Bursa Doruk Tıp Merkezi Hakkında bilgi...

Herkese selam.
Serayahsen senin doğum anılarını haftasonu geriye dönük okudum.Ne güzel hala herkese bilgi veriyorsun.Ayrıca sana ve diğer arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştıkları için teşekkür ederim.
Bu benim ilk hamileliliğim.Bu konularda pek bilgi sahibi olmamaktan,biraz endişeli bir yapım olmasından,bebeklerin ikiz olmasından ve ilk ayları neredeyse evde bitkisel hayatta geçirmemden dolayı hala durumum beni endişelendiriyor.
Sanırım herkesin dediği gibi Fatma Hanım dan yada Sevil Hanım dan randevu alıp gidip bir değerlendireceğim.Bakalım hayırlısı.Bu doktor işi çok değişik bir durum.Birine çok iyi gelenden diğeri hiç memnun değil.
ancak ben diğer arkadaşlara şu kadarını söyleyeyim hiç doktor ismi vermedim ama bahar tıp ı hiç önermiyorum.ha ssk ha bahar.Farkı gören olursa bana da açıklasın.

Serayahsen sen de bebişli hayata alışmışsındır artık.2 aylık olacakboshayallersmile
Bebeklerini sağlıklı sorunsuz kucaklarına almanın darısı ben ve diğer arkadaşların başına.Değil mi kızlar.
yazışmalara bakıyorum da hamileliğin her dönemi farklı ruh durumları ve sıkıntılar...
Biz şimdi isim derdine düştük.ıkiz erkek.ıkiz olduğu için illaki uyumlu olsun istemiyoruz ama ne zormuş bu isim mevzu:)
Bizim doğumda kısmetse Ekim sonu Kasım gibi.Şimdi 18 haftalıklar...

dogumda neden tersleştiniz canım yazarmısın mahsuru yoksa?

ben değil aslında ailemle tersleşti ve bunu bana yansıttı benim pasam gec doğdu 1 hafta gecti beklenen tarihe göre normal doğumdan korktğumu biliyprdu ondan yanasmadı normal doğuma doğumu yapacak olan sensin korkarsan zor olur diyordu bide miadını doldurmustu ve kordon dolanması wardı hiç belirti yoktu ne sancı ne su ne nişan ki bunlara rağmen gene bekledik dktrmzda bekledi sevil hanım söyle herseyi ona bırakacaksın müdahaleyi sevmiyor ailem normal olması için ısrar ettiler kendsine bide doğumun olduğu gün hastahnede hiç boş oda yoktu düşün biz yoğun bakımdam amelyta alındık benen beraber bir kac kişide vardı o gün sezeryn için kardesm burası nasıl hasthane neden boş oda yok o zaman neden sezeryna alıyrsnz demiş sevil hanıma(kendisinin dktr olduğunu bilmeden)oda cok kızmıs buna bana doğumda bunları anlattı durdu:)arada banada hak werdi sağolsun ama yiğidi öldür hakkını yeme doktorluğu cok iyi cnm

turkbayragi
canım ablamda ekimde ikiz bebeklerni dünyaya getrdi darısı basına insallah canım ablam fatma hanımda dğm yaptı asla önermyrm buraya sebeplerini yazmıstım ama silinmiş bide arkadaslarda haklı kimine iyi gelen dktr ötekne iyi gelmyr hayırlısı olsun hakkınızda ama ben ftama hanımla ilgili yakın cevremden de duyduklarım war ondan dikkat diyorum sevil hanıma güvenebilirsn bide arkadasımın üçüzleri oldu necdet kırkere gitti kendisi coğul gebelik uzmanıymıs ve harika bir dktrmus eğer erkek dktra gidebilirsen öneriyorum

Sevgili Yeşilmelek, sanırım doğum yapanlara vb durumlara anlayış göstermeyecek olsam 8. aya kadar oraya gidip her gittiğimde deiki saat beklemek yerine çoktan tepkimi göstermiş olurdum. Ama iş acil bir durum için gittiğinizde de oluyorsa koyun gibi bekleyip sağlınızla ilgili bir konuda kaderinize razı olmak biraz cahilane bir davranış bence (dr. doğuma gitmediğini de biliyorsanız birde). Türkiye nin sorunu bu işte sadece iş yapmak işi iyi yapmak değil, evet bir doktor hele de özel hastane doktoru ise ve hastasına randevu vermekte sıkıntı yaşayacak kadar yoğunsa gerektiğinde sizi başka bir doktora ya da bir arkadaşına yönlendirmeyi bilmeli. Bende seanslı eğitim ile ve özelçocuklarla çalışan bir eğitimciyim, gerçekten yoğunsam gelen öğrenciyi arada i,dare etmektense başka bir eğitimci arkadaşıma yönlendirmeyi biliyorum, yoğun olduğum zamanlarda dahi sorumlu olduğum öğrencilerin takibini yapıyorum, onların eğitiminden ve zamanından çalmak yerine. Sanırım her işin etik kuralları olmalı, bu durum müşteri memnuniyeti durumu değildir, bu durum hastanıza sağlığa verilen önem saygı hassasiyet sorunudur. Her meslek müşteri anlayışı ile ilişkili değildir. Her meslekte karşınızdakine müşteri gözüyle bakılmamalıdır. Bilmem anlatabildim mi, tabiki herkes bişeylerden memnun kalır ya da kalmaz, düşüncemi paylaşmak istedim, gitmek isteyen varsa bu husulara dikkat ederek gitsin, sonuçta bende kendisine giden 4 arkadaşımın tavsiyesi ile gittim, ama bir türlü doktorun yüzünü göremedim...

Sağol önerilerin için.Bakalım bu hafta randevu alıp Sevil yada Fatma Hanım dan birine gitmeyi düşünüyorum.Hayırlısı gidince de mukayese ederim artık ne yapalım.
Bakalım daha nelerle karşılaşacağız...
olumunekankayizsmile

bende yıldırım doruk ta şeyma hanım a gidiyorum ve çookk memnunum.gizem hanımı şahsen tanımıyorum.onunda fazla hastası yok zaten neden beklediniz anlamadım.ben yıldırım doruk unda SSK gibi olmadığını düşünüyorum.hemşireler asistanlar görevliler herkes ilgili ve yumuşak tavırlı.sizi rahatlatıyor.herhangi bi tersleme falanda yok.ben herkese yıldırım doruk u tavsiye ederim gerçi memnuniyet kişiden kişiye değişir.

doğru haklısın otoper insanın en zor geçen anları ve sende iletişim saglanamayan bir kırgınlık yaşamıssın.melis 16 nın dediği gibi memnuniyet galiba göreceli .olsun umarım bu süreci iyi bir şekilde tamamlarsın.ben de hastanenin genel anlamda çok yogunlaştığını düşünenlerdenim.

herkes o anki ruh haline göre memnun kalabilir yada gerginlik yaşayaabilir mesela benim panik atak rahatsızlığım vardı uyutun fenalaşırım dedim bebek için böylesi daha iyi dediler dinlemediler kesmeye başladıklarında ortalığı ayağa kaldırdım elimde olmadan çünkü tavandaki spottan görünüyordu korkudan nefes alamamaya başladım ve var gücümle bağırdım çıkmak istiyorum bırakın beni nefes alamıyorum bacaklarımı hissedemiyorum diye sonra anestezici koşup iğne yaptı zaten hemşireler belki de şımarıklık demiştir ama rahatsızlık bu yani elde değil hem panik atak var hem de kendimi sezeryana hiç hazırlamamıştım hep normal diye bekledik doğuma girince aniden psikolojim bozuldu hatta öncesinde sondacı hemşireyle de tartıştım anestezi almadan sonda istemem dedim doktor tamam dedi o dinlemedi illa da takıcam diye tutturdu kollarımı falan tuttular bağırdım onlara ben doktorumla anlaşmışım kaale almıyor yani anlayacağınız ruh hali doktor ve çalışanları da etkiliyor o yüzden memnun kalmayanlara kızılmamalı ama hakkaten hastaneye diyecek bişey yok

bende ilk başta cekirge dorukta hatice hanıma gitiim iyi bi doktor ama anlatmakta cok zorluk cekiyo biran önce hasta cıksın diye bakıyor sanki sonra yıldırım dorukta şeyma hanıma gectim gercekten cok ilgili va anlatmayı seviyo şuanda cok memnunum doktorumdan doguma cok az kaldı inş hayal kırıklıgı yaşamam ama ssk la özel hastane karşılaştırılamaz ilk dogmum ssk dı işkenceden başka bişey degil.bu rası oraya göre cennet diyebilirim..

haklısın ASLA.bende bugün muayeneye gittim şeyma hanımda yanındaki sekreteri meryem hn da çok ilgili ve güleryüzlüydü.her soruma cevap verdi yine.beni rahatlatıyor.mutlu ayrılıyorum her seferinde yanından.hihoyyyt inş doğumumda güzel geçer.ilk doğumum olacak allahın izniyle.normal gibi gözüküyor bakalım hayırlısı olsun.sanada şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum cnm.

senin nekadarın kaldı doguma benim 3hafta falan var inş hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alırız.bu ayın 28son konturolüm var artık ondan sonra dogum sancısıyla giderim inş.şeyma hanım cok genc geldi bana ilk başta terettüt ettim gitmekte acıkcası ama tanıdıkca cok bilgili ve alakalı geldi bana ultrasonda bile okadar güzel anlatıp gösteriyoki bebegi sıkılıp hemen bırakmıyo son ayrıntısına kadar gösterip anlatıyor dedigim gibi cok memnunum doktorumdan.hepimizin allah yardımcısı olsun....

ben 33.haftamdayım daha.evet katılıyorum sana sıkılmadan anlatıp bakıyor ultrasonda.senin az kalmış.allah hayırlısıyla kurtarsın.umarım herşey yolunda gider.:CüvCüv:

aslanın doğumuna iki hafta kaldı bak girince bizi bilgilendir asla anlat nasıl geçtiğini çünkü çok önem taşıor bu bilgiler hayırlı doğumlar sana güzel haberlerini bekliyoruz

aslanın doğumuna iki hafta kaldı bak girince bizi bilgilendir asla anlat nasıl geçtiğini çünkü çok önem taşıor bu bilgiler hayırlı doğumlar sana güzel haberlerini bekliyoruz

evt canım iki hafta kaldı ama sanki zaman durdu gecmiyor inş biran önce kurtulurumda güzel haberlerimi yazarım.şimdiye kadar cok cabuk gecti sanki ama şu 15gün 1yıl gibi geliyo bana heycan korku panik sabırsızlık hepsi birbirine karıştı sanki ilk dogumum gibi ama şunu anladımki kacıncı dogumun olursa olsun insan aynı heycanı yaşıyo..artık cok sabırsızlanıyorum bebişimi kucagıma alıcam günü iple cekiyorum.....senin oglun kadar olsaydı bi allahın izniyle..

doğum yapmadan sevil paker için konuşmak istememiştim açıkcası.herşey cok iyi gidiyordu ama doğumum cok kötü geçti onun sayesinde.rahim atonisi yaşadım.ölümden döndüm anlaycağınız.üzerine kendini haklı çıkarmaya çalışmasıda cabası oldu.hasta psikolojisinden hiç bişey anladıgı yok.çok pişmanım kendi adıma.kızlar da bence hemen savunmaya geçmesin herkesin başına gelebilir.kötü şeyler yaşatmışsa iyi diyemem o dr için.dr seçimi çok önemli.Allah herkesin yardımcısı olsun.

canım cok gecmiş olsun öncelikle gercekten cok üzüldüm yaşadıklarına bizler devlet hastanelerini bırakıp özel hastanelere koşuyoruz bi ümit herşey istedimiz gibi olsun diye ama ne yazıkki böyle şeylerde yaşayabiliyoruz bazen herşey istedimiz gibi gitmiyo.sevil hanımla hic tanışmadım hakkında yorumda yapamam o yüzden.allah hepimizin yardımcısı olsun....sanada cok gecmiş olsun..

melis cnm seni dün bursalı bayanlar topiğinden okumustm orada arkadaslara doğumum kötü gecti falan yazmıssın cok üzüldm cnm gecmiş olsun bu kadar sey yasamana rağmen ne kadar iyi niyetli bir mesaj yazmıssın...ALLAH herkesn yardımcısı olsun ben kendisine bir daha gitmedm esi cocuk doktrmzdu onuda bıraktım doruğa sürekli gittim oğlumu sünnet ettirdim cocuk dktru orada ama onların bulunduğu binaya bir daha hiç gitmedm gitmek nasip olmasında...

melis16 geçmiş olun üzüldüm çok insanın doğumu kötü geçincede unutamıyor bende ameliyathanedeki ilk dakikalarımı unutamıyorum o anlar yüzünden ikinciyi baya bi düşünmem şimdilk hiç niyetim yokta insan zaten hasssas oluyor bir de kötü şeyler yaşayınca çok üzülüyor.Yavrun sağlıklı sıhhatlidir inşallah nekadarlık şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…