- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
selam kızlar biraz önce eve girebildim ve hemen buraya koştum.canım çok sıkkın gün gece sabaha karşı gelen bi telefonla sarsıldık. çok sevdiğim yıllarca aynı sahnelerin tozunu yuttuğum, aynı kulusleri paylaştığım, yeri gelip suyumuzu beraber yudumladığımız bir arkadaşımın vefat haberini aldık.yanlız yaşıyordu üç arkadaş alttlı üstlü turuyorlardı hepsi eski ekip arkadaşlarımız.bu orta katta sahura çağırmak için üst kattaki arkadaş iniyo zil kapı ses vermemiş. birde öle bişeyki yıllardır birlikte olduğumuza birbirimzin içini dışını biliriz. uykusu hafiftir duymamış olamaz diyo alt katta oturan bayan arkadaşımıza iniyo kapıyı ben açmıyım belki uygun değildir diyo. ikisi kapıyı açmalarıyla bizimkini yerde boylu boyunca ağğzında kanla bulmuşlar. hemen ambulans çağırıyolar ama daha orda doktor demiş yapılcak bişey yok boşuna hastahaneye götürmeleyelim beyin kanaması diye.ailesi istanbuldaydı aramışlar zaten hepimizin toplanması yarım saat almadı. içimdeki burukluğu anlatamam kızlar.saat 9 a kadar evindeydi.normalde cenazenin yüzü örtülürmüş ama dayanamadık hiç birimizin eli varmadı yüzünü kapatmaya o saate kadar öptük kokladık sanki hala yaşıyoduda kalkıvericekti.inanırmısınız yüzü makyajlı gibi yanakları pembe pembe, dudakları kıpkırmızı, gözleri kalem çekilmiş gibiydi. çok kötüyüm kızlar çok bi kardeşimi kaybettim bu gün((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
başın sağolsun cnm çok üzüldümmm((
iknur hiçte sessiz kalmadın cnm bende çok memnun oldum
bugün herşey çok güzeldi.
nilimsi ilknur ve hazinle tanıştım
ledangelle tanışıyoruz zaten herşey güzeldi
hazinin dertleri hariç
antika başın sağolsun canım
bizde bugünb iftar yemeğindeyken eşimi abisi aradı
babam fenalaşmış koş dedi.
kayınpeder yanlız yaşıyor çekirgede kayınvalidemle ikisi ayrılar
neyse eşim gittiğinde kapının önünde ambulans görünce paniklemiş ve şuan eşim aradı
kayıpederim felç olmuş durumu çok ağırmış yarın görümcemlerim ankaradn eskişehriden geliyor
allahım şifa versin durumu ağır 2 sene öncede eşini kaybetmişti.
hepimizin gideceği yer aynı hepimizin bir zamanı var
ama ölüm bana çok soğuk geliyor ve ürperiyorum.[/QUOTE kaderim geçmiş olsun canım
sağolun kızlarr
bugün gittik hastaneye offf çok kötüydü.kendinde değil komada gibi donuk donuk bakıyor.
inşallah iyileşir tez zamanda, yatalak oldu yani anlayacağınız bu gece eşim kalacakmış yanında
altı bağlanıyor sürekli ayy çok zor.hastane ortamınıda hiç sevemiyorum
neler neler görüyor insan hastaneye gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?