Bursa esentepe hastanesinde dogum yapanlar

Evladınızı sağlık sıhhatle büyütün hayırlı evlatlarınız olur inşaAllah :)

Merhaba Emel Hanim'dan memnun kaldınız mı acaba, bende yeni hamileyim kendisine gitmeyi düşünüyorum...
Merhabalar, ben de yeni hamileyim. Emel hanım iyi bir doktor. Daha önce kendisine başka bir şikyetimden dolayo iki yıl gittim. Ancak hastane nasıl acaba? Hastaneden memnun kaldınız mı? Muayene, tahlil ve doğum ücretleri nasıl? Şimdiden teşekkür ederim.

Benim doktorumdu canim 14 ekimde dogum yaptim jimerde takip ediliyordum ordaki doktorun son zamanlara gelince sezerysn dusuncesuni ogrnince
Esentepeye gitmeye baslafim son ana kadar normal yanlisi bi doktor
Canım, merhaba.. Bende Jimere gidiyorum şimdi.. Bahsettiğiniz kişi Nuray hanım mıydı?

Canım, merhaba.. Bende Jimere gidiyorum şimdi.. Bahsettiğiniz kişi Nuray hanım mıydı?

Evet canim 32.haftaya kadar nuray hNimda takipteydim fKat 32de bana sezeryan demeye baslayinca tedirgn olmaya basladim ayrica calisabilir raporu konusundada sana istirahat lazim erken dogum riskin var demisti ama 39.hftada dogumum gerceklesti sadece tatli dili var

Bende geçen sene Cenk beye gidiyordum, yine ona gitmek istedim, ayrılmış.. Gitmişken Nuray hanıma başladım, bir türlüde değiştiremedim.. Sezeryan yanlısı olduğunu herkesi söylüyor, doktorumu değiştirmek istiyorum.. Acıbadem ve Pembemavi pahalı.. Doruk hastaneside içime sinmiyor.. Öyle kalakaldım yaa..

Canim bende 32.haftada senin gibi kendimi ortada kalmis hissettim icimde kalmasin diye devlet hastanesine bile muayeneye gittim ama dogum insanin butun hayatini etkileyecek bisey o yuzden insan ozel olmasini istiyor cok bir tereddut ve jararsizlikla son kez esentepeye gitme karari aldim ve suan iyiki oraya gitmusim diyorum cunku cok guzel ve ozenli bi dogum gecirdim herkes ilk dogumdan sonra kolaykolay 2yi dusunmez Ben suan bile yapmak isterim

2. Bebegin mi canim Allahim hayirli ve saglikli bisekilde kucagina almayi nasip etsin insallah

Ay, Allah razı olsun arkadaşım ya, ne güzel açıkladın herşeyi.. Benim ilki kürtaj oldu maalesef.. Bende esentepedeki doktorlara bakayım bi..
Rabbim yavrunuzu size bağışlasın inşallah..

Ay, Allah razı olsun arkadaşım ya, ne güzel açıkladın herşeyi.. Benim ilki kürtaj oldu maalesef.. Bende esentepedeki doktorlara bakayım bi..
Rabbim yavrunuzu size bağışlasın inşallah..

Hic stres yapma canim kendine inan hersey su gibi yolunu buluyor Ben biraz pimpirikli bi insandim herseyde panik yaptim .. Esentepe ucret konusunda cok uygun bi hastane .. Insanlar artik ucuz oldugu zaman bile korkuyor acaba biseyleri kotu mu yapiolar diye ama yanildigimi Ben gordum jimerde nst si ayri para kan idrar tahlili hepsi para ve doktorlar bunu bilerekten son zamana yakin surekli her gitmeye tahlil istiyor tabiki cocugum icin herseyi yaparim yaptiririmda ama doktorun bilgisi tecrubesi varsa yoksa bosyere tahlil hicbir cozume ulastirmaz .. Nuray hanim sadece ayy canim benim nasilsin gibi kelimelerle bizi kendine baglamisti belki dogumda iyidir okadarini bilemiycem ama esentepe jimere oranla cok uygun bi hastane olmasina karsin sekreterleri bile cok hassas ve hastalarina ozeniyolar bunlari niye soyledigime gelecek olursak sense benim gibi dusunuyosundir cok ucuz kalabalik olur iyi olmaz diye dusunme kendini hangi doktorda rahat hissedersen orda gerceklestirr dogumunu

Jimerde kürtaj oldum, hemşireler ilgilendi, oda iyiydi, banyosu tv si vardı.. Ama doğumda bambaşka birşey.. Benimde eşim yok yanımda, başka şehirde, üç haftadır gelemedi mesela.. Karnımda sertleşme var, ben bebek sanıyordum, meğer kasılma imiş ve olumsuz bir durummuş.. Umarım Rabbim gönlümüze göre verir.. Cidden içimi çok rahatlattın arkadaşım, sağolasın

Dogum yapacagim hastane konusunda cok kafasi karismis ve buraya da sıklıkla bakan biri olarak Esentepe de dogum yapmaktan cok memnun kaldigimi soylemeliyim. Doktorum Emel Altundag idi ve normal dogumu sonuna kadar destekleyen, guleryuzlu harika otesi bir doktor. Kaldigim oda olsun, nobetci ebe ve hemşireler olsun, dogum sonrasi bebegimin kontrollerinde gösterilen yardim ve destek olsun her seyiyle mukemmel hizmet aldigimi söylemem lazim. Jimer de dogum yapan arkadasimin bebeğine mama baslamak isterlerken ben dogumhaneden bebegim kucagimda çıktım ve mutlaka emzirmem gerektigi soylenerek emzirip emzirmedigim kontrol edildi. Hatta benimle ayni gun dogum
Yapan bir kadin bebegine mama vermek istediginde olumsuz cevap verip emzirmeye yonlendirdiler. Sonuc olarak gerek hizmet kalitesi gerekse kendi doktorum adina bilimsel
Yaklasimlari geregi cok memnun kaldim. Hastane degistirip Esentepe ye gelmistim, iyi ki de boyle bir karar almisim.

Merhaba, henüz bende bir kez gittim, ancak Emel Hn'a ilk izlenim olarak ısındım
Zamanla hastaneyi vs değerlendireceğim
Hastane olarak da ilk izlenimim iyi
Daha önce Doruk ta doğum yapmıştım, orası her zaman kalabalık ve rakamlar suanda da sanırım daha yüksek
Burada da hareketlilik var, bu her yerde böyle
Şuan da Esentepe Hastanesi'ne devam etmeyi düşünüyorum
ücret konusunda çalıştığım kurumun bir indirimi oluyor indirimli muayene 75, kan idrar tetkikine indirimli 106 lira verdik

Cevap için teşekkür ederim :)

Esentepe Hastanesine geçen hafta gittim . Memnun da kaldım. Çalışanları güler yüzlü ve tatlılar. Zaten sekreterlerin neredeyse hepsi kız. İnsan kendini rahat hissediyor öyle olunca. Üstelik öyle paragöz bir yere de benzemiyor. Ancak doğumhanesini ve odalarını görmedim. Yani hastalar rahatsız olabilir diye de çekindim açıkçası bakmaya.

Emel hanıma gittim. Gereksiz masraflardan kaçınan birisi. Normalde özel hastanedeki doktorlar hastalarının herşeyini hastanede yaptırmalarını isterler. Emel hanım fazla tahlil istemediğini ve onları da sağlık ocağında yaptırabileceğimi, tarama testlerini de istersem hastanede yaptırabileceğimi söyledi.

Ücretler konusunda da bilgi aldım.
Muayene : 90
Doğum : 2500 (Birgece oda ücreti+doğum+ilk muayeneler dahil. Normal ya da sezaryen farketmiyor. Paket olarak veriliyormuş da.)
Tarama T. : 200 (İkili ya da üçlü tarama yapılıyormuş. Sekreter kız içeriğini bilmeden tam fiyat veremedi. Yaklaşık 200 olur dedi)
Tahliller : 150 (Ortalama bir fiyat. İçeriğine göre değişebilirmiş. )
NST : Ücretsiz.

Toplam Tut. : 90*9 + 2500 + 200 + 150*9 = 4860 TL (Fiyatlar güncel arkadaşlar,yeni artırılmış, tekrar değişmez dediler.)

Arkadaşlar benim 7 aylık muayene, tarama tesleri ve doğum masraflarım var. Diğer tahlilleri sağlık ocağında yaptıracağım, o nedenle toplam tutar 3330 TL tutuyor.

Bir de eğer ekstra bir ve daha fazla kalmak gerekirse gecelik ücret 400 TL dediler. Çok tabi)

Normalde Uludağ üniversitesine Bilge hanıma gitmeye karar vermiştim ancak; uzak geldiği için ve Esentepe de ekonomik olduğu için Esentepeyi seçtim. Üniversite de 125 TL muayene ve 2000 TL doğum ancak 2017 Fiyatları güncel tutarları bilmiyorum.

Şimdilik edindiğim bilgi ve izlenimler bunlar arkadaşlar. Umarım faydalı olur.

Bu arada unuttum,
Emel hanımın evi hastaneye çok yakın. Bir sıkıntı olursa doktor her saat hastaneye gelebiliyormuş. Yani istediğin an doktorun yanında. gece bile gitsen doktorunu çağırabilirsin :)

Merhaba. Siz sanırım esentepede doğum yaptınız. Genel olarak mennun kaldınız mı? Bnde esentepeyı düşünüyorum ama arastırma yapmam gerek malum içimize sinmesi lazım sonuçta. Önerırmısınız? Bir de hastamede yenidoğam ünitesi var mı Allah korusun beneğe bisi oldugunda tedavi görüyor mu? Ben ekstra ücretli diye duydum.

Yenidogani ekstra ucretli diye bisey demediler aksine ucretsiz oldugunu biliyorum danismanlar cok yardimci oluyor her konuda sorularinizi ayrintili cevapliyorlar.. Genel kapsamda Ben cok memnun kaldim 2. Dogumuma bursada olursam kesinlikle esentepede yaparim dogumum tamamen planli olmadigi icin yanimda ne kayinvalidem ne annem vardi esimle doguma girdim sezeryan oldum ve ordaki hemsireler her saat ve her konuda yardimci oldular saolsunlar Ben cok memnun kaldim ertesi gun hemen taburcu oldum hem gece hemde taburcu olmadan cocuk doktorunuzda geliyor bebisi muayene ediyor

Esımde orda ayak bileğinden ameiıyat olmuştu. Bir gece kaldık acıkcası bende çok mennun kalmıştım. Doktoru bir kaç kişiden daha duydum olumlu şeyler okudum hep sizde böyle diyince iyice düşünmeye başladım. Ayrıntılı usg olacagım 4 hafta sonra orada yaptırırım olmazsa hemde başlamış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…