Teşekkür ederim canım ablamHazal'cım ellerine,emeğine sağlıkÇok nefis görünüyor Yarışmada bol şans diliyorum
Resimleri düzelttim
Teşekkür ederim canim benim beğenmene çok sevindiiimEllerine sağlık canım.Bayağı iştah çekici bir yemek seçmişsin ,başarılar dilerim.
Teşekkür ederim hayatimElinize sağlık çok beğendim. İki tarifde tam damak tadıma uugun
TeşekkürlerTeşekkür ederim hayatimbeğenmen çok mutlu etti beni seninkide 10 numara olmuştu
Çok teşekkür ederim canimcimmEline sağlık nefis görünüyor hele kızartma bu saatte canım çekti başarılar dilerim canım
Teşekkür ederim canim.:)İştah açıcı ,sunum emekliAcaba döner harcını ; ertesi günü yapmadan da Kaç gün buzlukda bırakabilirim?
Valla iki çocukla bi tencere yemeği zor yapıyorum nerde bende o marifetÇok teşekkür ederim canimcimm
Aslında hem pratik hem çok leziz sen daha iyisini yaparsın
Oyy yerim ben onlari 2 tane pıtırcığın mi var seninValla iki çocukla bi tencere yemeği zor yapıyorum nerde bende o marifet
Eveeettt birisi şubatta iki yaşına giricek diğeri Ocak'ta 6 yaşına giricek ellerinden öper teyzesiOyy yerim ben onlari 2 tane pıtırcığın mi var senin
Teyzeleri olarak bu iş bana düşer o zaman
Oyy yerim ben onlari yaaEveeettt birisi şubatta iki yaşına giricek diğeri Ocak'ta 6 yaşına giricek ellerinden öper teyzesi
Yani buzlukta kaç gün kalır, 1 hafta sonra yapsam olur mu?[/QUOTE][QUOTE, post: 48934102, member: 197853"]Teşekkür ederim canim.:)
Anlayamadim tam sorunu ya harcsiz kiymanin buzlukta olmasini mi soruyosun
Teşekkür ederim canim benim beğenmen mutlu etti beniCanım ellerine sağlık bayılırımmm
Çok güzel olmuş,başarılar dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?