Esımde orda ayak bileğinden ameiıyat olmuştu. Bir gece kaldık acıkcası bende çok mennun kalmıştım. Doktoru bir kaç kişiden daha duydum olumlu şeyler okudum hep sizde böyle diyince iyice düşünmeye başladım. Ayrıntılı usg olacagım 4 hafta sonra orada yaptırırım olmazsa hemde başlamış olurum
Amin canım inşallah. Sen detaylı ultrasonu yaptırdın mı? Nerede yaptırdın acabaHayirlisi olsun canim hakkinda insallah bebisini sag salim kucagina almayi nasip etsin Rabbim
Merhabalar, ben de Emel hanıma gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım. sanırım siz normal doğum istemişsiniz. Ben henüz yeni öğrendim hamileliğimi ama sezaryen düşüncesi var bende. Buna karşı çıkar mı yani tepkisi olur mu sizce? Aslında ilk fikrim Neşe hanımdı ama çok yoğun oluyormuş o yüzden emel hanıma yöneldi fikirlerimDogum yapacagim hastane konusunda cok kafasi karismis ve buraya da sıklıkla bakan biri olarak Esentepe de dogum yapmaktan cok memnun kaldigimi soylemeliyim. Doktorum Emel Altundag idi ve normal dogumu sonuna kadar destekleyen, guleryuzlu harika otesi bir doktor. Kaldigim oda olsun, nobetci ebe ve hemşireler olsun, dogum sonrasi bebegimin kontrollerinde gösterilen yardim ve destek olsun her seyiyle mukemmel hizmet aldigimi söylemem lazim. Jimer de dogum yapan arkadasimin bebeğine mama baslamak isterlerken ben dogumhaneden bebegim kucagimda çıktım ve mutlaka emzirmem gerektigi soylenerek emzirip emzirmedigim kontrol edildi. Hatta benimle ayni gun dogum
Yapan bir kadin bebegine mama vermek istediginde olumsuz cevap verip emzirmeye yonlendirdiler. Sonuc olarak gerek hizmet kalitesi gerekse kendi doktorum adina bilimsel
Yaklasimlari geregi cok memnun kaldim. Hastane degistirip Esentepe ye gelmistim, iyi ki de boyle bir karar almisim.
Merhaba,Merhabalar, ben de Emel hanıma gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım. sanırım siz normal doğum istemişsiniz. Ben henüz yeni öğrendim hamileliğimi ama sezaryen düşüncesi var bende. Buna karşı çıkar mı yani tepkisi olur mu sizce? Aslında ilk fikrim Neşe hanımdı ama çok yoğun oluyormuş o yüzden emel hanıma yöneldi fikirlerim
Bir kez muayene olmuştum, kısa sürmüştü yani kan ilacı ve folik asit kullanmaya devam et demişti, bakalım çarşamba günü görüşeceğiz inşallah iyi olur :)Merhaba,
Ben normal dogum istiyordum ama bu konuyu hic konusmadik Emel Hanim’la. Aslinda tam konusmayi planladigim hafta dogum yaptim:) Dogum sonrasinda konustugumuzda ise istekli olduğumu ve yapabilecegimi anladigini soyledi. Ama asla sezaryene karsidir gibi bir cumle kuramam. Karsi cikacagini ya da tepki göstereceğini de hic sanmiyorum dunya tatlisi bir kadin. Gercekten iyi bir insan ve iyi bir doktor.
Şunu da ilave edeyim boyle cok didik didik eden bir doktor degil. Olmasi gerektigi gibi siz sormadan da bilgi vermez dogal olarak. Ben rahat ve detaylarda bogulmayan bir doktor istiyordum, iceri girip saatlerce cikmayan hastalardan da degilim:) Bakilmasi gerekenlere bakar, sorunuz varsa cevaplar, net ve yalin bir doktor. Ben baska jinekologa gitmem mesela artik rutin kontrollerime de kendisine gideceğim. Umarim gebeliginiz guzel gecer, hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza alirsiniz:)Bir kez muayene olmuştum, kısa sürmüştü yani kan ilacı ve folik asit kullanmaya devam et demişti, bakalım çarşamba günü görüşeceğiz inşallah iyi olur :)
Anladım, çok teşekkür ederim mesajlarınız için, Amin inşallah güzel geçer, Rabbim hayırlısıyla nasip etsin diye dua ediyorum sürekli:) Sizin de ailenizden sağlık ve mutluluk eksik olmasın inşallah :)Şunu da ilave edeyim boyle cok didik didik eden bir doktor degil. Olmasi gerektigi gibi siz sormadan da bilgi vermez dogal olarak. Ben rahat ve detaylarda bogulmayan bir doktor istiyordum, iceri girip saatlerce cikmayan hastalardan da degilim:) Bakilmasi gerekenlere bakar, sorunuz varsa cevaplar, net ve yalin bir doktor. Ben baska jinekologa gitmem mesela artik rutin kontrollerime de kendisine gideceğim. Umarim gebeliginiz guzel gecer, hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza alirsiniz:)
Merhaba. Ben oraya gidiyorum Allah nasip ederse orada doğum yapacagım. Geçen ay doktorum bana her iki doğum şeklininde aynı fiyat oldugunu söyledi. 2500 tl yani. Ocağa kadar gelmez diye düşünüyorum. Çünkü bu fiyatta yeni sanırımfiyatlar hala aynı mı acaba esentepe de ne zaman zam gelir ?
Ya daha hamile bile degilim biraz saçma gelicek bu konuyu soruyor olmam ama bu ay bebek düşünüyoruz 2 yasinda bir oğlum var tam 2 sene önce medikal parkta doğum yaptim hic memnun kalmadim iğrenç bi dogum oldu ustune birde 4 milyar verdim hastaneye. Bu gebeligimde rentıp yerine şevket yılmazın nilufer ek binası oldu ya oraya gideyim özele bi ton para verdim memnun kalmasın dedim ama orda da doğum yapılmıyor dediler. Sevkete ve zubeydeye hiiiiiç gitmek istemiyorum bebekler enfeksiyon kapiyomus bir cok skandal skandal. Esentepeyi düşünüyorum ama sizin doktorunuz kimMerhaba. Ben oraya gidiyorum Allah nasip ederse orada doğum yapacagım. Geçen ay doktorum bana her iki doğum şeklininde aynı fiyat oldugunu söyledi. 2500 tl yani. Ocağa kadar gelmez diye düşünüyorum. Çünkü bu fiyatta yeni sanırım
Ben Emre Uysala gidiyorum. Çok mennunum. İnstagramda da hesabı var eğlenceli iyi bir doktor şimdiye kadar olumsuz bir sey okumadım. Arastırın isterseniz. Hastaneden de herkes mennundu. Evet bazı yerler felaket oluyor inşallah bu sefer çok içinize siner mutlu bir hamilelik doğum yasarsınızYa daha hamile bile degilim biraz saçma gelicek bu konuyu soruyor olmam ama bu ay bebek düşünüyoruz 2 yasinda bir oğlum var tam 2 sene önce medikal parkta doğum yaptim hic memnun kalmadim iğrenç bi dogum oldu ustune birde 4 milyar verdim hastaneye. Bu gebeligimde rentıp yerine şevket yılmazın nilufer ek binası oldu ya oraya gideyim özele bi ton para verdim memnun kalmasın dedim ama orda da doğum yapılmıyor dediler. Sevkete ve zubeydeye hiiiiiç gitmek istemiyorum bebekler enfeksiyon kapiyomus bir cok skandal skandal. Esentepeyi düşünüyorum ama sizin doktorunuz kim
Ben Aralık 2017 de dogum yaptim o zaman 2000 tl idi. Demek 500 tl zam yapmislar.Merhaba. Ben oraya gidiyorum Allah nasip ederse orada doğum yapacagım. Geçen ay doktorum bana her iki doğum şeklininde aynı fiyat oldugunu söyledi. 2500 tl yani. Ocağa kadar gelmez diye düşünüyorum. Çünkü bu fiyatta yeni sanırım
Benim esimde kadin doktor olsun deyip durdu ama kadin doktor bizi oyle zor durumda birakti ki sonra erkek doktora sezaryen olmak zorunda kaldim. Bu isin kadini erkegi yok isin ehli olan var sadece. Doktorunuzu cok iyi secin aklinizda en ufak bir suphe bile olussa baska doktor bakin. Zaman ilerledikce doktor konusu daha da karmasik bi hal aliyo cunku.Çok sagol canım allah senden razı olsun bu ay hamilelik planlıyoruz rabbim en yakın zamanda kismet eder inşallah. 3 4 gündür çok araştırıyorum ilk dogumum berbat gectigi için psikolojim çok etkilenmiş olmalı ki daha şimdiden arastirmaya girdim. Esentepe hastanesinden herkes çok memnun emre uysal çok iyi bi doktor biliyorum çok sıcakkanlı ama eşim erkek doktor istemiyor sezaryenli olduğum halde kadın doktor olsun diyor. Esentepe de neşe hanım varmış gördünüz mü o doktoru bilginiz var mı sizce nasil biri ?
Genelde ocaktan ocağa zam yapıyorlar hastaneler. Siz kimde doğum yaptınız?Ben Aralık 2017 de dogum yaptim o zaman 2000 tl idi. Demek 500 tl zam yapmislar.
Ben Emel hanımı çok duydum onada çok iyi diyorlar. Onuda arastır istersen. Bir kaç arkadasım ona git diye ısrarda bulundu hatta ama ben her zaman erkek doktor yanlısıydım. Nese hanımı duydum ama sadece ismini biliyorumÇok sagol canım allah senden razı olsun bu ay hamilelik planlıyoruz rabbim en yakın zamanda kismet eder inşallah. 3 4 gündür çok araştırıyorum ilk dogumum berbat gectigi için psikolojim çok etkilenmiş olmalı ki daha şimdiden arastirmaya girdim. Esentepe hastanesinden herkes çok memnun emre uysal çok iyi bi doktor biliyorum çok sıcakkanlı ama eşim erkek doktor istemiyor sezaryenli olduğum halde kadın doktor olsun diyor. Esentepe de neşe hanım varmış gördünüz mü o doktoru bilginiz var mı sizce nasil biri ?
Bülent Baran dı benim doktorum. Saolsun hiç sıkıntı çekmedim çok ilgilendi benimle cok güleryüzlüydü. Zaten bi donem Zubeyde Hanım da bashekimlik yapmis. Yuzumden anlardı derdimi. Ben cok memnun kaldim tavsiye ederim :)Genelde ocaktan ocağa zam yapıyorlar hastaneler. Siz kimde doğum yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?