- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.941
kızlar iyi geceler
hepiniz çok sağolun iyi dilekleriniz içinnapalım kısmet böyleymiş sevincimiz kursağımızda kaldı ama dediğiniz gibi bunda da bi hayır vardır diyerek teselli ediyorum kendimi derken bugün çok kötü bi olay yaşadım sormayın kızlar kendi derdimi unuttum resmen arkadaşımın 1,5 yaşında oğlu bu sabah 8 de başından aşağıya çorba tenceresi devrilerek yandı her tarafı yanıkmış görükle de yoğun bakımda yatıyordu. dr baştan merak etmeyin iyi olacak demiş saat 6 gibi de onların evine gittim arkadaşın ablası benim iş arkadaşım onun da 4 yaşında kızı çorba onunda ayakalrına gelmiş bir tane ayağı yanık onunda onu gördüm eve geldim 1 saat geçmedi arkadaşım telefon açtı bebeğimizi kaybettik diye az önce ordan geliyorum bebek daha eve gelmedi sabah getirecekler sabah tekrar gidicem oraya kızlar o kadar kötüyüm ki anlatamam size nolur dikkat edin yavrlarınıza gözünzün önünden ayırmayın şimdi tam ayaklandıkalrı zamanlar o da daha yeni yürümeye başalmıştı mutfakta bulaşık makinasının kapağı açıkmış annesi bulaşıkalrı yerleştriyomuş bulaşık makinasının üstünde de ocak var o da sen çık bulaşık makinasının kapağının üstüne bulaşık makinasın öne doğru sendelemiş üstündeki kaynayan çorba tenceresi olduğu gibi çocuğun üstüne gözlerinin önünde yarabbim allahım sabırlar versin yandı arkadaşımın ciğeri gitti canı
iyi pazarlar herkese.karamukcum allah o anneye sabırlar versin ne büyük acıdır evladını kaybetmek.arkadaşımda beş yıl önce on günlük bebeğini kaybetti.altı ay sonra yine hamile kaldı.şimdi dört yaşında oğlu var.dışarıdan bakınca çok neşeli yanımızda ama hala unutamamış.allah sabır versin ailesine çok zor bir durum.
günaydınlarrrr....
nilimsi hatırlatma aklıma geldikçe fena oluyorum. Allah yokluklarını göstermesin kimseye.
sedacım niş. hepimize sağlık dolu bir hafta versin rabbim :)))
kızlar nasıl uykum var sabah herifi yolladım oturdum pc başına ama oturdukça uyku bastırdı. açılmam lazım yoksa bütün hafta saf gibi oluyorum.
Sakın uyuma güzelim, uyku daha çok uyku getirir...
Kalk silkelen hemen bakalım
silkelendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?