canım hiç aşılama yaptıklarından haberim yok açıkçası ama yapıyorlardır.buarada sgk dan faydalanabiliyorsun ama gülin hanım veya jale hanım özelden bakıyor sgk üzerinden melike hanım bakıyor onuda hiç tavsiye etmem valla yinede sen bilirsin...jale gürlüler ile ilgili toppiğe gir bak oradan biz bazı arkadaşlarla yazıştık orayıda okuyabilirsin .....düşük tehlikesi olan birisine napalım bekleyecek falan demiş....
Melike Hanım ı neden tavsiye etmiyorsun?
ben kendisine hiç gitmedim bilmiyorum canım...sadece bi arkadaş toppiklerin birisinde anlattı onu melike hanıma gözükürken hemşire gelmişte düşük tehlikesi olan bir hasta gelmiş çok acilmiş demiş...melike hanımda neyapabilirm bekleyecek mecbur demiş kafasını bile kaldırmadan gayet soğuk bir tavırla......
ben sadece kendisini hastahaneye gittiğimde uzaktan görüyorum....bide yorumları okuyorum soğuk birisiymiş diyorlar...bende karşıdan gördüğümde banada hep soğuk geldi ..bide bi tanıdığımızın amcasınınmı teyzesininmi ne kızıymış o kişiyide hiç sevmiyorum belki ondan melike hanımda antipatik geliyor bana...
git bi dene engüzeli..bikaç kez muayeneye gidebilirsin...engüzel kakarı kendin verirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?