Selam,
5 hafta 3günlük hamileyim. Jimerde Ahmet Beye gidiyorum. Önceden medıcaldeydi, hamile kalamıyordum onun sayesinde hamile kaldım ve kontrollerimi ona yaptırıyorum. Ben çok memnunum ama daha önceden Ahmet beye doğum yapmış arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi acaba?? :CüvCüv:
ARKADAŞIM aLLAH KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH SEN SSK LI MI GİDİYORSUN NORMAL Mİ
Arkadaşlar bende 7 haftalık ikizlerime hamileyim çok iyi bahsetmişlerdi geçen hafta ilk kez gittim çok ilgilendi haftaya tekrar gidicem ama tedirgin oldum şimdi doğru kilo takibi yapmıyor ama hiçbir dr.un sormadığı birsürü soru sordumuhtemelen önceden tedbir almak için galiba dr.larında iyi zamanlarına denk gelmek gerekiyor sen ahmet beyin kötü bir zamanına denk gelmişsin neyse bencede düşünme bebeğin sağlıkla kucağındaya ona şükret artık geriye dönemeyeceğine göre kendinide daha fezla üzme .tabiki özel hastaneye gidiyoruz ve ilgi istememiz normal amabazen olmuyor işte ....sevgiler
Canım seninle hemen hemen aynıyız. Bende 6 haftanın içindeyim. Görüşelim olur mu?:CüvCüv:
olur canım iki hafta arayla mı gidiyorsun ben öyle gidiyorum c.tesi 10 randevum orda olursan karşılaşırız burdanda sık sık paylaşırız
Canım ben cuma günü 2 Ocakta gidicem. Senden bir gün önce. Öğleden sonra randevum var. Geldiğimde yazarım. Burda olursan okursun gitmeden doktora.
Ben ilk gittiğimde doktorun hesabıyla ultrason farklı çıktı. Dr göre 6, ultrasona göre 4 haftalık çıktı. Oyüzden biraz tedirgin olduk. Geç döllenmiş olabilir geldiğinde bakarız dedi. Oyüzden tedirginlik var biraz. Dua et canım olur mu. Bir terslik olmasın.
canım haberlerini bekliyorum
ohhhhhhhh...,
nasıl rahatladım anlatamam. herşey yolundaymış. bebeğim 6 hafta 5 günlükmüş bugün. kalp atışlarını gördük. 3 hafta sonra tekrar gidicem. kan ve idrar testi istedi. bu sürede onları yaptırıcam. Allahıma çok şükür , için nasıl rahatladı anlatamam. Resmimizi de aldık. kocaman kafasıyla gözlerini gördük. Canımmm..
Allah herkese nasip etsin, bizlere sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..:lepi::dance:
çok sevindim bende sabırsızlanıyorum yarın sabah gidicez birşey sorucam ben 6 haftalık gittiğimde sadece küçücük keseleri gördük sen bebeği nasıl gördün?
evet kızlar cd ye aktarma yapıyor
ama hastahanede yapıyor mu bilemem
ben özeline gidiyodum bana cd veriyodu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?