Bursa esentepe hastanesinde dogum yapanlar

Cok memnun kaldim hastane ortami olsun ameliyathane ekibi olsun hepsi hemsireleri felan surekli aktifler

canım muayene ücretini arayıp sormuştum 65 tl dediler. Ama doğumu hastaneye gidip öğrenmen gerekiyormuş ben daha gitmedim. Bazı firmalarla anlaşması varmış öyle olunca indirim oluyormuş

canım muayene ücretini arayıp sormuştum 65 tl dediler. Ama doğumu hastaneye gidip öğrenmen gerekiyormuş ben daha gitmedim. Bazı firmalarla anlaşması varmış öyle olunca indirim oluyormuş

Senin dr. Tercihin var mı canım

Bende Ceylan hastanesinde Sibel Akesen e gittim geçen ay önceden esentepedeymiş o da memnun kaldım ilgisinden fakat ilk gidişim olmasına rağmen ne yemem gerektiğini neye dikkat etmem gerektiğini hiçbirşey söylemedi, boy kilo ölçümü yapmadı, tansiyonumu bile ölçmedi sadece ultrosonda baktı o kadar tek memnuniyetim Güleryüzüydü yani o yüzden değiştirmeye karar verdim

Hii anladım canım. Ben haftaya cumaya emel hanıma aldım esentepeden. Orda bi tanıdığım çalışıyordu ona sorayim dedim onu önerdi.

Memnun kalıp kalmadığını yazar mısın canım emel hanıma gittiğinde sen benden önce gideceksin çünkü

Memnun kalıp kalmadığını yazar mısın canım emel hanıma gittiğinde sen benden önce gideceksin çünkü

Canım yanlız ben kararsız kaldım evime çok uzak ben erikli tarafında oturuyorum. Doğum acil. Birşey olursa sıkıntı olur mu ki acaba ? Kafama takıldı ya

canım arabanız varsa sıkıntı olmaz ya da bir yakınınızda varsa. Sen bilirsin canım yine merkezde de hastaneler var onları bir araştır istersen

Merhaba hanımlar;
Emel Kar Altundağ hanım normal doğum yanlısımı? Şu anda hastahane ve dr tercihimi yapmak istiyorum. Biraz dikkatli olmalıyım hiç yoktan sezeryana yönlrndirilmek istemiyorum normal doğum istiyorum. Dr hakkında hastahane hakkında yakın zamanda tecrübesi olan varsa görüşlerini öğrenmek isterim.. Rahatlamaya ihtiyacım var :)

Benim doktorumdu canim 14 ekimde dogum yaptim jimerde takip ediliyordum ordaki doktorun son zamanlara gelince sezerysn dusuncesuni ogrnince
Esentepeye gitmeye baslafim son ana kadar normal yanlisi bi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…