Bursa Jimer Gülin Okan hastaları buraya.....

Mopsy

MİNİK KİVİM BÜYÜYORR:)
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
8.316
1
356
46
Diğer
merhaba arkadaşlar bursa jimerde gülin okana giden varmı acaba???

Son düzenleme:
teşekkürler ....jimerde oldu herhalde doğumu...
yeni yorumlar bekliyorum arkadaşlar....nasıl bir doktor gülin hanım????

kimse gitmedimi gülin okana arkadaşlar..yazılarınızı bekliyorum..

Benim doktorum Faruk bey, jimerden.
Gülin Okan bir arkadaşımın doktoruymuş, yeni doğum yaptı. Çok memnun kalmış.
Eşimin iş arkadaşının eşi de Gülin Hanımda doğum yapmış. Hiç olumsuz bir şey duymadım şimdiye kadar. Oldukça tercih edilen bir doktor.

nilüfer canım senden bi ricam var...jimerde gülin hanım aşılama yapıyomu..eşim öğretmen sgk dan yararlanabilirmiyim bilgi verirsen sevinirim.

canım hiç aşılama yaptıklarından haberim yok açıkçası ama yapıyorlardır.buarada sgk dan faydalanabiliyorsun ama gülin hanım veya jale hanım özelden bakıyor sgk üzerinden melike hanım bakıyor onuda hiç tavsiye etmem valla yinede sen bilirsin...jale gürlüler ile ilgili toppiğe gir bak oradan biz bazı arkadaşlarla yazıştık orayıda okuyabilirsin ....düşük tehlikesi olan birisine napalım bekleyecek falan demiş....

Son düzenleyen: Moderatör:
anlaşılan kimse gitmiyor gülin hanıma benneyaptımki

Melike Hanım ı neden tavsiye etmiyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar, ben bursada yaşıyor olsaydım, tek ve kuşkusuzca tercihim, gülin hanım olurdu.

annemin, kuzenimin, yengemin, teyzemin, halamın, ablamın.... herkesin doktoru kendisidir.
hatta ben de ara sıra kendisine gidip bi görünmeyi düşünüyorum.

henüz 5 haftalık (4+3) gebeyim. yolculuk endişesi taşıyorum... 2 hafta sonra falan, muhakkak gidip bi kontrol ettireceğim meleğimi gülin hanıma.

Melike Hanım ı neden tavsiye etmiyorsun?

ben kendisine hiç gitmedim bilmiyorum canım...sadece bi arkadaş toppiklerin birisinde anlattı onu melike hanıma gözükürken hemşire gelmişte düşük tehlikesi olan bir hasta gelmiş çok acilmiş demiş...melike hanımda neyapabilirm bekleyecek mecbur demiş kafasını bile kaldırmadan gayet soğuk bir tavırla......
ben sadece kendisini hastahaneye gittiğimde uzaktan görüyorum....bide yorumları okuyorum soğuk birisiymiş diyorlar...bende karşıdan gördüğümde banada hep soğuk geldi ..bide bi tanıdığımızın amcasınınmı teyzesininmi ne kızıymış o kişiyide hiç sevmiyorum belki ondan melike hanımda antipatik geliyor bana...
git bi dene engüzeli..bikaç kez muayeneye gidebilirsin...engüzel kakarı kendin verirsin canım

Benim doğumumu Melike Hanım yaptırdı,hamileliğim boyunca da ona gittim hep,gayet memnunum kendisinden,doğumda özellikle çok cesaret ve moral verdi bana,çok süperdi.ama ilk gittiğim zamanlar bana da biraz soğuk gelmişti,ama bu kişiden kişiye değişir ,belki ben de ilk başta öyleydim,ya da yeni olduğumuz için elektrik oluşturamamıştık biz,ama başka bir arkadaşımda ona gidiyordu,o baştan beri hayrandı kendisine,aslında ben de biraz çok konuşkan değilimdir,belki de ondan bana öyle geliyordu,ama son zamanlarda ve doğum Sonrasında gittiğmde hep canım cicimli olduk,...ciğim le hitap ediyor bana.Bir de ben şunu söylemek istiyorum,buradaki yorumlara bakarak birçok insan Dr una karar veriyor,lütfen başkalarından duyduklarımızı yazarak burada insanları etkilemeyelim.

duyduğumu zaten başka bir toppikte arkladaş yaşamış...araştıranlar bütün yorumları okuyarak araştırıyor karar herkezin kendi özgürlüğüne kalmış öyle değilmi.....
zorla kımse git veya gitme diyemez kimseye ...tecrübeler iyi veya kötü yazılıyor bunun için bir yasak yok neticede,,,gerisi kişilerin kendisine kalır ..birisi iyiyse herkez için iyi kötüyse herkez için kötü olacak diye birşey yok tabiki yani buradaki yorumları okuyan hiç kimse çocuk değil bukadarını düşünüyordur muhakkak... okadar saf değil kimse.....neyi yazıp yazmayacağımı ben bilirim...

Son düzenleme:
ben gülin okanın hastasıyım vede tedavi görüyorum bebek için yeni başladım sayılır ama çok memnunun çok sıcak birisi aranda doktor hasta gibi soğuk bi ilişki oluşmuyor bi arkadaşımda hamile oda ona gidiyor vede çok memnun ben de iyki gülin hanıma gitmişim diorum üstelik sgk lılara bakıyor gülin hanımda bence kesinlikle değiştirme

ben özelden gidiyordum kendisine değişmiş demekki...
buarada kürtaj olmak zorunda kaldım operasyonda gülin hanım süperdi çok rahatlattı beni..espriler yaptı elimi tuttu okşadı abla gibi bi sıcaklık verdi bana...kendisini sevdim aslında.operasyondan sonra ne bir ağrı ne bir kanama yaşadım..herşey çok temiz çıktı..annemde diyor ki 5dakıkada girdi çıktı diyor elide çok hızlıymış dedi..tabi ben baygın olduğumdan bilmiyorum ama sonrası çok rahatt geçti çok şükür...artık bidahaki hamileliğime giderim belki..

Son düzenleme:
senin içinde hakkında hayırlsı olsun inşallah biran önce meleğine kavuşursun...

Bence Jimer hastanesi'ni düşünenler bir kez daha kez daha düşünsünler... Evet alt katta çok ilgi görebilirsinz ama doğumdan sonra odalarda aynı ilgiyi bulacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz...

Bizi uyarmışlardı ama işte bizde Gülin hanımın tatlı diline kandık... Tek tesellimiz çocuğumuzun sağlıklı ve sıhhatli olması...

doğumdan sonra personelmi yoksa gülin hanımmı ilgi göstermedi...

Merhaba,

Benim de Jimer'de yaşadıkları mı rabbim düşmanınım başına vermesin.... :Saruboceq: ... Ah Gülin hanım ah...

Eşimle "!!!!anlam veremediğimiz bir şekilde bir anda!!!" :bbo:klava:lmaz:: normal doğumken sezeryan olan doğumum sebebi ile 3 gece kaldım hastanede... 3 kötü gece... 3 kabus gece... lmaz:

Çok kısa bir tabir gerekirse o hastanede insanlar yaşanan sıkıntılardan çocuklarının mutluluğunu bile yaşayamıyorlar... Çocuğu hastaneden çıkarttığımız gün zaten korkumuzdan çocuk doktoruna götürdük... :1no2:

3AY'ın dediği gibi... Alt katı kendinize baz almayın... Asıl film yukarıda.... Sizin için unutulmaz bir doğum olacağı garanti...:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…