye ederim gerçi memnuniyet kişiden kişiye değişir.üzüldüm ve şaşırdım ben hatice hanıma gittim ve hiç bir zaman sıra beklemedim randevu saatimde girdim dediklerinin aynısını ben gizem hanımda yıldırım dorukta yaşadım senin gibi doktor değiştireyim dedim eşim istedi illa hep 1 saat bekledim içeri girip sancım var deyip zor aldırdım hep kendimi kadın biran önce anlatıp gitmem için gözüme bakar gibiydi doğum zamanı da hep nst çektirdi ilgilenmedi ben de çok kızmıştm yıldırım doruk ssk gibi biraz çekirge rahat ama sevil hanımla fatma hanım yoğun demekki
Serayahsen sen de bebişli hayata alışmışsındır artık.2 aylık olacakboshayallersmile
Bebeklerini sağlıklı sorunsuz kucaklarına almanın darısı ben ve diğer arkadaşların başına.Değil mi kızlar.
yazışmalara bakıyorum da hamileliğin her dönemi farklı ruh durumları ve sıkıntılar...
Biz şimdi isim derdine düştük.İkiz erkek.İkiz olduğu için illaki uyumlu olsun istemiyoruz ama ne zormuş bu isim mevzu:)
Bizim doğumda kısmetse Ekim sonu Kasım gibi.Şimdi 18 haftalıklar..
bebişim 2 aylık çok tatlı darısı sabırla bekleyen tüm annelerin başına doktor seçimi çok önemli hakkaten insanın psikolojisini çok etkiliyor hayırlısı olsun inşallah
bende yıldırım doruk ta şeyma hanım a gidiyorum ve çookk memnunum.gizem hanımı şahsen tanımıyorum.onunda fazla hastası yok zaten neden beklediniz anlamadım.ben yıldırım doruk unda SSK gibi olmadığını düşünüyorum.hemşireler asistanlar görevliler herkes ilgili ve yumuşak tavırlı.sizi rahatlatıyor.herhangi bi tersleme falanda yok.ben herkese yıldırım doruk u tavsiye ederim gerçi memnuniyet kişiden kişiye değişir.
haklısın ASLA.bende bugün muayeneye gittim şeyma hanımda yanındaki sekreteri meryem hn da çok ilgili ve güleryüzlüydü.her soruma cevap verdi yine.beni rahatlatıyor.mutlu ayrılıyorum her seferinde yanından.hihoyyyt inş doğumumda güzel geçer.ilk doğumum olacak allahın izniyle.normal gibi gözüküyor bakalım hayırlısı olsun.sanada şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum cnm.bende ilk başta cekirge dorukta hatice hanıma gitiim iyi bi doktor ama anlatmakta cok zorluk cekiyo biran önce hasta cıksın diye bakıyor sanki sonra yıldırım dorukta şeyma hanıma gectim gercekten cok ilgili va anlatmayı seviyo şuanda cok memnunum doktorumdan doguma cok az kaldı inş hayal kırıklıgı yaşamam ama ssk la özel hastane karşılaştırılamaz ilk dogmum ssk dı işkenceden başka bişey degil.bu rası oraya göre cennet diyebilirim..
haklısın ASLA.bende bugün muayeneye gittim şeyma hanımda yanındaki sekreteri meryem hn da çok ilgili ve güleryüzlüydü.her soruma cevap verdi yine.beni rahatlatıyor.mutlu ayrılıyorum her seferinde yanından.hihoyyyt inş doğumumda güzel geçer.ilk doğumum olacak allahın izniyle.normal gibi gözüküyor bakalım hayırlısı olsun.sanada şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum cnm.
ben 33.haftamdayım daha.evet katılıyorum sana sıkılmadan anlatıp bakıyor ultrasonda.senin az kalmış.allah hayırlısıyla kurtarsın.umarım herşey yolunda gider.:CüvCüv:senin nekadarın kaldı doguma benim 3hafta falan var inş hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alırız.bu ayın 28son konturolüm var artık ondan sonra dogum sancısıyla giderim inş.şeyma hanım cok genc geldi bana ilk başta terettüt ettim gitmekte acıkcası ama tanıdıkca cok bilgili ve alakalı geldi bana ultrasonda bile okadar güzel anlatıp gösteriyoki bebegi sıkılıp hemen bırakmıyo son ayrıntısına kadar gösterip anlatıyor dedigim gibi cok memnunum doktorumdan.hepimizin allah yardımcısı olsun....
aslanın doğumuna iki hafta kaldı bak girince bizi bilgilendir asla anlat nasıl geçtiğini çünkü çok önem taşıor bu bilgiler hayırlı doğumlar sana güzel haberlerini bekliyoruz
ben değil aslında ailemle tersleşti ve bunu bana yansıttı benim pasam gec doğdu 1 hafta gecti beklenen tarihe göre normal doğumdan korktğumu biliyprdu ondan yanasmadı normal doğuma doğumu yapacak olan sensin korkarsan zor olur diyordu bide miadını doldurmustu ve kordon dolanması wardı hiç belirti yoktu ne sancı ne su ne nişan ki bunlara rağmen gene bekledik dktrmzda bekledi sevil hanım söyle herseyi ona bırakacaksın müdahaleyi sevmiyor ailem normal olması için ısrar ettiler kendsine bide doğumun olduğu gün hastahnede hiç boş oda yoktu düşün biz yoğun bakımdam amelyta alındık benen beraber bir kac kişide vardı o gün sezeryn için kardesm burası nasıl hasthane neden boş oda yok o zaman neden sezeryna alıyrsnz demiş sevil hanıma(kendisinin dktr olduğunu bilmeden)oda cok kızmıs buna bana doğumda bunları anlattı durdu:)arada banada hak werdi sağolsun ama yiğidi öldür hakkını yeme doktorluğu cok iyi cnm
doğum yapmadan sevil paker için konuşmak istememiştim açıkcası.herşey cok iyi gidiyordu ama doğumum cok kötü geçti onun sayesinde.rahim atonisi yaşadım.ölümden döndüm anlaycağınız.üzerine kendini haklı çıkarmaya çalışmasıda cabası oldu.hasta psikolojisinden hiç bişey anladıgı yok.çok pişmanım kendi adıma.kızlar da bence hemen savunmaya geçmesin herkesin başına gelebilir.kötü şeyler yaşatmışsa iyi diyemem o dr için.dr seçimi çok önemli.Allah herkesin yardımcısı olsun.
doğum yapmadan sevil paker için konuşmak istememiştim açıkcası.herşey cok iyi gidiyordu ama doğumum cok kötü geçti onun sayesinde.rahim atonisi yaşadım.ölümden döndüm anlaycağınız.üzerine kendini haklı çıkarmaya çalışmasıda cabası oldu.hasta psikolojisinden hiç bişey anladıgı yok.çok pişmanım kendi adıma.kızlar da bence hemen savunmaya geçmesin herkesin başına gelebilir.kötü şeyler yaşatmışsa iyi diyemem o dr için.dr seçimi çok önemli.Allah herkesin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?