Bursa Hayat Hastanesi Nigar Güler'e giden, orda doğum yapan varmı?

xsxekerkxixzcandy

İyi ki geldin pamuğum..
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
5.069
4
156
Bursa
kızlar kimse yokmu, ben gittim Nigar hn. çok ilgilendi, ama beslenme diyeti falan vermedi, sizin doktorlarınız öyle birşey veriyormu? :CüvCüv::ecrin_bebek:
Tavsiye eder misiniz? :ecrin_bebek:

canım bende gitmek istiyorum nigar hanıma hem cok yakın hayat hastahanesi bana hem iyi diyorlar tavsıye eder misin sen nigar hanımı?

canım ben başlarda ona gidiyordum ama sonra jimerde doğum yaptım melike hanımda
şimdi doruğa geçti gerçi oda
nigar hanım çok iyi ama hayat hastanesinin ultrosonu olsun ameliyat gereçleri olsun eskiymiş, oyüzden doğum yapmadım orda
bahar hastaneside iyi bak

​aay ya 3 yıl olmuş cidden ne güzel Allah bağışlasın :) ben yeni hamileyim ama bu gecen 3 yıl içinde acaba hastahane gereçleride değişmişmidir acaba ya :)

sağol canım amin hepimizin evladını Allah bağışlasın
sanada kucağına almayı nasip etsin
ben ikinciyi düşünsem baharda doğum yapardım
doğumhane yol geçen hanı giren çıkan sen çıplak yatıyorsun, ben çok rahatsız olmuştum bundan, herkesin tercihi tabi
ama baharda erkek kimse giremiyormuş doğumkatına

aslında baharda nagıhan hanıma gitmemi söyleyenlerde var ama demekki varmıs bı bıldıkleri saol tavsıyen için canım ve birsey daha sorucam google hesablamalarına göre yani sat'a göre bu gün 5+3 görünüyor acaba kese görünürmü suan ya cok merak ediyorum yaaaaa

benim arkadaşımda nagihan hanımda doğum yaptı çok memnun
bence 6 haftalık olmasını bekle canım hem kalp atışınıda duyarsın
folik asit almayıda unutma
aklıma geldi şimdi ne büyük bir heyecan , Allah kurtarsın

benim arkadaşımda nagihan hanımda doğum yaptı çok memnun
bence 6 haftalık olmasını bekle canım hem kalp atışınıda duyarsın
folik asit almayıda unutma
aklıma geldi şimdi ne büyük bir heyecan , Allah kurtarsın

aslında cok mantıklı diyorsunda beklemek cok zor en iyisi bosu bosuna gitmemek biraz daha beklersem hem kalp hem kese aradan cıkar kısmetsede geçmıyo günler :)
:49:

yıldrımda oturuyorum canım incirlinin orda aslında Selim Zade mahallesi ama duymamıs olabılrsın cünki evlenene kadar ben duymamstım :) hayat hastahanesi bizim evden yürüyerek 7-8 Dk bile sürmez :)

Mrb ben gittim dogumumu yaptim fakat erken aldi bebegimi sezeryanla 1 gun sonrada tatile gitti ben kontrole gittigimde hala tatildeydi oyle yada boyle bir korku veriyor ben sorumluluk alamam diyor o alamazsa bende alamam diyorsun ve erkenden sezeryani kabul ediyorsun hastanede kac kere karsilastik tam selam verecektim ki kafasini cevirdi asla gitmem bir daha,

Back
X