- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.621
sağolun hanımlar
naza çok sevindim ya vallhi korkmuştum allah korusun hepimizin bebeklerini
vallh kız kardeş çok güsel ama evlendirirken perişan oldum ya dün yine diyor damat abla seni görünce3 bende dayanamadım die
bu arada yerel gazetede çıkmışlar hatta gazetede bizim fotolarda varmış ama nete koymmışlar buyurun link
Yaşam boyu birliktelik sözü - Karacabey Meltem Gazetesi
bu arada kestel sanayinin full geiştiği bir yer ama ben çok ii bilmiyorum cnm hayırlı uğurlu olur inş. ama bursaya yakın olması sebebiyle ilçede pek sıkıntı yaşıyacağınızı sanmıyorum bursaya ulaşım çok kolay minübüsler 5 dk bir var bursaya
ahyatu 1 kaşık bal koydum cnm 3-4 damla limon sıktım 1 kaşıkta has z.yağı koydum 2 kaşık oldu benimki minik die okadar verdim seninki büyük yedirebiliyorsan bol yedir nekadar yerse fayda hepsi faydalı çünkü
ay canım ne güzel bir hatıra onlar içinopuyorumnanaktan ömür boyu mutlu olsun bir ömür boyu hiç ayrılmasınlar işallahhh:Saruboceq:
karamuk cnm hayırlısıyla atlat su iki haftayı bir kutlama yapalım yani yapmalıyız dimi ama:)
ahyatu 1 kaşık bal koydum cnm 3-4 damla limon sıktım 1 kaşıkta has z.yağı koydum 2 kaşık oldu benimki minik die okadar verdim seninki büyük yedirebiliyorsan bol yedir nekadar yerse fayda hepsi faydalı çünkü
leadangelim emine pek gülmü tabi dişlerini biz yaptıkbirazcık kilo mu almışız sanki...şaka bi yana Allah huzurlu mutlu bir yuvada oturmayı nasip etsin kardeşciğine...
nilimsi songül benim orta okuldan arkadaşım o manyağı tanımıyan da yok heee
bende bugün havayı güzel buldum evden çıktım sonra kent meydanına gittim giderken antikayı aradım hadi gel diye gelmedi zilli ayyy bu gün her halde yılın son güneşini de aldık ama kızlar valla kendim için değil atatuğa demir yapsın diye çıktım
tatlı kaşığı cnnm benimhopppppp ne yaptın sen yaw :kız zetinyağını fazla verirseniz çocuklar tuvaletten çıkamazlar ayol günde iki kere özellikle tam uyumadan önce yemek kaşığı yetiyor kız sempatiksalakcinni
tatlı kaşığı cnnm benim
kaydirigubbakcemile3
büyük kız için yemek kaşığı cnm benimlaelaelaelaelae adımın hakkını da vereyim uyuzcimcime sositososito
cnm bizde elifangella gökdere pazarına gittik bilsek seni arardık ama düşündüm bu kimbi,lir hangi malallede
emine kilo almadı cnm ama tombik çıkmış resimlerde gelinliğin straples oluşundanmıdır ne
dişler yapıldığından beri paso gülüyor zaten sağolsun semin hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?